Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 881: Dalga Odası

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    192
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Beni tanıyorsun, hiçbir zaman Luffy önüne geleni patlatır demedim. Hatta bir ara Dof>Luffy dediğim için fanlıktan atılıyordum neredeyse. :/ Normalde, yani bir 10 bölüm önce sorsan Kata kazanır derdim ama mangadan aldığım mesajlar böyle bir şeyin imkansız olduğunu söylüyor bana. Olur da Kata kazanırsa Op'taki ilk büyük yanılgımı yaşamış olacağım. :(

Çok büyük oynadım Luffye :/ 1 yıl Doffy konuşmama ve @Sir Crocodile ile 1 aylık parantez ve avatar.Kim bilir neler yapar :(

Olur da yenilirse çekeceģi var benden Luffy ve Luffycilerin :/
 
Nasıl bir faydası olabilir ki? Açıkçası ben unuttuğumuz bir anda tekrar her şeyin sesini duyma olayı ile ilgili gelişime olur diye düşünüyorum.

Luffy'nin öncelikle ihtiyacı olan şey Kata'dan daha iyi bir saldırı gücü G4 buna yeterli mi değil mi bilmiyoruz. Bir de olayın Luffy geleceği gördü veya değiştirdi diye sonuçlanacağını düşünüyorum. Yani ya Luffy KH aşacak ya da güçlü ve ardışık saldırılarla Kata'nın ayak uydurmasına engel olacak diye düşünüyorum.
G4 yeterli mi değil mi belli değil evet. Ama Luffy şu durumda zaten Katakuri'ye göre çok daha dezavantajlı bir durumda. Sıfır bir Luffy için yeni bir şeye gerek olmayabilirdi ama su anki Luffy'nin bir sürpriz yapmasını beklemek gerek bence. Ama bu noktada Mangaka o gücü nasıl işler bilmiyorum. Benim düşüncem haki üzerine bir gelişme olacağında. Ya da bu bahsettiğim şey ile. Ama eğer ki o güç direk Yonkou dövüşleri ile alakalı olacaksa bu sefer de uyanış gibi bir şey gerçekleşebilir. Her halükarda bir sürpriz olacak gibi.
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık