Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Steins Gate 0, 10. bölüm

Okabe öyle bir ani çıkış yaptı ki Maho'ya durumun en azından bir kısmını anlatmadan(3. dünya savaşını nerden bildiği) artık işin içinden çıkamayacak gibi. Bölümün sonunda ise Maho'nun Okabe'ye direkt bilgisayarı vermesini bekliyordum, şu an muhtemelen profesörün arkadaşı olan kadındaymış gibime geliyor o pc ve saldırı gerçekleştiğinden beri de özellikle o kadından ve zaman zaman profesör Leskin'den şüpheleniyorum saldırının arkasındaki kişi olarak. Şüphelenmekten biraz fazlası hatta, geçen sezonda tanıdığımız karakterlerden çıkmıştı hep suçlular, şu an da benzeri olacaktır yüksek ihtimalle.
 
Bacaklarına örttüğü battaniyeyi özellikle gösterdiler ya, o kadının elinde battaniyenin altında Kurisu'nun laptopunun harddiski falan çıkabilir bi şekilde. Suzuha'nın annesi de ayrı bi vaka dediğin gibi. Şu gözlüklü hep cep telefonuyla iletişim kuran kadın da zaman çizgisi değişince farklı bir oluşumun içerisinde oluverdiği için dediğin mümkün aslında.
Benim de aklıma ilk o geldi ama bir yandan da paramparça oldu, nasıl birleştirecekler de çalışacak o diyip emin olamadım. Kolu yaralanmıştı sanki, yanlış görmediysek ondan öyle bir çıkarımda bulunduk eşimle. İlk başta konduramadım gelecekteki konumundan ötürü ama zaman çizgisi neleri neleri değiştirdi şimdiye kadar, bunu mu değiştiremeyecek. Okabe Amerika'ya gider mi dersin? Bu karakterler(Maho, Leskin, kadın profesör) burada bitmeyecek bence, onların tekrar gelmesindense bizimkiler oraya gidebilir gibi geldi.
 
Harddiskin içindekiler açığa çıkmayacak olsa, şişkonun kızı hala çatıda olmazdı. Bu yüzden bi şekilde harddiskin içindekiler kullanılacak şuanki zaman çizgisinde. Okabe Amerika'ya gitmeyecek, çünkü zaman makinesi Japonya'da şuan. Yani makinenin inşaası da şu anki zaman çizgisinin geleceğinde Japonya'da yapılacaktır. Tahminlerim bu şekilde, bakalım nasıl ters köşeler yiyeceğiz :confused:
Olabilirdi. Yapılan zaman makinesi Hashida ve Okabe'nin çalışmalarının bir ürünü, Amerikada olacak olanların değil. 3. Dünya Savaşı olmasa da Okabe her şeye rağmen Kurisu'yu kurtarmaya uğraşırdı, zaman makinesinin tetikleyicisi 3. Dünya Savaşına mani olmak değil de Kurisu'nun hayatını kurtarmak olurdu bu sefer. Dediğin mantıklı Okabe'nin Amerika'ya gitmemesi için ama zaman makinesi yüksek ihtimalle Japonya'da yapılacak olsa da Amerika'da da yapılabilirdi bence, bilgileri işleyip kafana attığında neresi olduğunun az fark eder. Tabi bölüm sayısına bakınca Amerika'ya gidip&gelmeye yetecek kadar değil, sadece gitme olursa olur, zaman makinesinin de şu anki zaman diliminde seri bitmeden kullanılacağı kesin gibi bir şey olunca evet, muhtemelen gitmeyecek. O zaman bi 6-7 bölüm sonra bu karakterler tekrar çıkacak piyasaya, özellikle Maho, kadın profesörün ise yaptıkları söylenecek.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık