Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film

Casablanca
2. Dünya Savaşı sırasında Fas’ın Kazablanka kenti, Hitler’den kaçan Avrupa’lılarla rengarenk, çeşitli bir görünüm kazanmıştır. Rick Blaine karakteri, şehrin en popüler barını işletmektedir. Bir gün eski aşkı Ilsa, direniş lideri kocası Victor Laszlo ile birlikte gelir. Rick, Ilsa ve Victor’un şehirden kaçmalarını sağlayabilecek tek kişidir.

İlk yarım saatini çok yavan bulmuş olsam da ilerleyen dakikalarda olay örgüsü ve karakterlerin işleniş tarzının hızlanmış olması filmi sevmemi sağladı.İmdb puanını hakedip haketmediği tartışılır.Ama izlerseniz pişman da olmazsınız bence :gamyon:
Casablanca tahminimce popüler kültürde ve sinemada en fazla alıntılanan, gönderme yapılan filmdir. Onlarca farklı repliğini çok alakasız işlerde duyabilirsiniz. Sırf bunlara vakıf olmak için bile izlenmeli bence.
 
Masumiyet ya da Knives Out. Hangisi unuttum. Polisiyeyi her türlü severim.

Masumiyet içinse tek diyeceğim Nbc,Zeki, Kubrick Tarkovski gibi yönetmenlerin filmlerini izleyecek ve hazmedecek ruh haline çoğunlukla sahip değilim ben. Daha dinamik akan hollywood filmlerinin ve yerli komedinin insanı mıyım neyim?
 

no more questions.
ve Ana de Armas :utan:


İzlerken fazlasıyla eğlendim. Müzikleri harikaydı. Baya güzel bir filmdi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık