Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911: Samuray Diyarı'nda Büyük Macera

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis' in adı geçmiş bölümde bari yorum yapayım. Klasik Op arc giriş bölümleri gelmiş tayfa dağılır. Sonra esir alınma olur. Ondan sonra tayfa birleşir arc bossu düşer falan filan. Ace fbsi gelsede Reisin gerçek gücünü haterlar görse. Burda herkesin içinden geçmiştir muhtmelen. :a:
 
Supernovas' nationalities and occupations:

  1. Blackbeard - Somalia, Archaeologist.
  2. Law - Germany, Doctor.
  3. Kid - Scotland, Weapon dealer.
  4. Bege - Italy, Shoe store manager.
  5. Drake - Turkey, Zoo caretaker.
  6. Apoo - China, DJ.
  7. Urouge - India, Hostess bar manager.
  8. Bonney - Australia, Pizza shop manager.
  9. Hawkins - Egypt, Designer.
Aynen öyleymiş ama gerçek dünyada yaşasalardı tarzı bir soru sanırım. Urouge Hindistan , şaşırdım.
 


Mangayı incelerken böyle bir yer gördüm. Luffy'de böyle bir dövme var mıydı ? Veya dövme mi o ?
 
Ve de herkes senin mantığını kabul etmek zorunda değil,kimine göre sanji daha öndedir,kimine göre zoro luffy'den bile öndedir.Bunlar öznel düşünceler,nesnelliği olmayan düşünceler hakkında böyle bir yorum yapman senin de objektif olmadığını gösterir.
Sadece şu kısma cevap vereceğim çünkü önceki yazdıklarını gülerek okudum.

Kimine göre Sanji daha öndedir demek ne demek dostum? Hakaret vari bir şey yazmamak için kendimi zor tutuyorum şurada. Yani bu mantığa göre biri çıkıp Buggy en güçlüdür! Dese onu ciddiye mi alacağız yani? Her komik yorumu ciddiye almak zorunda mıyız? Neyin özgürlüğü? Neyin öznelliği bu?

Hiç kimse kusura bakmasın. Gereksiz gördüğüm hiçbir şeye gereksiz demekten çekinmedim hayatım boyunca. Ve inanır mısın? Yolun sonunda mutlu olan hep ben oldum. Neyse, kurallar çerçevesinde istediğim her şeyi eleştirdim ve genelde insanların hoşuna gitmedi çünkü bizzat kendi içlerindeki olumsuz özelliklerine nokta atışları yaptım. Normalde bana verilen cevaplara karşı yorum yazmayacaktım ama senin yorumun haddini aşmış biraz. Yine kurallara aykırı davranmayıp bu tartışmayı uzatmayacağım ama en doğal hakkım olan cevap hakkımı bu mesajla kullanmak istiyorum.

Gerçekten bazen çok komik bir kitleye dönüşüyorsunuz hayret ediyorum. Akıl var mantık var fanatik bir şekilde şu mangayı okumak yerine daha mantık çerçevesi içerisinde okursanız zaten gereksiz tartışmalara bile gerek kalmadan geleceğe dönük teoriler üretip ileri ki dönemler üzerinde konuşabiliriz. Ama sen ve senin kafanda insanlar hala Sanji vs Zoro gibi komik tartışmalar yapmakla meşgul. Evet bu tarz tartışmaları gereksiz ve komik buluyorum var mı bununla ilgili bir problemin(iz)? Bravo ne diyeyim ki. Sana yapmış olduğun doğru arkadaşlıklarla başarılar diliyorum :hhh:
 
Bu arada tayfada Katakuri’nin elinden kurtulmayı başaracak tek adam da Luffy’di. Katakuri için Zoro veya Sanji’yi yenmesi en fazla 1 saat.

Katakuri vs Law olsaydı Law yenemez ama muhtemelen yenilmezdi, Katakuri’yi epey bi zorladıktan sonra kaçmayı başarırdı.
 
Luffy vs Zoro tartışması yapmak ne kadar saçma ise Zoro vs Sanji'yi tartışmak o kadar saçmadır. Ben bölüm hakkındaki yorumları okumak için konuya gireyim diyorum, bir sürü vs tartışmaları dönüyor. Tayfadan soğuttunuz vallahi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık