Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Mihawk'ın Seviyesi

Mihawkın gücü ?


  • Kullanılan toplam oy
    643
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oha bunu hiç düşünmemiştim :eek: Bıçak kullanmamış bile olabilir aslında, kolunu savurunca kol düğmesinden çıkan slash olmasın :hmm:

Neyse abartmayalım, ağlamasınlar şimdi ilerde görceniz olum bak adam yonkou diye. Amiral olsun öpsün başına koysun.
Peki ya aslında sıleş yok ise ve bu k.haki ile yaptığı bir şey ise :rolleyes:

Bana göre yonkou=amiral olduğunda mihawk avuç yalasın
 
Mihawk'ın attığı saldırının en güçlü saldırısı olduğu bile mechul ki manganın en ayarsız arcında gelen bir saldırı. Örneğin aradaki güç farkını görmek istiyor ve 10 üzerinden 5 lik bir saldırı atıyor. Mihawk için 5lik saldırıya gösterilen refleks anlaması için yeterlidir. Ki Wb tayfasından en iyi karşılayabilecek adam tuttu o saldırıyı.

Seri dinamikleri ilerledikçe, Mihawk'ın rolü ve gücü artacaktır. Bu adam serinin çürükçülü yani ikinci yonko arcında gösterilirse gücü amiral - yonko arasında çıkar, ileri arclarda daha da artar. İşlendiği arcta Mihawk'ın slashı tabii ki Bm slashını aşar.

Mihawk'ı küçümsemek için; Vista'nın küçümsenmesini doğru bulmuyorum. Mf hali ile Wb en kötü yonko olduğu düşüncesi herkeste baskın, ama Wb Raftel bekçisi mi diye sorsak yine evet cevabı gelir. Neyi ile bekçi bu adam? Komutanları ile. Adamın oluşumu az buz değil ki Mfde gördük. Bu oluşumun en iyi kılıç ustası. Seride kılıç ustalarının onur kavramını gördük. Saygılı olmalarında bir sakınca görmüyorum.

Katılmadığım yerlerdeki görüşüm bunlar :sapkali:
Çürükçül ne be :( Sen övme :(
 
Bu hafta manga yok.Yani anladınız siz;) Mihawk kata'nın sağa sola savuşturmasını rahat yapıyordur.Rakibine rutin gibi görüntü gösteriyor bence.Sakin kalabilen sadece gerçek geleceği görenler olabilir.Luffy 2 sene önce sakin kaldı onu da ana karakter olmasına bağlıyorum irade olayından.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık