Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İzlediğiniz Son Film


Çerezlik filmdir diye izledim bu kategoride değerlendiriyorum. Çok iyi, eğlenceli filmdi. Özellikle aksiyon sahnelerine bayıldım. Müthiş fikir bok gibi kurgu vakası değil de müthiş fikir vasat kurgu kıvamında olduğu için kendini izletiyor gerçekten. Sonunu da çok sevdim ama filmin en büyük sıkıntısı stem'in kendisini çok fazla yalandan aksiyona sokmuş olması. Bunun bir açıklaması yok. Bütün her şey bunun planı dahilindeyken kendisi fazlaca gte gelecek durumlara düşüyor. Tatmin etmedi. Yoksa plan güzel manipülasyon güzel sonu da güzel ama gidiş yolu sıkıntılı. O yüzden çerezlik film zaten bilim kurgu seven adam izlesin ama eğlenmeme ihtimaliniz yok. Helalinden bir 7 puan verilir filme
 

Oldukça korkutucu bir şekilde başlayıp sonrasında bunu devam ettiremeyen ortalama bir korku filmi. Sonu ise çok ilginç bitti. Yine de izlenir.
 
Casablanca
2. Dünya Savaşı sırasında Fas’ın Kazablanka kenti, Hitler’den kaçan Avrupa’lılarla rengarenk, çeşitli bir görünüm kazanmıştır. Rick Blaine karakteri, şehrin en popüler barını işletmektedir. Bir gün eski aşkı Ilsa, direniş lideri kocası Victor Laszlo ile birlikte gelir. Rick, Ilsa ve Victor’un şehirden kaçmalarını sağlayabilecek tek kişidir.

İlk yarım saatini çok yavan bulmuş olsam da ilerleyen dakikalarda olay örgüsü ve karakterlerin işleniş tarzının hızlanmış olması filmi sevmemi sağladı.İmdb puanını hakedip haketmediği tartışılır.Ama izlerseniz pişman da olmazsınız bence :gamyon:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık