Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 894: 00.05

Bölümü Nasıl Buldunuz?


  • Kullanılan toplam oy
    277
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başka birileri gelmez yine Bm nin çocuklarından biri olur. Bm nin çocuklarından baya güçlü kişiler hala bulunuyor bence. Perosperonun ödülü açıklanmasaydı onu da güçsüz varsayardık ama değilmiş. O yüzden eminim başka güçlü çocukları vardır :) Dışardan da adam alacağını düşünmüyorum çünkü anlaşılan dışarıya pek güvenmiyor germaya bile güvenmeyip katletmek istedi. En yakınında olanlar hep çocukları.
Başka birilerinden kastım çocuklarıydı ama benim hatam belirtmem gerekirdi :) Aynen güçlü çocukları var. Yani 25. oğul bile komutan olabiliyorsa 3. ve 4. oğul(ki bunlara Vito canavar diyor) neden olamasın. Peros belki komutanlardan bile güçlüdür ama kendi istemiyordur rütbeyi. Compote'de aynı şekilde. Yaşlı oldukları için olabilir.
 
crackerın komutanlığı düşmez bence. Onunki düşecekse luffy yenerse katakullinin de komutanlığının düşmesi lazım. Gördüğüm kadarıyla bu adam BM dan sonra tayfanın bel kemiği. Zor. Bir de çark muhabbeti vardı ya nooldu arada kaynadı gitti. Oda unutturup sonra kullanacak gibi.
 
Perosperosun Smoothie'ye emir vermesi çok doğal değil mi? Bm Tayfası bir aile zaten.Kız, abisinden güçlü olsa bile saygısindan emirlerine uyuyor.Bm Tayfasının diğer tayfalardan ayıran güzel yanıda bu işte.
Smoothie'den bir cacık olmaz. Hazine odasını korurken bile Tamago'dan talimat alıyordu. Bir şeye de kendisi karar verse ya, komutan bu kız komutan.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık