Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 891: Bana İnanıyorlar

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    198
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tayfa ağır yaralı atlatmazsa o dövüşü seri için utanç olur. Zoro bile mihawk’ın açtığı yarasını kaç bölüm iyileştirmedi yani. Kan görmek istiyoruz biraz, böyle çocuk oyunu gibi oluyo.
kan görmek istiyorsan berserk seni tatmin eder bu konuda.
ben bir yonkou'ya karşı sarf ettikleri cesarete vurgu yapmak istedim.
 
İnternette dolanırken gördüm. Burada da tabi ki paylaşılmış ben görene kadar hdbfresh 10 kere görür. Lafı uzatmayayım arşiv yapanlar için...
04.png
 
Naçizane bir teorim: Luffy saldırdığında katanın ağzı açılır. Kata gören var mı diye bakarken oradaki kalabalığa saldıracak Luffy hedefin benim diyip kata nın kız kardeşini kurtaracak ve öldüreceksen beni öldür diyecek... tabi sonrası ne olur bilemem :at::hhh::at:
Bu katanın ağzındaki sır nedir? Ben kaçırdım sanırım orayı o_O
 
Bu katanın ağzındaki sır nedir? Ben kaçırdım sanırım orayı o_O
Ağzının görülmesine tahammül edemeyip kontrolsüzce biçiyor. Oven ve daifuku'da neden yok bu ağızdan? Katakuri'nin sapıkça bir yemek yeme isteğinden mi geliyor bu durum?(kendisi mi çizmiş) ayrıca bir kadında iki yumurtalık vardır. Çift yumurta ikizi olabilir. Yahut kata 1 yumurtadan, daifuku ve oven diger yumurtanın tek yumurta ikizi olarak mı doğmuşlar? Sonuc olarak eğer kendisi çizdirmiş ve operasyon ile biçici bir ağız yapmışsa; neden utanır? Genetik ise bu üçüzler hangi denkleme göre doğmuş?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık