Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] 2012 Yılının En İyi Animeleri

2013 En iyileri (3lü oy)

  • 1-Sword Art Online

    Kullanılan: 16 29.6%
  • 2-High School DxD

    Kullanılan: 9 16.7%
  • 3-Another

    Kullanılan: 18 33.3%
  • 4-Kuroko no Basket

    Kullanılan: 13 24.1%
  • 5-Tonari no Kaibutsu-kun

    Kullanılan: 6 11.1%
  • 6-K

    Kullanılan: 5 9.3%
  • 7-Avatar : The Legend of Korra

    Kullanılan: 11 20.4%
  • 8-Dakara Boku wa, H ga Dekinai.

    Kullanılan: 2 3.7%
  • 9-Btooom!

    Kullanılan: 12 22.2%
  • 10-Zetsuen no Tempest

    Kullanılan: 11 20.4%

  • Kullanılan toplam oy
    54
2016 yılının konusu için tıklayın
2015 yılının konusu için tıklayın
2014 yılının konusu için tıklayın
2013 yılının konusu için tıklayın
2012 yılının konusu için tıklayın
2011 yılının konusu için tıklayın
2010 yılının konusu için tıklayın
2009 yılının konusu için tıklayın
2008 yılının konusu için tıklayın


2012 Yılının animeleri içinden türkiye izleyicilerinin seçtiği en iyi 10 animeyi oy sayısına göre paylaşacağım sonra bide biz aramızda oylayalım bakalım genel izleyicilerden ne kadar farklıyız :)

1-Sword Art Online




2022 yılında piyasaya sürülen Sword Art Online MMORPG oyunu, başa takılan bir alet aracılığıyla oyuncuları kendi dünyasına götürerek gerçek bir Role-Playing oyunu sunmaktadır.

Oyuna katılan 10.000 oyuncu arasında olan Kirito da SAO dünyasına giriş yapmıştır. Fakat kısa sürede bütün oyuncular oyundan çıkış olmadığını fark ederler ve herkes bir anda geniş bir alana ışınlanır.

Oyunun yapımcısının burada yaptığı açıklamaya göre oyundan çıkmanın tek yolu 100 katlı SAO dünyasını temizlemektir. Her katta bir boss bulunmaktadır ve 100. kattaki boss'u öldürebilen oyundan çıkabilecektir.

Fakat oyunda sağlığı biten kişi gerçek hayatta da ölecek, ayrıca dışarıdan biri oyuncuların başındaki aleti çıkarmak isterse alet oyuncuları öldürecektir.

Bütün oyuncular şaşkınlık içerisindeyken oyunlar konusunda tecrübeli olan Kirito oyunu kazanmayı kafasına koymuştur.

2-High School DxD




Hyoudou Issei tek dileği ilerde birgün kendi haremini kurmak olan bir liselidir. Öyle şansızdır ki daha bir kızla ilk buluşmasında ölümcül bir şekilde yaralanarak ölüme terk edilmiştir. Gremory klanının varisi olan Rias Gremory tarafından kurtarılır ve şeytan olarak yeniden dirilir. Issei farkında olmadan kendini düşmüş melekler ve şeytanlar arasındaki bir şavaşın tam ortasında bulur. Ölüp şeytanın uşağı olarak dirilmiş Issei ne kadar şansız da olsa harem hayalinin tam ortasındadır aslında...

3-Another




Orta okul son sınıf öğrencisi olan Mei Misaki, güzelliğiyle, zekasıyla ve kişiliğiyle okulun en popüler kızıdır. Fakat mezun olamadan bir kaza sonucu ölür. Bunun üzerine arkadaşları ve öğretmenler Misaki hala yaşıyormuş gibi hareket etmeye başlarlar. Hatta mezuniyet töreninde Misaki için de kutlama yapılır.

Bu olaydan 26 yıl sonra Sakikabara Kouichi aynı okula transfer öğrenci olarak gelir. Okulda yine Mei Misaki adıyla ve bir gözü bantlı esrarengiz bir kız öğrenci vardır. Diğer öğrenciler bu kız hakkında konuşmaktan kaçınırlar.

Kouichi, Misaki ile konuşmak için yanına gittiğinde Misaki, bu okuldaki öğrencilerin ölüme çok yakın olduğunu, yakında herşeyi öğreneceğini söyler ve uzaklaşır.


4-Kuroko no Basket




Teikou Orta Okulu'nun efsanevi basketbol takımı, bütün takımları yenmesi ve kupaları almasıyla "Mucizeler Takımı" ünvanıyla ün salmıştır. Orta okulun bitmesi ve lisenin başlamasıyla ise takım dağılmış, takımın her bir üyesi farklı liseye gitmiştir.

Bu takımın bir üyesi olan Tetsuya Kuroko da Seirin Lisesi'nde okumaya başlamıştır. Burada basketbol takımına giren Kuroko Mucizeler Takımı'nın üyesi olmasına rağmen oyundaki yeteneksizliğiyle herkesi şaşırtır.

Fakat, Kuroko'nun esrarengiz yeteneği onu müthiş bir takım oyuncusu yapmaktadır. Takımın diğer bir yetenekli oyuncusu olan Taiga Kagami ile beraber, diğer takımlara üstün gelerek en iyi olmayı amaçlayacaklardır.

5-Tonari no Kaibutsu-kun



Shizuku Mizutani, pek arkadaşı ve sosyal hayatı olmayan, sadece derslerini ve kariyerini düşünen, duygusuz yapıya sahip lise öğrencisi bir kızdır. Öğretmeninin isteğiyle bir gün kavga ettiği için kısa süreli uzaklaştırma cezası alan Yoshida Haru'ya ders notlarını götürür.

Herkes tarafından korkunç biri olarak tanınan Yoshida, aslında arkadaş canlısı, çok zeki, fakat duygularını iyi ifade edemeyen biridir. Yoshida'nın çevresinde arkadaş gibi gözüken menfaatçi insanların olması, duygusuz biri olmasına rağmen Shizuku'yu rahatsız eder.

Yoshida'nın da bu durumu fark etmesiyle artık çevresinde arkadaş olarak sadece Shizuku kalır. İkilinin bundan sonra arkadaşlıkları yavaş yavaş ilerleyecektir.


6-K



Yashiro Isana adlı lise öğrencisi normal hayatını sürdürürken bir gün serseri tipli kişilerden oluşan bir çete tarafından kovalanır. Yashiro'nun köşeye sıkıştığı anda ise Kurou Yatagomi adlı kişi gelerek Yashiro'yu kurtarır.

Yashiro kurtulduğuna sevinirken bir anda Yatagomi'nin kendisinde kılıç doğrultmasıyla şaşkına döner. Yashiro'ya çok benzeyen biri önemli birisini öldürmüştür ve bu nedenle Yashiro farklı kişiler tarafından aranmaktadır

7-Avatar : The Legend of Korra



Avatar: Son Hava Bükücü'de yaşanan olayların 70 yıl sonrasında geçen bu hikayede Güneyli bir Su kabilesinden gelen tutkulu, asi ve korkusuz bir kız olan Korra'nın maceraları anlatılıyor...

Kemerindeki dört elementten üçüyle (Toprak, Su, Ateş), Korra son elemette (Hava) ustalaşmaya çalışıyor. Yolculuğu onu modern Avatar dünyasının merkezine, Cumhuriyet Şehri'ne götürüyor. Bu şehir, diğer uluslardan gelmiş bükücülerin ve bükücü olmayanların yaşayıp geliştiği gerçek bir kaynaşma yeridir. Ancak Korra Cumhuriyet Şehri'nde suçun ve bükücü karşıtı bir devrimin giderek arttığını fark eder...

Aang'ın oğlu Tenzin'in gözetimi altında, Korra bir yandan tehlikelerle mücadele ediyor, bir yandan da havabükme eğitimine başlıyor.

Kısaca, Havabükücü'de yaşanan olaylardan 70 yıl sonra, Korra son elementi havada ustalaşmak için Cumhuriyet Şehri'ne giderek; eski avatar Aang'ın oğlu Tenzin'in rehberliğinde suçla savaşmak ve şehri ikiye bölmekle tehdit eden bükücü karşıtı hareketle yüzleşmek zorunda kalacaktır.

8-Dakara Boku wa, H ga Dekinai.



Romantik bir genç olan Kaga Ryosuke, yağmurda ıslanan kırmızı gözlü, güzel bir kıza yardım teklifi eder. Herkes bu kızdan uzak durmaya çabalar, fakat Ryosuke kızı eve davet eder ve kız Ryosuke'yi göğsünden bıçaklar. Bu güzel kız kimdir ve Ryosuke'den ne istiyordur ?


9-Btooom!



Dünyada oyuncu sayısı milyonları aşmış olan online BTOOOM oyunu, silahların kullanılmadığı, herkesin birbiriyle çeşitli bombalar kullanarak savaştığı bir oyundur.

Ryouta Sakamato da gerçek hayatta sıradan, çok da başarısı olmayan biriyken, BTOOOM oyununda dünyaca tanınan Japonya'nın en başarılı oyuncularından biridir.

Ryouta bir gün nasıl olduğunu anlayamadan kendini tropikal bir ormanda bulur. Buranın neresi olduğunu ve nasıl geldiğini araştırırken bir adamın saldırısına uğrar. Kısa zamanda da adamın bir BTOOOM oyuncusu olduğunu, kendisinin de bir şekilde BTOOOM oyunu içerisine girdiğini fark eder.

Ryouta, oyun tecrübeleriyle kısa sürede kendisini saldıranı yendikten sonra, neler olup bittiğini araştıracak, bir yandan da BTOOOM dünyasında hayatta kalmaya çalışacaktır


10-Zetsuen no Tempest




Mahiro Fuwa'nın ailesi 1 yıl önce esrarengiz bir şekilde öldürülmüş ve Mahiro ailesinin katilini aramak üzere ortadan kaybolmuştur.

"Kusaribe" adlı büyücü klanının en güçlü büyücülerinden biri olan Hakase Kusaribe ise düşmanları tarafından bir adaya hapsedilmiştir.

Hakase, irtibat kurabileceği birini ararken bir şekilde Mahiro'yu bulur ve ikisi bir anlaşma yapar. Anlaşmaya göre Mahiro, Hakase'nin düşmanları tarafından uyandırılmak istenen ve tüm dünyaya kaos getirecek "Zetsuen Ağacı'nı" durduracaktır. Bunun karşılığında Hakase, Mahiro'nun ailesini öldüren katili bulmasına yardım edecektir.
 
Son düzenleme:
Avatar
Btooom
Zetsuen no Tempest (Bu üçünü seçtim)

Dakara boku wa, Tonari ve Kuroko basket ise plase olarak iyidir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık