Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Marshall D Teach vs. Charlotte Katakuri

Kim kazanır?


  • Kullanılan toplam oy
    218
Dayanır dayanmasına ama ne halde olur ondan bahsediyorum.Bir Teach gibi dayanmak var birde 2-3 yumruk yese bilinci kapanacak şekilde dayanmak var.Kata o depremi yese kendini mızrakladıktan sonra luffyden darbe almış haline dönerdi direk.Yani iyice gücü tükenmiş zayıflamış bir hale.Tamam dayanırdı ama etkisi çok büyük olurdu.Teach'e bakıyoruz adamda tık yok.Bisento yarasına rağmen bile bir zayıflık belirtisi göstermiyor.Karşısına efsaneleri alıyor mf yıkmaya çalışıyor sonra gücünü koruyarak elini kolunu sallayarak çekip gidiyor meydandan.Eğer o kadar zayıflamış olsa Sengoku bu adamı çoktan paketlerdi.Yada denizcilerin tamamı bunu yapardı çünkü adamda orayı yıkacak meyve var.Ama bu olmuyor çünkü adam o darbelerden çok az etkilenmiş çünkü vücudu çok özel.
Çok subjektif yorumlar bunlar Emre. Ben güçlerini analiz ediyorum bana göre Teach'in avantaj olarak var diyebileceğimiz tek şey meyve iptali. Onun dışında genel olarak Kata çok fazla önde. Haliyle Katakuri benim için alır bu dövüşü.
 
Çok subjektif yorumlar bunlar Emre. Ben güçlerini analiz ediyorum bana göre Teach'in avantaj olarak var diyebileceğimiz tek şey meyve iptali. Onun dışında genel olarak Kata çok fazla önde. Haliyle Katakuri benim için alır bu dövüşü.
Tamam güçlerini analiz edelim.

Teach kurouzu ile bu adamı çeker.Tuttuğu zaman meyve gücünü kullanamaz.Geleceği görse de meyveyi açamayacağı için g4 darbeleri vücudunun arasından ona değmeden geçip giderken Teach'in yumrukları öyle olmaz.Hepsini bam bam alır böğrünün ortasına.Ace diyordu boynum kırılıyordu diye.1 tanesi bile çok etkiler.Özellikle yakın dövüşte Kata'nın işi çok zor.Yakın dövüşte Wb bile karşısında meyvesini kullanamıyordu.
Bunun dışında karanlığın daha bilmediğimiz çok özelliği vardır.Bataklık gibi yutuyordu.Herşeyi yutup çıkarıyordu aynı koca kasaba gibi mochileri her türlü yutup geri iade edecektir.
 
Kata şişirme karakter olmuş konu nerelere gidiyor. Evet beyler Ace'de zorlanan Teach kata'yı yener.Dof fanları gamma yedi diyor bu adam daha kötüsünü kendinde açıyor 2 saat daha dövüşüyor,Luffy 2 saat G4 ile bu adamı indiremiyor,uyanışıyla kong gün gücünde yumruklar atıyor ama Teach yener :D Gerçi amiral Kata+Luffy'i orta zorlukta alır deniliyor burda :D
Ace vs Teach olayını mangadan okudun mu? Animeye baktıysan sadece yanılırsın, ortada zorlama yok. Ace fanı olarak söylüyorum, Teach rahattı.
 
Yapmayın lutfen ,mantikli olalim. Tek meyveli (yamili) teach nere Kata nere? Kata tabi o hali ile alir ama basitce de alamaz tabi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık