Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Baba Baba

En Baba Baba kimdir?


  • Kullanılan toplam oy
    155

Monkey d. Dragon
Nam-ı değer Fikir Adamı Dragon,​
isminin bir lakap mı yoksa Garp'ın zevk mi yahut ergenlik çağından kalma bir fenomen mi olduğunu bilmiyoruz ancak bilinen kadarıyla Dragon olarak bahis edeceğim kendisini. Babamız Garp'ın oğlu ve Luffy'nin babası olup Devrimci kuvvetin başı ve Dünya Hükümeti'nin en çok aradığı adam olarak tanınıyor. Babalık namına ne yaptığı belirsiz olsa da oğlunu zalım Smoker'in ellerinden kurtarması, ne yazık ki tek argümanımız.


Minato Namikaze
Nam-ı değer Yellow Flash-Sarı Şimşek.​
Namından da anlayacağınız üzere kendisi şimşek gibi hızlıdır, saçları sarı olduğunda da Sarı Şimşek diyi vermişler Konoha sakinleri. Kendisi yetim olarak biliniyor, karısı ünlü Uzumaki klanından-o kadar ünlü ki oğluna onun klanına dahil etmişler- Kushina'dır. Oğlu ünlü Naruto serisinden Naruto'dur. Pek çok fedakarlıkta bulunmuştur, öyle ki canını bu uğurda feda etmiştir. Tabii bu fedakarlığı oğlunun hayatını bir nebze mahvetsede yinede onun güçlü kalmasını ve başarılı bir Kage olmasını sağlamıştır. Her açıdan çok iyi bir baba olarak bilinir, lakin oğlunu yalnızca doğumunda görmüş olması da ayrı bir muamma.


Isshin Kurosaki
Kendisi hakkında maalesef fazla​
malumatım olmasa da bildiğim kadarıyla çocuklarına hem analık hem babalık yapmış sayılı reislerdendir. Kelimenin tam anlamıyla yememiş yedirmiş, içmemiş içirmiş velhasılı İchigo'ya iyi babalık yapmıştır. Diğer babalar gibi şekilli değildir ama baba gibi babadır.



Gol D. Roger
Nam-ı değer Korsanlar Kralı. Ace'in​
babası, soyu bilinmez ama D. diyorlar. Hanımıyla son bir gece yaşayıp ahirete göçtüğünden babalık yapacak fırsat bulamamıştır lakin yapmış kadar olmuştur. Oğlunu bir denizciye emanet edip "saldım çayıra,mevlam kayıra" misali babalık yapmıştır, daha doğrusu yaptırmıştır. Tabii bunun haricinde biricik oğlu kendi sebebiyle hayata gözlerini yumsada, asıl suçlu kendisi değil, Ace malıdır.



Judge
Açıkçası aslen güç delisi olmasından​
mütevellit zayıf oğlu Sanji'yi dışlasada diğer evlatlarıyla arası iyidir. Isshin kadar olmasa da ana-babalık yapmıştır. En nihayetinde Sanji'yi de kucağına almasada aileye dahil edip güçlü ve nüfuzlu bir ailenin kızıyla halvet Edip, bir nevi babalık etmiştir.



Hagoromo Otsutsuki

Nam-ı değer Rikudou Senin (6 yolun​
bilgesi). Bu yaşlı bilge görünümlü amcamız bütün ninja sistemini kuran zat olarak görülür. Ayrıca tanrıda denir bu abimize. Anası bilinir, kardeşi bilinir de babası meçhuldür. Aynı şekilde bunun karısının meçhul olması, anasına çektiğini gösterir. Kardeşi de bir o kadar güçlüdür ama ayda ikamet eder. 2 adet nur topu gibi oğlu vardır, biri Senju klanını, diğeri de meşhur Uchiha kalanını kurar. Nesillerin den nice evlatlar gelir, tüm bu olayların sorumlusu esasında evlatlarının zıt karakterleri olarak görülse de kendisinin de payı büyüktür. Bilge olmasından mütevellit oğullarını iki farklı diyara yollar, bu diyarda yaptıkları icraatı gözetleyerek birini başa koyar, diğeri de haset yapıp meşhur Uchiha-Senju savaşlarını başlatırlar.
 
Ankette en iyi babalık yapan karakter hiç şüphesiz Isshin'dir. Ama karakter eklenirse fikrim değişebilir.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık