Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Roman Okuma Kulübü

Çoğunlukla elimden bıraktığım bir kitap oldu. 28 günde okudum. Kulüp olmasa 12-16 ay arası bir zamanda okurdum diye tahmin ediyorum. Hızlı okuyamama nedenim on hikâyenin gelişme ve sonucu olmadığı için bana çekici gelmemeleri ve arka plandaki ana hikâyede erkek okurun bir türlü Ludmilla'ya yürümemesiydi. Tüketti beni. Neyse ki sonda evlendiler. Kitapta en beğendiğim yer kütüphanedeki okurların birbirleriyle kitap okuyuş şekilleri vs. hakkında konuşmalarıydı.
Kitabı daha önceden okuduğum hâlde sadece suyun soğukluğu aklımda kalmıştı. Şimdi yeniden okurken kızın atlamasından sonra anlatıcının ertesi gün gazeteleri okumadım dediği yerde gülümsedim.

Camus benim için pek rahatlatıcı bir yazar olmuştur hep. Bir keresinde metroda Yabancı'yı okuyan birini görmüştüm ama hayatımda hiç bu kadar rahat oturan birini görmemiştim.
 
Son düzenleme:
Haklısın bir şey diyemem. Senin kitap ne oldu?
Pilavüstükuru oldu. 82.000'den 85.000'e çıktı kelime sayısı. İki gündür benim kitaba zaman ayıramadım. Dün dinleniyordum, bugün başım ve gözüm ağrıyor. Tekrar okuduktan sonra tamamlamış olur. Bu ayın ortalarında da yayınevlerine gönderirim artık.
 
Eveet KPSS de bittiğine göre artık ilk kitaptan başlayabilirim. Ben son kitaba yetişene kadar bu konu yeniden canlanır inşallah. :D
 
Sıranın bana geldiği zamanlarda iş yüzünden forumu bırakmak zorunda kalmıştım. Benden önceki arkadaş da bir şey önermemiş. Konu yarım kalmış maalesef. Eğer devam etmek isterseniz ben konuyu yeniden canlandıralım diyorum. En azından önerimi yapayım, devam edip etmemek size kalmış. :sapkali:

Polisiye/Cinayet romanları sevdiğimi daha önce söylemiştim. Agatha Christie'nin Cinayet İlanı adlı kitabını önerip konuyu yeniden başlatıyorum. Oldukça güzel kurgulanmış, sürükleyici bir eser. Yalnız epub bulamadım. Konunun devam edip etmeyeceğini bilmediğimden herhangi bir süre vermiyorum. Kitap 240 sayfa. İyi okumalar. :good:
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık