Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1006: Onurlu Savaşçı Çiçek Hyogoro

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    226
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Carrot düşmanı olmuş forum, neyi kaçırdım acaba. Kızlar bayada yamultmuş şeker elemanı, zaten normalde içinden geçmeleri lazımdı, 2 bulutu bahane ettin ne diyeyim sana Oda... Diğer tur döverler artık şeker elemanı.

Marco'nun meyvesi böyle değildi, sadece uçmaya yarıyordu; Marineford'a lanet olsun tekrardan. Neyseki adamlarda antik Zoan var, yoksa Marco bunları fena çizecekmiş.

Birkaç tane 1e1 çizmeden Orochi devreye girmese bari. Arc'ın nereye bağlanacağı belli ama doğru düzgün bi dövüş görelim en azından.
 
Hyogoro efsaneymiş ama hakikaten. Samuraylar güçlü kimselerdir. Oniwabanshu ve Migawarigumi'ler de güçlü kimseler yani figüran rolündeki samuraylardan çok daha güçlüler. Buna rağmen Hyogoro iki kılıç darbesiyle 15 tane (Fukurokuju hariç Oniwabanshu'lar 10 kişi, Migawarigumi'ler Hotei ile birlikte 5 kişiler.) adamı aradan çıkardı. Queen bile bu durumdan korktuğu için saldırıya kalkıştı, Hyogoro demek ki çok sağlammış. Hatta 9 Kızıl Kın'dan bile daha güçlü olduğu kesin. Oden'den sonra Çiçek Hyogoro gelirmiş. Sürekli adı anılıyordu zaten. Umarım Chopper zamanında yetişir, çünkü dışarıdan destek gelmesi şu durumda imkansız ve bizim ittifak zor duruma düşmeye başladı bile. Dışarıdan gelebilecek destek yere inmedikleri sürece imkansız gibi.
 
Marco şov olmasa aşırı boş bölüm olacakmış. Ananas kafalı göstermiş kendini.

Şu Peros gevşeğinin dilini artık birisi kessin. Minklere de Oda Çin işkencesinden başka bir şey yapmıyor. Adamlar sadece dayak yiyor.

Chopper şu ilacı yap artık da rakibine koş.

Sanji "Yamato Efendi de kimmiş? " dedikten sonra Yamato'ya desteğe gidip oradan da rakibiyle karşılaşır diye tahmin ediyorum.

 
Yine mükemmel bir bölüm daha geldi. Çatı gösterilmedikçe seriden aldığım tat katlanarak artıyor. Hyogoro’nun sahnelerini gözlerim dolarak okudum. İçinden Oden ile konuştuğu kısımlar çok iyiydi. Üzülme çiçek adam, zirve zamanında Oden ile baskına gidebilseydin içlerinden geçeceğinize eminim. Marco ise bildiğin şov yapmış. Sıradan bir sağ kol değil kesinlikle. Luffy ile Zoro’yu aynı anda dövebilecek bir imaj uyandırdı kral.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık