Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] One Piece Evrenindeki En Güçlü Karakter

One Piece'de size göre gelmiş geçmiş en güçlü karakter(Zirvedeki Halleri)


  • Kullanılan toplam oy
    311
Gol D. Roger > Edward Newgate > Monkey D. Garp > Kaidou > Monkey D. Dragon >Shanks >Charlotte Linlin > Rayleigh > Akainu

Roger ın en şuana kadar potansiyeline ulaşmış en güçlü kişi olduğunu düşünüyorum daha sonra WB geliyor gücü tartışmasız zaten Garp ın seride fullforce gücünü görmedik gençken Roger la kapıştığını biliyoruz birde adam ne isterse yapabilirmiş gibi duruyor bana mı öyle geliyor bilmiyorumda.Sonraki Kaidou dur şuan yaşayan en güçlü varlık.Dragon tahminen Kaidou dan daha güçlü değildir sonra Shanks dedim bu ikilinin gücünü bilmiyoruz tam.Linlin bayaa şey gördük bu arc sağlam bir karakter olduğu kesin.Ray-san hakisi yeter.Akainu, diğer amirallerden bariz şekilde daha güçlü bence şuan seride gücünün doruğunda olan karakterlerden biri.

Teach in en yüksek potansiyeline ulaştığını düşünmüyorum ulaştığında Roger dan daha güçlü olacağını düşünüyorum.
Dragonu Linlinin gerisine,Rayleighide Akainunun gerisine atarsan güzel liste olmuş sevdim.Garp ve Kaidounun en güçlü halleri kafa karıştırıcı geliyor bana.Biri diğerinden üstündür diyemem.
 
Bu nasıl yorumdur yahu gözümden kan geldi resmen. Mangakanın senaryonun içine etmesini normal karşılayın diyorsun bildiğin. Akainu tabi ki WBnin kafasıni eritmeliydi o sahnede. Malak gibi gögsunu dağlaması mangakanın sivamasıdır. WB arkadan Kizaruya bisentoyla vurduğunda Kizaru bisentoya basip 2 el lazer sikıyor baska da bir sey yapmiyor. Orda Kizarunun delik deşik etmesi lazim mahfetmesi lazım WByi, adamin attıgı lazer celiği eritiyor bir patlamayla ama dibindeki WBye 2 el atıp bırakıyor. Yani bunlar normal şeyler degil hikayenin mantigına aykırı sıvamadan öte hareketler ve ama söyle olsa karakter boyle yapmazdı gibi bir şeyle de açiklanamaz. WB o yaşlı haliyle Kaido ile vs atsa yine kalbi tutacaktı yine yere yıgilacaktı bu sadece yedıgı kilıçtan kaynaklanmiyor adam zaten yasli be hasta oyle büyük mücadeleyi kaldiramaz vücudu ve o esnada Kaido WBye elindeki sopayla vursa ya beynini dağitır yahut da WB dayanıkli çikarsa bir sonraki adaya kadar uçardı. Yani kimse kimseyi kandırmasın, senaryonun arkasina da saklanmayın mümkünse. :)
Oda'nın kendisi itiraf ediyor zaten MF Arc istediğim gibi gerçekleşmedi diye.
 
Yaşlı WB'nin neler yaptığını gördük. Zirvede ki halleri yonkoulardan da üstündür. Aynı şekilde Roger ve Garp'ın da. Seçenekler arasından Roger derim ama seri sonunda Luffy'nin Roger'ı da geçeceğine inanıyorum.Ryuuma'nın seviyesini tam olarak kestiremiyorum ama Roger kadar yoktur diye düşünüyorum.
 
Zamanında Roger demişim ama bence kayıp yüzyıldaki krallığın ordu komutanı yada kralı en güçlü olarak çıkar
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık