Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

İki Amiral vs. İki Sağ Kol (Meyveleri Değişirse)

Kim Kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    114
Gorosei olmasa kara kılıç ustası Aramaki beyaz kılıççı Shanks'ı çok fena yapardı... :D
Aramaki haki akımına kapıldıktan sonra fark ediyor Shanks olduğunu. One Piece aleminin Tesla'sı Shanks tarafından alternatif hakiyle kaç km öteden vuruluyor herif. Kendi köklerine bıraktığı gübrenin kokusu İkizburun'daki Crocus 'a ulaşmış sen ne diyorsun Sensey :D
 
Marco için kazanır diyemeyeceğim ama Katakuri'nin bu konuda şansı var.

Son bölümle birlikte Kuzan'ın aldığı eğitimi gördük. Meyvesiz de sağlam bir eğitimden geçiyorlar ama tutup da meyvesiz bir amirali amiral ligine de sokmam. Meyvesiz halleriyle bir Beckman edebileceklerini düşünmüyorum.

%51 Sağ Kollar alır diyorum.
 
Ne kadar söylersek söyleyelim insanların kafasında oluşturduğu tabuyu/algıyı yıkmak zordur. Katakuri'yi mochi meyvesiyle, Akainu'yu da magma meyvesiyle düşünmeye devam ediyorsunuz yanıtları da bu doğrultuda veriyorsunuz.

Mochi meyvesi en iyi 20 meyve arasında bile değildir, ortalama bir bir şeytan meyvesidir. Magma meyvesiyse serinin en iyi 5-6 meyvesinden biridir. Bunu yiyen birini YC1 olarak baz aldığın zaman bu meyve ile birlikte alacağı gelişim amiral seviyedir. Çünkü serideki en ölümcül meyve şu anda magma meyvesi. Akainu'nun verdiği dehşet de meyvesinden geliyor. Akainu da meyve gücü olmasa ya da Mochi gücü olsa zihinlerinizde bu kadar korkunç bir görüntü oluşturabilir miydi? Mümkün değil!

Katakuri'ye bu noktada haksız bir eleştiri var. Katakuri üç Haki tipine de hâkim olan biri, silahlanmada çok iyi, gözlemde serinin zirvelerinden, Haoshoku Haki'yi de iyi derece kullanabiliyor. Böyle birinin meyve gücü olmadan da zaten YC2 üstü olduğu aşikâr. Ace ve Oden dışında Haoshoku Haki sahibi olan YC2 yoktur. (İleride Sanji olacaktır) Yani Katakuri mochi meyvesi olmadan da YC1 edecek kadar güçlüdür.

Katakuri'ye yapılan haksız eleştirinin temelinde Luffy'le yaptığı dövüş var. O dövüş sonrasında Kaido ile kapışmak için önce Ryou sonra Haoshoku Haki'yi en üst seviye kullanmayı öğrendi yetmedi bir de meyve uyanışı yaptı. YC1 ile Yonkou arasında fark açıldı ama Kaido ve Big Mom'un çok özel bir durumu var eğer çok üst düzey Haki kullanmıyorsanız bu ikiliye hasar atmanız çok zor. Luffy'nin Wano'ya geldiği zaman Kaido'ya hasar atamamış olmasından dolayı herkes Luffy'ye yüklendi. Burada bir haksızlık var. Luffy o haliyle Kaido ve Big Mom dışındaki diğer Yonkou'lara vurması halinde çok ağır hasar atabilir. Luffy, Wano'da sadece Haki'sini daha iyi kullanmayı öğrendi. Luffy'nin Wano'ya gelmeden önce de gerek Dressrosa'da Doflamingo'da ve Fujitora'ya gerekse WCİ'de Cracker ve Katakuri'ye karşı yaptığı saldırıları oldukça hasar atıyordu. Doflamingo'ya yaptığı ilk Gear 4'le Doflamingo'yu kaç kilometre uzağa fırlattı. Aynı şekilde Fujitora'ya yaptığı saldırılarda ciddi saldırmamasına rağmen Fujitora'ya bayağı sürüklüyordu. Luffy, Wano'ya geldiği zaman fiziksel gücünde hiçbir sıkıntı yoktu. Tek sıkıntı Kaido'nun derisinin altına ulaşmaktı. Yani saldırılarının Kaido'ya işlememesinin sebebi derisinin aşılamıyor olmasıydı.

Ayrıca biz Luffy'yi, Paramecia tipi şeytan meyvesi kullanıyor biliyorduk herif meğerse Mitolojik Zoan kullanıyormuş. Bu da Katakuri'ye büyük artı yazar. Mitolojik Zoan'ların ne kadar büyük bir fiziksel güç, hız, savunma, dirence sahip olduğunu şu ana kadar gördünüz. Katakuri böyle bir rakibe karşı 13 saat dövüştü. Bu dövüş sonrası Luffy nasıl geliştiyse Katakuri'de öyle gelişmiştir. Bir Luffy kadar olmasa da gelişmiştir.

Katakuri benim için YC1 üstü biri. İster beğenin ister beğenmeyin. Magma meyvesi yemiş bir Katakuri'nin rahat amiral seviye olacağını düşünüyorum.

Marco'nun, Pika Pika meyvesini yemesi gücünü aazaltır diyen arkadaşlar hangi seriyi izliyor anlamadım. Pika Pika meyvesi Logia'lar içinde Enel'in, Goro Goro meyvesinden sonraki en iyi meyve benim için. Marco'nun gücünün düşmesi mümkün değil. Aksine daha güçlü olurdu. Fakat Kizaru'yu yenmeye yeter miydi? Emin değilim.

Katakuri: %51-%49 : Akainu
Marco: %50-%50 : Kizaru.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık