Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece'i Hangi Durumda Bırakırsınız?

Görüşünüz


  • Kullanılan toplam oy
    111
Öncelikle One Piece nedir



“Zenginlik, şöhret, güç.

Bu dünyadaki her şeyi elde eden adam, Korsanlar Kralı Gol D. Roger. İdamı sırasında söylediği son sözler insanları denize gönderdi. ‘Servetim ve hazinem mi? Eğer istiyorsanız, almanıza izin vereceğim. Arayın. Hepsini o yerde bıraktım.’ Şimdilerde erkekler, Grand Line’a doğru hayallerinin peşinden gidiyorlar. Artık Dünya, Büyük Korsan Çağı’na giriyor.”


One Piece, Eiiçiro Oda tarafından yaratılan shounenmanga serisidir. Haftalık Shounen Jump dergisinde 1997 yılından beri yayınlanmaktadır. Manga serisi, Production I.G. tarafından 1998’de bir orijinal video animasyonuna, Toei Animation tarafından da tüm Japonya’da yayın yapan Fuji Televizyonu’nda yayınlanan bir anime serisine uyarlanmıştır. Animemiz Şeytan Meyvesi kullanıcısı Monkey D. Luffy isimli genç bir adamın, zaman içinde oluşturduğu tayfayla Grand Line’a açılıp One Piece’i bulma ve Korsanlar Kralı olma çabasını konu ediniyor.


Soru basit Op'i, E.Oda nasıl bir senaryo kurgusu çizerse yeter be deyip bırakırsınız.

Anket şıkları tamamen sallamadır :fool:

Maksat boş kalmasın, kendi görüşünüzü yazıcaksınız
 
Bu forumdan ayrıldığım gün büyük ihtimal bırakırım. Animeyle başlayıp güncele gelmiştim. Forumu bulmasaydım büyük ihtimal her hafta bölüm beklemekten sıkılıp bırakırdım. Sonra forumu buldum. Burda sohbet ede ede takip eder hale geldik. Şu an beni tutan Op'tan ziyade burdaki ortam ve tartışmalar. Ama yine de bir süre sonra sadece haftalık bölüme bakar hale gelirim.
 
e oda abartılmış bir mangakadır ama tırt değildir.Serinin ilk yarısı cidden mükemmeldi.ne oldu ise ikinci yarıda oldu.Resmen mala bağladı adam.Şu bir ara meşhur olan yossi kohen olayı olmuş bunda herhalde.
 
Bir şık etkisiz eleman. E.oda one piecin elle tutulur bir şeyin olduğunu söyledi o yüzden kardeşlik çıkmaz.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık