Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 897: Pekoms'un Kakao Adası Kaçış Planı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin de gözlemi berbat hatta yok.
Baksana adamın o kadar muhafız etrafını sarmış, haber yok. Gözlem yok resmen:(.
Orda olmaması normal sürekli görüş hakisi açık kalmıyorki burda Luffy dövüşmeye gitmediği için açık değildir ama Sanji Dofa saldırırken hakisini açmadıysa Sanjinin zekasından kuşku duyarım.
 
Yalnız ben Luffy'nin ilk Busoshoku da kendini geliştireceğini düşünüyordum Oda ters köşe yaptı beni.. Bakalım daha neler göreceğiz.
 
Luffy H.h
Zoro B.h
Sanji K.h

Yatkın olarak ilerledikleri haki türleri ama bana göre luffy B.h de zoro dan K.h de Sanji den ilerdedir.
 
@AntiNewEra



Luffy (Haoshoku Haki), Zoro (Busoshoku Haki), Sanji (Kenbunshoku Haki)

Bak bunu E.oda yazdı. Senin için gidip buldum değerimi bil :)
Zoro'da öyle bir b.haki var ki köpekbalığı ısırdığına pişman oluyor.Ah ah bu arc Sanji başka yere yollanıp Zoro arcta olacaktı ki neler neler değişirdi.Reyiz Kata'yı tutardı Luffy de Mom ile dövüşürdü.Kaybetse bile yonko ne demek görürdü.İkinci dövüşe kesin kazanır indirirdi Luffy.Şimdi tekrar geldiğinde en az 2 round atar Mom için.Zoro olsa zaten bir kez yenildiği için gelecek sefer geldiğinde tek raundda indirirdi anayı.

Kısacası Sanji külliyen zarar.Onu kaptandan sonraki adam diye alan tayfa 1-0 yenik başlıyor gibi. :/
 
Hacı Sanji k.hakiye yatkın demek diğerlerinde zayıf demek değil. Mesela Katakuri k.hakiye yatkın olsa da b.hakisi de sağlam. Luffy h.haki yatkınlığı taşısa da k.haki ve b.hakide de zirveye çıkmak zorunda ki k.hakide ciddi bi güç artışı yaşadı.
Sanjinin kemik çatlamasına çok takılıyorsunuz ama ortada 2 durum var.
Bu adam hep yaşıyordu kırık olayını.
İkincisi oksijensiz kalmış bi vücuttan bahsediyoruz. Sanji de içinde değilken olmuş bu. Herif vücuduna girer girmez yamulmuştu zaten.
Öte yandan Vergoya da ezilmedi zaten.


Sanji hızını, k.hakisini gösterdi. (Oven, Katakuri)
Gücünü daha görmedik zira tek ölümüne dövüştüğü adam Doftu. O da havada. Tayfadan başkası zaten uçamadığı için yapamazdı o işi de diğerleri olsa yine benzer sonuçlar olurdu.
Bu bölüm içinde herif sadece tek darbe yedi. Yonkounun -belli ki sıradan tayfa da değil- bi adamı özel bi yetenek/silahla vurdu adam da kaptanını korudu.
Sanji ve Luffy o silah atışlarından zaten kurtulur. Kendin de dediğin gibi k.haki konusunda zaten iyi Sanji ve oradakilerin başında olan Ovenin gözleriyle takip edemeyeceği hatta darbe yemesine rağmen anlayamayacağı hızlara ulaşabiliyor.Germanın gelmesi sadece adamlara gösteriş yaptırmıştır. Ne Sanji ölürdü orada ne de Luffy’yi öldürtürdü. Zaten hakili olmadıkça sorun da olmazdı.

Geri kalan güç artışı tahminlerindeyse babasının incelemesi gibi bi durum olacağını sanmıyorum. Sanji zaten ekipmansınız ateş ve uçma gibi yeteneklere sahip. B.hakisiyle de zaten Yonji denen dallamadan daha üstün bi sağlamlığı olduğu kesin. Gen uyanır, sağlamlığı artar, vuruş gücü artar falan onu bilemem. Olabilir.

Şeytan meyvesi için de zaten Oda Sanji ve şeytan meyvesi arasında -sırf komedi için de demiş olabilir o troll- bi bağlantı kurmuştu. Gen uyandırıp şeytan meyvelerine benzer bi özellik geliştirir belki. Ateşi kullanıyor zaten belki daha farklı zoanvari bi özellik kazanır.

Bu Oda Sanjinin vücudu demir kütlesi gibi yapıp yüzmesini zorlaştırabilir de bak şimdi, yapar. :(
Yatkınlık mevzusu önemli bir etken bence. Zoro, Pica karşılaşmasında; Zoro'nun yatkınlığı Gözlem hakisine olsa Pica'yı o koca taş yığınının içinde nokta atışı bulur keserdi ve çok uzamazdı mevzu. Aynı şekilde Sanji'nin yatkınlığı Silahlanma Hakisine olsa Vergo ile sabahlara kadar kapışırdı. Örnek veriyorum, dediklerimin bir kesinliği yok tabi ki.

Kemik çatlaması da önemli bence. Zoro'nun kılıçları bir karşılaşma içinde daha 3-4 kez kılıç tokuşturmuşken çatlasa sonuç ne olur? Dövüş uzarsa kılıçlar kırılır ve silahsız kalır. Dövüşün sonlarına doğru ya da dövüş bittikten sonra kılıç/bacak çatlaması çok problem değil ama dövüşün en başında bir hasar alıyorsan o iş yaş. Küçük detaylar ileriye yönelik spoiler niteliğinde oluyor zaten.

Sanji sırf germa yüzünden o duruma düşüyor ve kızdığımız nokta o. Dediğin gibi Germa olayı adamlara gösteriş yaptırmak ve Sanji ile birazda olsa aralarını düzeltip şu power up olayına girmek gibi duruyor.

Sanji'ye adam akıllı bir power up şart çünkü Katakuri ve Jack seviyesindeki adamlara mevcut yeteneklerini cilalayarak ulaşamaz. Kaptanı o adamlara yetişmek için G4 gibi çılgın bir teknik kullanırken, Sanji'nin ekstra bir şeyler olmadan o seviyelere çıkması Luffy'e hakaret olur. Sanji, Germa ekipmanına ihtiyaç duymaksızın kardeşleriyle aynı teknikleri ve hatta daha fazlasını kullansa daha güzel olur, en azından Germa ekipmanı göze batmaz.

Sanji, Zoro gibi kapalı kutu olsa gerek yok derdim bu güçlere ama şuan için cidden gerekli gibi duruyor. Zaten adamı gömdükçe gömdü Oda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık