Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

İzlediğine pişman olmayacağın bir seri. Çizimi, farklı çizim teknikleri, müziği, atmosferi, iyisiyle kötüsüyle gerçek karakterleri (izledikçe huzur bulduğun kız kardeşler, samimiyetin kitabını yazmış öğretmen, yakalasan bi kaşık suda boğacağın üvey kardeş bozuntusu, minnoş Nikaidousu) ile tam bir şahaser seri. Bazen dramın dibine sürükler, sonra çıkartır güneşi gösterir ve içine neşe doldurur. Honey and Clover'ın mangakasıdır zaten kendisi.
Kyouko'yu ben de sevmiyordum ama Rei'ye cadı mıyım ben diye ağladığından beri ona da sempati beslemeye başladım ya. :(
 
Yeni animeye başlayacağım zaman senin izleyip yüksek puan verdiklerine bakıyorum yıllardır, o yüzden başlayacağım kesinleşti. >.>
Bunu gözden mi kaçırdın o zaman :D

Kyouko'yu ben de sevmiyordum ama Rei'ye cadı mıyım ben diye ağladığından beri ona da sempati beslemeye başladım ya. :(
Cadı ama. Önce Akari'nin yemeklerini ez, küçümse; sonra da şapır şupur ye, buna rağmen havan devam etsin. İstenmediği, resmen tekme basıldığı halde karısını da sevdiğini fazlasıyla belli olan adamın(gerçi bu da ayrı bi dengesiz) peşinden koşturmaya devam et. Başın sıkıştıkça gel Rei'ye musallat ol, onu darma duman et, dramatik hallere sok. Sonra da ben cadı mıyım diye ağla. Ağlasın istediği kadar, önce çarpık karakterini düzeltsin.
 
Bana anime önerebilecek var mı acaba ünlü serilerin hepsini izledim diye tahmin ediyorum şöyle yenilerden 1 2 tane tavsiye edermisiniz.
Bide samuray kenshin'e başlamayı düşünüyorum onun hakkında yorumu olan var mı?
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık