Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911: Samuray Diyarı'nda Büyük Macera

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İstisnai sahneyi atarak savunma olmaz bu konuda genel bir durumdan bahsediyorum ben.Kata kendinden
geçmiş tek derdi çörek dünya umrunda değil bu sadece luffynin yemek yediği yerle kıyaslanabilir o vaziyette niye görmedi diyen yok.Yada kata gibi çok sinirlendiğinde görmediğini sorgulamıyoruz.Kata gibi açtıysa neden kullanmasın evde lamban varken karanlıkta kalmazsın.Bu oturtamadığı anlamına geliyor.Çaba sarfetmiyor diyorsun o sarfedemiyor olduğundan olmasın.Kata gibi az bir çabayla son raddede gözlem kullanabilse bunu yapardı.Bunun için şu an çok çaba sarfetmesi gerekiyor usopp'un k.haki açmaya çalışması gibi.Yani öyle basit değil olay.Kata için basit sadece adam uğraşmadan kasmadan sonuna kadar kullanıyor.Luffynin kendini kasması lazım görmesi için savaşta da zaten öyle görmüştü.Biraz fazla shounen takip et derim ana karakterler yeni açtığı bir gücü sürekli yada tam manasıyla kullanamazlar kural gibi neredeyse.
Kaçak kaçak yorum yapıyorsun Emre. Az çok tarzın olmuş bu yani. Dediğim gibi bu anlamda her şeye bir don bulursun. İstisna olması bu durumun aksini kıyaslamıyor. Niçin istisna bir durum olduğunu sorgularsan bunun farkına varabilirsin.

Katakuri'nin sakin kalamaması bir istisna olabilir. Ya da odaklanmamış olması onun adına bir istisna olabilir. Ama bu istisna zaten bizim savunduğumuz gibi odaklanmamaktan dolayı meydana geliyor.

Katakuri özellikle odaklanmadığı için bu duruma düştüğünü sakinliğini kaybettiği için bu duruma düştüğünü söylüyor. Luffy'de dibine kadar haki kullandığını söylüyor. Katakuri de bunu onaylıyor. Yani gelecek görme olayında özellikle bunun için k.haki harcıyor olman gerekiyor.

Katakuri'nin yapısına uyuyor. Belki de yıllardır böyle bir güce sahip olmak onu sürekli tetikte olacak şekilde k.haki harcamasına yani geleceği görmesine itti. Ama Luffy gibi bir adam için sürekli böyle tetikte olmak karakterine aykırı. Burda salakça duruma milyonlarca kez düştü diye yerilen bir karakterden bahsediyoruz. Adamın yapısı böyle rahat.

Zaten Mangaka'nın da işine geliyor böyle bir yapıda olması. Yoksa sürekli geleceği görmek için k.haki harcıyan Luffy çizse şu an olan kazaların bir çoğu olmayabilirdi.

Senin haklı çıkman Luffy'nin ciddi bir savaşta harbiden geleceği görmeye çalışıp da göremediğinin çizilmesine bağlı.

Bir de az çok böyle bir güce sahip olmak Luffy'i bile etkilemiş. Adam Usopp olmadığı şip şak anladı.:D Bir anlamda Luffy'e de etki ediyor. Normal zaten. Bir anda değil de yavaş yavaş ilerledikçe belki de Katakuri kadar tetikte olduğu bir duruma gelecek. Onun dışında ben bunun için odaklanmamasına veriyorum bunu.( Bir anlamda karakterine.)
 
Son düzenleme:
Ace'e şapka yapmasını öğreten bu kız değildir. Ace Wano'dan ayrılırken kız 5 buçuk yaşlarında falandı,o da en iyi ihtimal. Bu kız 5 yaşındayken mi öğretmiş yani?

Eğer öyle bir şey olursa, bu Ace için ayrı bir rezillik olur :D Ben 5 yaşındaki kızdan ders alacağıma, gece gündüz çalışır, kendim öğrenirim. :) Şakayı bir kenara bırakırsak, ben Ace'e şapka yapmayı öğretenin bu kız olmadığını düşünüyorum.
Genel olarak yorumlarına katılam da,buna katılamadım ilk kez,senin dediğin şu mantık terzi açşıya dikiş yapmasını öğretiyor,ama aşçı için bu rezillik oluyor,diyeceksin küçük ama küçük olması birşeyi değiştirmiyor bence,küçük de olsa o işin ehliyse öğretebilir ve bu rezillik olmaz,tabi ihtimaller üstünden gidiyoruz
 
Genel olarak yorumlarına katılam da,buna katılamadım ilk kez,senin dediğin şu mantık terzi açşıya dikiş yapmasını öğretiyor,ama aşçı için bu rezillik oluyor,diyeceksin küçük ama küçük olması birşeyi değiştirmiyor bence,küçük de olsa o işin ehliyse öğretebilir ve bu rezillik olmaz,tabi ihtimaller üstünden gidiyoruz
Ace olayını şakaydı. Onun şaka olduğunu söylemiştim orda :( Ben Ace ve bu kız arasında başka bir durum bekliyordum. Konuyla alakalı düşüncelerim aşağıda . Diğer kısım yani kızın 5 yaş civarında öğrenmesi ve öğretmesi meselesinde istemesem bile durum dediğiniz gibi çıkacak gibi. Bu konudaki fikrim değişmek üzere.. Ben onun olmasını istemezdim açıkçası.

Ace bu kıza ne sözü verdi acaba? Şimdi kızın ninja olmak istemesini göz önüne alırsak, kız birkaç yıl önce elinde kılıçla antreman yapmak ister, fakat kılıcı dahi kaldıramaz, Ace bunu görür ve gülmeye başlar, kız sinirlenir ve bir gün seni döveceğim der, Ace de söz veriyorum o kılıcı kullanmaya başladığında seninle dövüşeceğim der.... Olur mu olur :)

Yani umarım bu tarz anlamı olan bir söz vermiştir. Yoksa Wano'yu kurtaracağım falan deyip adamı yine kötü durumlara düşürmez(umarım).
Gözüken o ama bence sadece kuru kur bir geri dönme sözü değildir bence. Bu kız en erken 2,5 yıl önce Ace ile karşılaşmıştır. Bu kız, Ace yüzünden ninja olmak istediğini düşünmüştür. Ya Ace bu kızı Babun gibi vahşi hayvanlardan kurtardı, kız da ona hayranlığı yüzünden ve de zayıf oluşu yüzünden Ace'e söz verip bir gün kendimi sana kanıtlayacağım, der. Ya da az önceki mesajda dediğim gibi Ace bunu izlerken olaylar gelişir. Kız da triplere girer ( tabii tatlı tripler bunlar). Bence bu tarz duygusal şeyler de yaşanmıştır.
 
Kaido'yu aldıran aldırana, BM'ın gülerek luffy tarafından tek elle gıdıklanışı unutulmuş. Tüm süpernovalar gelse yine olmaz bu bu yonkou işi

Yonkou falan inmez, ancak handikap ve ekstra şeyler olması lazım. Amiral veya diğer yonkou'nun gelmesi v.b. BM kendinden geçti yine bir şey olmadı...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık