Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

The platform
 
Ladri di biciclette
Savaş sonrası yaşanan iki senelik işsizlik döneminin ardından nihayet iş bulabilen Antonio mutluluktan havalara uçmaktadır. İşi için kendisine lazım olan bisikleti almak için yataklarını satmaları gerekmiştir; ancak Antonio en sonunda para kazanabileceği için mutludur. Yeni işinin ilk gününde bisikleti çalınan Antonio neye uğradığını şaşırır. Yaşadığı ailevi ve dünyevi problemleri çözebilmesi için acilen bisikletine yeniden kavuşması gerekmektedir.

Beni ağlatan ilk siyah beyaz eski film oldu :ühü:Bu tarz eski yapımlara karşı bir ön yargınız yoksa ve dram seviyorsanız kesinlikle öneririm.
 
SAKKARANIN SIRLARI


4400 yıl boyunca insan eli değmemiş bir mezarı gün ışığına çıkaran Mısırlı arkeologlar, bu olağanüstü keşfin geçmişine ait gizemleri çözmeye çalışır. Belgesel Eski Krallık rahibi Wahtye'nin 4400 yıl boyunca insan eli değmemiş mezarının şifrelerinin çözülme sürecini aktarıyor. Kazı çalışmaları sonucunda ulaşılan beş lahdin şaşırtıcı bir antik gizemin ortaya çıkarılmasına yaptığı katkı da ele alınıyor. İzleyicileri binlerce yıl öncesinde bir yolculuğa çıkaran film, bir adam ve ailesinin hem yaşamına hem de ölümüne eşi benzeri olmayan bir bakış sunuyor. Mezar son derece iyi durumda olmasıyla dikkat çekerken heyecan burada bulunan kalıtlarla doruk noktasına ulaşıyor. Arkeologlar rahibin ve ailesinin eşyalarını, mezarlarında bulunan nesneleri ve mumyalarını gün ışığına çıkarmanın yanı sıra, elde edecekleri bilgilerle Eski Krallık tarihinin o dönemine dair şimdiye kadar bildiklerimizi değiştirmeyi hedefliyor.
Mumyalar, Mısır tarihi vb.. Merakı olanlar için mis gibi belgesel, 2019 yılında çekilmiş. Merak uyandırıcı... Keşke böyle belgeseller daha çok gelse.

YEDİNCİ MÜHÜR


Savaştan bıkmış bir Orta Çağ şövalyesi, yanında bayraktarı ile Haçlı Seferi'nden dönmektedir. Vebanın kasıp kavurduğu Avrupa'yı gördükçe Tanrı'dan kuşku duymaya ve onun yolundan sapmaya başlayan şövalye, çok geçmeden ölümün eşiğine gelir. Ancak ölüme meydan okuyarak Ölüm'ü satranç oynamaya davet eden şövalye, kaybederse canını vermeye razıdır.
Tam böyle uyumak arasında git gel yaşarken izleyebildim, ilginç bir filmdi.. Yani yoruma aşırı açık.. İzlediğim en garip filmlerden biriydi..
 


Hannibal Lecter ve Zeki bir dedektifin bir suçluyu yakalama serüvenini konu alan bir filmdir. Bu seri Kronolojik sırada 3. filmdir. Tabii bu serinin bir de hikayesel kronolojik sırası var. Bu seri Hannibal Lecter Doğuyor filminin olaylarından sonrasını konu alıyormuş. Tabii siz canınız nasıl istiyorsa öyle izleyin.
 
Son düzenleme:


Baktım tv'de yayınlanıyor 2. kez izliyim dedim sıcak sıcak izliyorum hala. Filmin afişini ilk gördüğümde "klasik güldürmeyen Türk komedisi" dedim. Ama ön yargının gözü kör olsun. Güldürdü. İzleyin gülün arkadaşlar.
 


climax (2018)

konusu şu, bir dans ekibimiz var ve bunlar bir partideler. ancak içlerinden biri partideki içeceğe çok etkili bir uyuşturucu katıyor ve gecenin devamında hepsi yavaş yavaş belirti göstermeye başlıyorlar.

izlediğim en iyi gerilim/korku karışımı filmlerden biri diyebilirim. başları gerçekten sıkıcı ama dayanırsanız filmin sonunda sanki o parti binasında kapana kısılmış, uyuşturucu yüzünden ne yaptığını bilmeyen kişi sizmişsiniz gibi hissettiriyor ve herkes gerçekten öyle şekillere bürünüyor ki gerim gerim geriliyorsunuz ama bu gerilme bi heyecan gerilmesi gibi değil, bu tutsaklıktan nasıl kurtulacaklar gerilimi gibi... bu tarz filmleri seviyorsanız mutlaka izleyin ama klostorofobi veya epilepsiniz varsa hiç önermem... iyi forumlar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 2, Ziyaretçi: 6)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık