Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy’i tekrar gördüğümüz de Katakuri tarafından yakalanmış olacağını düşünüyorum. Zaten Luffy’i yenilirken çizdi E. Oda. Tekrar aynı şeyleri çizmez.

Luffy’nin alacağı Hakisel power up öyle düşünüp taşınıp yapabileceği bir şey değil. Ray’in dediği gibi; en zor anında... Luffy Kral Hakisini abisinin ölmesine 1 saniye kala, çaresizliğin dip noktasındayken ortaya çıkarmıştı.

Sanırım arcın sonlarına doğru çaresizliğin dibine vuracak olan bir hasır şapkalar tayfası var. Luffy’nin siniri, üzüntüsü ve çaresizliği tavan yaptığı an; işte o an kıyamet kopacak.
Valla icimi okumus gibi yazmışsın:good:
Bende direk 1vs1 almayıp kacarken bi umutsuzluk anında bi haki görseli olacagı yönünde düsünüyorum.Atıyorum big momın kine es deger bi H.haki salıcak ve gözdağı vericek. Herkez saskınlık icerisinde big mom pastayı götürüyor falan. Bizim tayfaa hooop araziii
 
Hain derken kaçırmışım. Bir şey mi olmuştu?
Jack Zou'yu gene buluyor ya, sonra İnuarashi burayı nasıl bulabilirler, Vivre kartları olması gerekir, öyle bir şeyi nasıl ele geçirmiş olabilirler diye düşünüyordu. Adaya gelmelerini sağlayan bir hain olması ihtimali var, muhabbet oradan geliyor.
 
Jack Zou'yu gene buluyor ya, sonra İnuarashi burayı nasıl bulabilirler, Vivre kartları olması gerekir, öyle bir şeyi nasıl ele geçirmiş olabilirler diye düşünüyordu. Adaya gelmelerini sağlayan bir hain ihtimali var, muhabbet ordan geliyor.
Hatırladım şimdi saolasın. Merak uyandırıcı bu gibi şeyleri Mangaka çarpıcı şekilde işliyor.
 
O Zou muhabbetinden dolayı İnu'ları Kaido arcta esir alınmış olarak görücez bence.Zoudan ayrılırken 4 gruba ayrılmışlardı.Bu 4 gruptan illaki birinin başına bir iş gelir diye düşünüyorum.Zaten İnu'da herkes gittikten sonra ''Buraya tekrar gelebilirler,dikkatli olmalıyız.'' tarzı bir söz söylemişti.Zou'da da şu an sağlam mink yok zaten.Jack'i kurtarırlarsa ki kurtaracaklar muhtemelen gidip esir alabilir alayını.
 
Hain degil de belki raizo kacarken falan kendi vivre kartını düsürdü yasa neko ile inunun kini kaybetmmis de olabilir. Ben raizodan bisiler cıkıcak diye düsünüyorum
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık