Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyvesiz Luffy'nin Güç Seviyesi

Luffy'nin şuanda meyvesi olmasa gücü hangi seviyedir?


  • Kullanılan toplam oy
    346
Meyvesiz Luffy Sabaodyde Px alabilir miydi acaba? Koluna G2 verip vurmuştu, zıplarken de meyvesini kullanmıştı. Sentoumaru da dibinde bekliyordu gerçi paket olma ihtimali çok yüksek ne dersiniz bu duruma? :)
 
luffy'i güçlü kılması bazında şeytan meyvesinin önemi %25-%30 falandır bence. temelde sahip olduğu iradeye dayanıyor. azim, hırs, çalışkanlık. karakteristik yapısı. (müttefik çekme). falan, filan. sonuç olarak güçlü olurdu. 10 üzerinden 6-7 verirdim.
 
Adam harbi meyvesi çıkarılmış luffynin kılıçları alınmış zorodan güçlü olacağını düşünüyor. Artık kesin kanaat getirdim aynı seriyi okumuyoruz.
 
Bence silahsız bir şekilde güçlü olması o karakterin büyüklüğüdür. Ancak herkes zoan kullanıcısı ya da Garp değil ki silahsız hali nasıl anlayabilelim.

Zoro'nun kılıçsız çatır çutur ne kadar yumruk atabileceği şaibeli, tıpkı Luffy'nin de kendi silahı olan meyve olmadan neler yapabileceği gibi.

Bu adamlar küçük çocukken silahlanmış ve sadece bu şekilde dövüşmüşler, hatta silahlarıyla duygusal veya biyolojik her yönden bağ kurmuşlar. Bu yüzden ayrı değerlendiremeyiz.

Hele Luffy'nin silahı kenara atabileceği bir şey de değil :) Durduğu yerde bile kullanıyor, adam suya düştüğünde bile lastik özelliği gösteriyor. Hatta bulabildiğimiz tek örnek Bellamy'ye attığı yumruk ama onda bile aslında vururken lastik özelliğini kapattığı da yok, yine lastik yani.

Benim tek savunduğum şey, birden meyvesini aldığımızda seviyesinin ne olacağını bilemeyeceğimiz ve bunun tartışılmasının çok saçma olduğu. Yoksa çocukluğundan itibaren bir alternatif senaryo olarak tartışılabilirdi.
Hocam tartışmak bahaane. Millet içindeki kini kusuyor buraya :D O yüzden boşver mantıklı şeyler yazmayı. :)

Aynı. Sentemaru direkt söyledi bunu.
Hmm öyle mi? Ben yapılan malzeme falan vb. değişmiştir diye düşündüm. Ayrıca Px e vururkun haki kullanmıştı. Luffy, orada sadece haki kullanımıyla nerelere geldiğini gösterirken milletin inatla Luffy'yi etkisizleştirme çabaları inanılmaz :)
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık