Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] Doctor Who (2005-)

Diziyi Beğendiniz mi?

  • Evet, beğendim.

    Kullanılan: 1 50.0%
  • Hayır, beğenmedim.

    Kullanılan: 1 50.0%

  • Kullanılan toplam oy
    2
Ya bu çok normal. Yani Oda'yı üstün görmen. Oda ve Moffat, ikisi de faal olarak şuan en iyi senarist, metin yazarı vs diye adlandırabileceğimiz insanlar.

Zaten Oda'nın karakter tasarlama ve hikaye anlatma yeteneği yadsınamaz. Çok çok başarılı. Sadece mevzu çarpıcı kurgu ise, bu konuda Moffat'tan daha iyisini görmedim açıkçası.

Russell de iyi bir senarist tabii. Jonathan Nolan vs. Bunlar günümüzün iyi kafa açan senaristleri.
Bence serinin en çarpıcı yeri Doctor Who sorusunun yedirildiği sezon finali. Yok böyle bir şey ya.
 
Moffat'ın yaptığı en iyi iş, Silence İn The Library ve Forest Of The Dead bölümleri ile başlayan River Song hikayesini zamanla muazzam bir şey haline getirmesiydi. Tersten akan zaman çizgisini gayet iyi ayarladı adam.
 
Doctor Who özletti gerçekten ve bu seneki üstlerindeki baskı epey fazla. Kadın doktor olayı, River song’un hikayesinin bitmesi, Melek heykellerinin veya Cyborgların artık bir esprisi kalmaması vs, Yani standart kalitesini devam ettirse bile eleştiriler kesilmez. Boşuna bu kadar ara verilmediği aşikar. Çok iyi bir hazırlık süresi geçirdiler bence. Onlar da bunun farkında. Yepyeni hikayeler sunmak zorundalar ve eskiye dönük referanslar pek iyi sonuç getirmeyecektir.. Bu yüzden epey iyi bir sezon geçeceğini düşünüyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık