Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 911: Samuray Diyarı'nda Büyük Macera

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır tam olarak öyle değil :D
Oda ikisi için benzer sahneler kullanmış nedense :)
Anladım. Benim düşünceme göre Luffy tüm haki türlerinde Sanji ve Zoro'dan üstün. Sanji'nin bu teknikleri Luffy'den önce yapmasının sebebi senaryo ya da karakterin zeka seviyesinden kaynaklanıyor olabilir.
 
Anladım. Benim düşünceme göre Luffy tüm haki türlerinde Sanji ve Zoro'dan üstün. Sanji'nin bu teknikleri Luffy'den önce yapmasının sebebi senaryo ya da karakterin zeka seviyesinden kaynaklanıyor olabilir.
Dediğin gibi de olabilir tabi bu sanji ve zoro kendini tam gösterdikten sonra anlaşılır. Mağlum sanji ve zoro kendini tam gösterebilmiş değil ve adam akıllı dövüş de bulamadılar. Luffy haki konusunda ikisini şimdiden veya sonradan mı geçer bilmiyorum ama her türlü luffy bunları geçecek dediğin gibi.
 
O değil de şunu farkettim luffy nin tekniklerinin benzerini sanji de önceden yapıyormuş.
(Luffy ye laf atmak için söylemiyorum bunu bir şey belirtmeye çalışıyorum direkt aaaa luffy ye laf attı demeyin diye söylüyorum bunu)

Sniper



Ve son olarak ikisinin dikkati başka yerdeyken
ki rayleigh in söylediği sıyrılma olayı.


Sırf sanjiye laf atmak için veya sırf luffy ye laf atmak için bu mesajı alıntılamayın lütfen.
Konu sanji-luffy laf dalışına dönmesini istemiyorum. Bu bölümde gördüğüm sahnelerinin benzerini başka bölümlerde de gördüm onları attım sadece. Yani aynı sahneleri zoro veya nami yapsaydı onları da atardım.

Bende bunu atacaktım şu an sayfa arayamadım meşgul olduğum için.Tam olarak Luffy fanlarına laf atıyorum ama ben.Luffy'i nasıl da abarttıklarının en ufak birşey yaptığında mucizevi bir olay gibi sunmalarının kanıtı bu attıkların.Bunu her zaman yapıyorlar ama bu kadar karşılaştırmalı net bir örnek elde yoktu.Luffy'nin gelecek gördüğü falan yok geleceği gördüğü için atmadı o yumruğu.Sanji'nin de bacağı uzasa aynısını yapardı.Sadece iyi bir k.haki kullanımı.O gelecek görme olayını ayda yılda bir öne sürer mangaka.Bu olayı Sanji yaptığında gelecek görme muhabbeti yoktu elbet ama abartılmasını geçtim öven bile yok gibiydi.Luffy benzerini yapınca padişahım çok yaşa moduna girildi.Buradan sanırım herkes anlamıştır mangayı bir Luffy üzerinden okumak var birde olduğu gibi okumak var. :)

Yada sanırım Sanji gelecek görmeyi daha önce sökmüş. :D
 
Ace'e şapka yapmasını öğreten bu kız değildir. Ace Wano'dan ayrılırken kız 5 buçuk yaşlarında falandı,o da en iyi ihtimal. Bu kız 5 yaşındayken mi öğretmiş yani?

Eğer öyle bir şey olursa, bu Ace için ayrı bir rezillik olur :D Ben 5 yaşındaki kızdan ders alacağıma, gece gündüz çalışır, kendim öğrenirim. :) Şakayı bir kenara bırakırsak, ben Ace'e şapka yapmayı öğretenin bu kız olmadığını düşünüyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık