Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Meyvesiz Luffy'nin Güç Seviyesi

Luffy'nin şuanda meyvesi olmasa gücü hangi seviyedir?


  • Kullanılan toplam oy
    346
Şu anki zoro dan güçsüz olurdu şu anki sanji den güçlü olurdu G2 G3 G4 yok
Luffy tekme konusunda sanji gibi teknik değil.Düz vuruyor.Lastik den dolayı.Ama sanji dağa taşa nasıl vurması gerektiğini bilen birisi.Hakisi olması bir şey değiştirmez luffy de.Ne zoro dan güçlü olur ne sanji den.Kolunu gererek vurmaya alışmış birisi bir anda normal yumruk atmaya başlayamaz.Çok fark var.
 
Diyelim ki ben de tam tersini düşünüyorum. Kimin ki doğru?:D

Zoro'dan kılıçlarını alma sadece kılıçlarını daha düşük seviyeyle değiştirsen bile saldırı gücü baya düşer. Mihawk'ın tekniğiyle kesilmeyen bir tek Kuina'nın yadigarıydı.
İkimizinkine de kesin doğru diyemeyiz.Mangadan kendimize göre çıkardığımız anlamlar bu.Amaç bu zaten farklı yorumladığımız şeyleri tartışmak değil mi ? :D

Zoro'nun saldırı gücü baya düşer bunu inkar etmiyorum.Ama g4 bana göre Luffy'i komutan seviyesine taşıyan bir teknik.Onu al seviyesi aşağı yukarı Sanji'ye geriler.G2-g3 diğer meyve teknikleri de gitti mi Sanji'nin az altı olur diyeyim.

Zoro'dan kılıçları al saldırı gücü düşer sadece.Onun dışında bu adam b.haki+dorukiye önem vermiş biri.Zaten kılıçları yokken Luffy vari tekme tokat giriyor adama en olmadı öyle dövüşürdü.O yüzden kılıçları alsan Luffy'e oranla daha az güç kaybı yaşar.Bence tabii.
 
Luffy tekme konusunda sanji gibi teknik değil.Düz vuruyor.Lastik den dolayı.Ama sanji dağa taşa nasıl vurması gerektiğini bilen birisi.Hakisi olması bir şey değiştirmez luffy de.Ne zoro dan güçlü olur ne sanji den.Kolunu gererek vurmaya alışmış birisi bir anda normal yumruk atmaya başlayamaz.Çok fark var.

@Hakili Yumruk

Evet komutanları öyle yenemez gücü baya düşer de Luffy hakiye önem vermedi yani? Zoro'dan kılıçları alsan Sanji'yi yenebileceğini sanıyorsunuz herhalde.:D

Kuina ile olan dövüşünde Kuina buna beni iki kılıçla bile yenemedin diye dalga geçiyor. Zoro gücünü artırmak için bu sefer üç kılıç kullanmaya başlıyor. Bu mantıkla Zoro'dan bir kılıcın gitmesi bile gücünü düşürebilecek bir olay. Sırasıyla 2. ve 3. çıkardın mı Zoro'yu da bitirmiş oluyorsun.

Ki Zoro'nun kılıçlarından biri Ryuma'nın kılıcı bu Wano'nun efsane dövüşçüsünün kılıcı. Diğeri de Kuina yadigarı. Ne kadar önemli oldukları ortada. Şunları atlama bari.
 
Luffy'e acırım @Alpamis'e acımam :cool:

Hasan senin eleman hızdan da kaybedecek Zoro en fazla hasardan kaybedecek arada fark var :bilmem:
Luffy meyvesiz = Hız, Savunma, Saldırı
Zoro = Savunma, Saldırı
Luffy daha çok kayıplarda :D
İyi de Luffy'nin g2 li hızını zaten kimse Zoro ile karşılaştırmaz. Zoro önce düz Luffy kadar hızlı olsun.:artiz:
 
@Alpamis

Hangi mesajımda yazmıştım hatırlamıyorum ama bu önceden yazdığım bişey. Tüm tayfa enies lobby'de eşleştikleri kişilere karşı eskiye göre daha güçlüydü.
Bunların açıklamaları yabancı forumlarda yıllar önce yapılmıştı. Enies lobby bölümlerinde sanji bluenoya zor hasar verirken jyaburayı yenince kafam karışmıştı benim de.
bu olay tayfanın psikolojisiyle alakalı bişeymiş. Yanlış hatırlamıyorsam mangaka da böyle bi açıklama yapmıştı.
Water 7'de kafaları karışıktı, trende rakiplerini sadece vagondan uzaklaştırmaya çalışıyorlardı şeklinde açıklama yapılmıştı.
Hatta water 7'deyken de enies lobby kadar güçlüydüler demişti galiba Oda. Ama bundan emin değilim.

Yapmaları gereken şeyden emin oldukları zaman, robini kurtarmak için anahtarları toplamalarının gerektiğini anladıkları zaman herkes eskiye göre daha güçlü dövüşmeye başlıyor. Luffy bluenoda çıkıyor bu seviyeye. Sanji jyabura karşısında. Zoro kaku karşısında.

Bana sorarsan saçma. Ama yapılan açıklama buydu. Mangada bile tam luff gomu gomu rifle kullanmadan önce buna benzer bi açıklama var. Et yiyerek iyileşilen bi manga olduğundan he deyip geçmiştim ben :D

Sanji'nin concasse tekniği diable dışındaki en güçlü saldırısıydı. Bu saldırıyla blueno'nun tekkaisini "nerdeyse" aşarken jyaburaya daha zayıf tekniklerle hasar vermesi sence de daha saçma olmaz mı?
Ne kadar saçma olsa da yapılan açıklama bu. Kabul etmek lazım.
______________

Hocam luffy yorgundu da yorgunluk kuvvetini dediğin kadar etkiliyor olsa dövüşten önce bence belirtilirdi. Hiç etkilememiştir demiyim ama yumruklarını o kadar zayıflatmamıştır bence.

Sanji de kalifadan az dayak yemedi jyaburadan önce.
______________

Başka diyecek bişeyim yok. Hep aynı şeyleri tekrarlamaya başlayacağız çünkü. Çok önemsiz bi konuyu uzattık da uzattık.
 
Başkası ile yaptığın tartışmayı bana ekleme.
Ben hangisinin daha kötü etkileneceğinden bahsetmişim. Hangisi hangisi yener olayından sıkıldım uzun zamandır :artiz:
Ben ona girmedim zaten. Hız olayından dem vuruluyor da sanırsın Luffy Zoro kadar hızlı olabilmek için g2 kullanıyor.:D

@Starrk

O dediğin kafa karışıklığını Sanji yaşamadı. Çünkü bu olaylar her şeyden emin olduklarından sonra oldu. O dediğin duruma düşenler Zoro ve Luffy'di zaten. Sanji bütün gerçekleri öğrendikten sonra oldu bunlar. Kararsızlık yoktu yani.

Ayrıca Sanji zaten Jyabura'nın tekkaisini art arda 5 tane teknik yaptığı halde aşamadı. Diğer vurabildiği tekniklerde tekkai yapmamıştı Jyabura. Bakabilirsin Manga'da. Usopp'ların peşinden gidiyor o ara geçiriyor. Ya da yine tekkai yapmadığı sırada vuruyor etki ediyordu da etsin zaten. O şekilde Luffy Zoan Mod'ta ki Lucci'ye de zarar verdi. Ennies Lobby öncesi. Bu bizimkileri binaya ve bacaya fırlatttığı sıralar.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık