Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Sohbet-Tartışma

Yeni çıkan güzel anime var mı? Çok uzak kaldım şu sıralar.
Ilk bölümünü izleyip 8 ve üstü verdigim yapimlar:
Ballroom e Youkoso, hayatta hicbir amaci olmayan ve liseye gecmek üzere olan ana karakterin balo dansina baslamasi ve kendini bunda gelistirmesi, mangasinin puani oldukca iyi malde.

Kakegurui, zengin okulu dersler bittikten sonra kumarhaneye cevrilir, kumarda kaybedersen köleye dönme ihtimalin bile vardir ve bu okula yeni nakil olan kumar asigi kiz dengeleri alt üst etmeyi planlar. Cizimlerinin cekici bir yani olsa da ara ara +18 göndermeler var.

Made in Abyss, cukur kentinde yasayan insanlarin en büyük gecim kaynagi maceracilik/yagmacilik. Ana kiz karakterimizde bunlardan biri olmak istiyor ve ilk is gününde cukurun derinligine inerken basina bir takim olaylar gelir ve robot insanla(?) karsilasip onu saklar. Kizin basina gelenleri seyredecegiz. Yas araligi oldukca kücük bu seride, tahminimce ana karakter en fazla 11 yasinda ama olusturulan evren hos ve ana karakterin heyecanli yapisi hosuma gitti.

Princess Principal, konuda bu seri ile ilgili yorumum var.

Tsurezure Children, birbirinden farkli zibilyon tane ciftin asklarindan kisa ama en doyurucu anlardan olan kesitler. 13 dakika bölümler.
 
Gangsta yı beğendim. Nicolas çok özgün bir karakter. Olayların en güzel olduğu yerde bıçak gibi kesildi ona çok uyuz oldum. Firma da batmış sanırım. Olsun toei var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık