Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ghos of tsushima uzun zamandır beklediğimiz assassins creed oyunu olmuş. Güzel görünüyor.
__________
-last of us'ın oynanışı ilk oyuna baya benziyor. Üstüne bikaç şey eklemeleri zaten iyi bi oyun yapmak için yeterdi. Öyle de yapmışlar.

Oynanış videosunun script olduğu baya belli. İlk oyunun oynanış trailer'ında da script kullandıkları için yapay zeka inanılmaz görünmüştü. Videodaki bazı sahnelerin oynanışta yer alacağını sanmıyorum. Ama yine de çok güzel olacağı belli.

Ps4 exclusive'lerden sadece days gone pek hoşuma gitmedi. Her yeni videoda daha da soğuyorum oyundan. Dying light 2 ve last of us 2'nin yanında çok sönük kaldı.
Ellie nasıl yamulmuş öyle tip olarak ilk video da eski oyunda ki tipiyle aynıydı şimdi değişmiş. Bazı söylentiler var Ellen page çok benziyor diye değiştirilmesi istedi tarzında :D Joel ise oyunda olmayacak gibi pek üzdü Pek beklentim yok Tlou dan yani alır oynarım severim de ama işte of he mükemmelsin diyeceğim bir oyun olmayacak gibi. Ama o Got of abi mükemmel ötesi bir şey o atmosfer falan Dying light iki diyecek bir şey yok zaten efsane. Ds den video gördük güzel keşke bir çatışma sahnesi de olsaydı aksiyon sahnesi. Spider man konusunda endişelerim vardı tek bir düşman falan mı olacak diye ama gördük ki çeşitlilik bol olmuş senaryo da. Tlou da İnsan yapay zekası gelişmiştir umarım ilk oyunda sıkıntılıydı özellikle yanımızda biri varken görünmez olması düşmanlara falan o da gıcık bir olaydı. Yanımız da karakterler olursa Atreus gibi etkileşimi bol olur umarım.
 
Ghost of Tsushima ilgimi çekti. Kingdom Hearts’a diyecek söz yok zaten. Sabırsızlıkla bekliyorum üçüncü oyunu.
 
Kardes hesabi yapsana. Biz oyunlarin cogunu oyle aliyoruz. %50 bedavaya geliyor gibi bi sey. Gerci bizim tirrek gow gibi oyunlara para vermiyor. O oyunlari ben aliyorum oda her sene fifa serisi aliyor.
Öyle yapıyorduk zaten arkadaşla. Mesela şimdi God of War indirimde. 75 koysak ikimiz de alabiliriz ama o iner daha o zaman alırız diyor. :/ Şimdi Final Fantasy’yi alacağız. Geç bile kaldık aslında. Oyun pcye bile çıktı yanılmıyorsam. Kardeşlik cidden baya yararlı oluyor fiyat konusunda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık