Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tüm sorunun bu olduğunu mu söylüyorsun.Mangaka hikayeyi buna göre de şekillendirebilir.Topkek arcında ana tarafından partiye gelmediği için paket yollanan ve ateş etmeye kalkan adamın engellenmesi gayet güzel hikayeydi.Olayları bu şekilde olası gelecekler şeklinde de işleyebilir.Zaten sürekli yapıp şu anki anlatım çizgisini tamamen bozsun diyen yok arada bir yapabilir.Ancak hiç bu şekilde işlemiyor işleyeceğini de sanmıyorum.O yüzden diyorum ki luffy bu yeteneği tam manasıyla ara sıra kullanabilecek kata rahatlığında uğraşmadan yapabilmesi mümkün değil.Mangaka hikaye aynı şekilde anlatılsın diye bunu da düşünmüş sadece savaşta zorlayıp kullanacak.O yüzden bu tespitimin doğru olduğunu düşünüyorum.Fakat diyorlar ki isterse kata gibi her an yapar ama canı istemiyor çok sallapati.Şimdi tepki göstermekte haklı değil miyim kendi çıkarımıma göre ?
Buna göre oluşturamazdı. Eğer buna göre oluştursaydı, ne bu tayfanın ayrılma durumları, ne ahtapotun Luffy'yi yakalama şeyi olurdu. Luffy üzerinden dönen geyiklerin birçoğuna veda etmek durumunda kalırdık. Eğer Luffy sürekli geleceği görecek şekilde yaşasaydı Kata gibi ciddi bir karakter olup sürekli nerden ne gelecek diye düşünürdü. Bak Kata'ya adamın hayattan zevk aldığı tek an var, o da k.hakiyi kapatıp kendine keyif yaptığı an. Diğer zamanlarda sürekli diken üzerinde bu adam. Sence bu durum Luffy'ye ne kadar uyacak? Luffy gibi yaptığı davranışların sonucunu düşünmeyen, amacı hayattan zevk almak üzerine kurulu, sürekli macare diyen birisine uzak geleceği görmek ne kadar uygun olur? O yüzden Oda Luffy'ye(sahip olsa bile) geleceği görme yeteneğini vermez, veremez.

Kata bu yeteneğini elini koluna sallaya sallaya mı kullanıyor? Adam sürekli odaklanma içerisinde. Luffy de Kata gibi odaklansa bence geleceği görür ama bu hikayeye ters. Ben de sürekli geleceği göreceğini düşünmüyorum. Savaşlarda bile bu durumu belki 1 veya 2 defa kullanır. Aynı h.haki gibi. Ama bu durum, o güce sahip olmadığından değil. Kata gibi radarlar sürekli açık olarak dolaşmayacağı için. Misal aynı şeyi h.haki diyebiliyor muyuz? Adam istese salamaz mı h.hakiyi? Şu an aksi bu durum söylenmediği için salabilir. Ama diyor muyuz neden h.haki salmadın diye? Bu da aynı onun gibi.
 
Siz de zoroya laf atmak için yer arıyonuz ha :) sanji’de durduk yere yaşamıştı bu durumları ama hangi karaktere yapılırsa yapılsın hoş değil.
 
Ya kusura bakmayın da esir alındı mı alındı. Zoro Hordy'den tabi ki çok ama çok daha güçlüdür; ama su altında nefesi bitmiş mi bitmiş. Bunun adı yenilmek değil mi işte? :( Şimdi ama Luffy... diyerek savunacaksınız muhtemelen ama Luffy zaten her arc başı bir kere yeniliyor birisine konu bu değil. :(
Yahu adamı kesti bu, sonra o haplardan attılar ağzına. Yendi adamı öncesinde yani...
 
Şu forumda gördüğüm en saçma tartışma dönmüş.
Yapma böyle, gayet ateşli bir tartışmaydı :hhh:

Forumun yeni gündemi. Zoro'nun neden yüzgeçleri yok ve Zoro su altında nasıl bayılır ?
Çok ayıp zaten su altında nefes alamaması. Ben böyle bir şeyi kabul edemem, kabul etmediğim bir şey daha var tabi o da @amaneden'in uçamamasına rağmen bu kadar laf kalabalığı yapması :artiz:
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık