Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Canım sıkıldığında çocukluğuma dönerim:
Daffy Duck: Hayal Adası ve Looney Tunes: Back in Action.

Beni mutlu ettiler. Bugsla Daffy candır.
 



Adada ustasıyla birlikte boyacılık yapan Halil, çeşitli evlerde çalışmaktadır. Bir gün çalışmaya gittiği bir köşkün duvarında asılı halde gördüğü bir kadın resmine aşık olur. Uzun bir süre boyunca resime bakmak için sık sık evi ziyaret eden Halil, bu güzel kadının suretine tarifi zor bir biçimde aşık olmuştur. Yine bu ziyaretlerden birinde, fotoğrafını gördüğü kadın, Meral, ansızın çıkagelir. Halil'in suretine aşık olduğunu öğrenen Meral, bu durumdan fazlasıyla etkilenir. Aralarında bir şeyler olacağını, Halil'in çok özel bir adam olduğunu düşünen genç kadın Halil'le aralarında özel bir şeyler olacağını düşünür. Ancak Halil yalnızca Meral'in resmine aşık olmuştur, kendisine değil...
Sinemamızın en önemli birkaç eserinden biri olan, Metin Erksan imzalı Sevmek Zamanı, yaratıcı konusu ve kaynağını aldığı psikolojik çözümlemelerle bir emsali daha çekilmesi mümkün olmayan son derece dokunaklı ve hüzünlü bir film.
 
Gay İsveçli'nin köyünden Stockholm'e gelip dolandırılmış Türk'ü partiye götürdüğü bir sahne var. Adamın yaşadığı kültür şokundan sonra gözleri faltaşı gibi açılıyor. ? Cinnet geçiriyor. Ekstradan Tuncel Kurtiz reyizde var.





Filmde hurda bir otobüsle yurtdışına kaçak olarak götürülen dokuz Türk işçisinin öyküsü anlatılıyor. Stockholm meydanında terkedilen işçiler şaşkındır. İlk kez büyük kent gören işçiler şaşkın bir şekilde vitrinlere, seks shoplara, telefon kabini içinde sevişen çiftlere, tuvalette eş arayan eşcinsellere şaşkınlık içinde bakakalır. Bu büyük şehirde kimi yaşamını yitirir, kimi İsveç polisi tarafından tutuklanır.

Film birçok eleştiri alır. Kimilerine göre Türk insanı kötülenip aşağılanmıştır, kimilerine göre ise bu çalışma sürrealist bir çalışmadır. Ama gerçek olan Tunç Okan'ın bu ilk yönetmenlik denemesinde ciddi bir çıkış gösterdiğidir.
 
Call
Bir seri katil 20 yıl sonraki gelecekte yaşayan bir kadınla aynı evdeki telefondan iletişim kurar. Ama kendi kaderini değiştirmek için onun geçmişiyle ve hayatıyla oynar.

İzlemesi keyif veren,güzel bir gerilim filmi.Son aylarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi diyebilirim :gamyon:
 
Call
Bir seri katil 20 yıl sonraki gelecekte yaşayan bir kadınla aynı evdeki telefondan iletişim kurar. Ama kendi kaderini değiştirmek için onun geçmişiyle ve hayatıyla oynar.

İzlemesi keyif veren,güzel bir gerilim filmi.Son aylarda izlediğim en iyi gerilim filmiydi diyebilirim :gamyon:
Konusuna ve sevimli asyalı gacılara bakıp aldanmayın gençler. Kendi kurduğu mantığa ihanet ederek saçma sapan bir sonla bitiyor film. Uzak durun.
 
Komedi ? Özellikle finali.




Barbara ve kardeşi Johnny, babalarının mezarını ziyaret etmek için şehir merkezinden bir hayli uzakta, izbe bir bölgede olan mezarlığa giderler. Burada dua rutinlerini tamamladıkları esnada kendilerine yaklaşmakta olan yabancı bir siluetle karşılaşırlar. Kız kardeşinin aksine bir hayli rahat davranan Johnny, bu yabancının saldırısına uğrar ve oracıkta hayatını kaybeder. Ancak bu bir son değil, ürkütücü bir başlangıcın habercisi olur. Genç kadın ağır bir travmaya girer ve canını kurtarabilmek için bulabildiği ilk yere sığınır. Ancak burada yalnız olmadığını fark etmesi uzun sürmez. Bir anda kasabayı saran bu yaratıklardan korunmaya çalışan tek insan kendisi değildir. Ben de kendisi gibi canını zor kurtarmıştır ve kapıda diğerleri de vardır...
 
The Invitation
Will ve Eden sevgi dolu bir çiftir. Ancak onların ilişkisi, yaşanan trajedi sonucu çocuklarını kaybetmelerinin ardından Eden'ın ortadan kaybolması ile son bulur. Aradan geçen iki yılın ardından Eden, yeni bir eş ve bambaşka bir kişilikle geri döner. Geride bıraktığı her şeyle tekrar bağ kurmak isteyen genç kadın, eşi David ile evlerinde bir davet verir.

İzlerken sıkılmadığım ama çok büyük bir keyif de almadığım orta derece bir gerilim filmiydi.Olayların asıl koptuğu yerin gelmesinin çok uzun sürmesi,kötü 2-3 oyunculuk ve ara ara sizi düşündüren mantık hatalarını görmezden gelebilirseniz izlenebilir.
 
La Belle Epoque(Yeni Baştan)




Hayatının en unutulmaz zamanına geri dönme şansı bulan bir adamın hikayesini konu ediyor. Altmışlı yaşlarında olan Victor, hayal kırıklığına uğramış bir adamdır. Onun hayatı, Antoine adında bir girişimci ile tanıştıktan sonra bambaşka bir hal alır. Antoine, Victor’a hayatının bir dönemine geri dönme fırsatı sunar. Bu büyük fırsatı değerlendirmek isteyen Victor, hayatının en güzel dönemine, bundan tam 40 yıl önce hayatının aşkı ile tanıştığı güne geri dönmek ister.

Filmin fragmanı hoşuma gitti konusuda öyle. Başrol oyuncu iyi ama genel olarak duyguları yansıtamamışlar gibi hissettim. Çerezlik filmden öteye gidemediğini düşünüyorum. Bu konudan daha güzel film çıkardı. İzlenir ama.
 
  • Like
Tepkiler: KFC
The Personal History of David Copperfield

Bir asırdır bekliyordum. İzleme sebebim Peter Capaldi ve Hugh Laurie tabii ki.

Araya çok şey girdi ama sevdiğim iki kişiyi tekrar bir arada görmek güzel geldi. Film nasıl? "Tekniğin iyi ama geliştirmen lazım."

Capaldi, on numara adamsın. Yaşlanınca sana benzeyecekmişim gibi geliyor, umarım öyle olur.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık