Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Shanks (Güncel) vs. Silvers Rayleigh (Zirve) vs. Roronoa Zoro (Seri Sonu)

Shanks Vs Genç Ray Vs Seri Sonu Zoro?


  • Kullanılan toplam oy
    115
Sana göre Sabo>Zoro olduğuna göre seri sonu, Sabo yonkou üstü mü diyorsun? Yoksa Sabo'yla Zoro'nun denk olabileceğinin ihtimali mi bu?
Sabo kesin yonkou seviyesi olur sonrası için iddialı konuşmam için erken diyelim. Zoro da en iyi ihtimal Yonkou olur bence. Yani birinin en azı birinin en fazlası diyebiliriz.
 
Ben hiçbir sağ kolun (kk sağ kol dahil) yonkou kaptanını yonkouya eşit olacağını düşünmüyorum.Zoro tabiki ray sanı geçicektir onda şüphe yok ama shanksı geçmesi bence imkansız.Yonkounun rakibi yonkou olur ancak.Eğer seri sonunda zoro shanksı geçerse luffynin rakiplerinden birini yani vay op serisinin haline. Ozmn mugivara tayfasında 1 yonkou üstü adam 2 de yonkou gücünde adam sanjiyide dahil ediyorum bana göre zoroyla denk olucaklardır ilerde saçma olur.şuan bile dünyayı 4 yonkou yönetiyor :) Ayrıca Shanksıda yabana atmayalım luffden önce roger şapkasını buna vermiş potansiyelide gayet fazla.
Shanks>Zoro>Rayleigh
Hatta tartışmayı daha alevlendirim Zoro Kidide geçemez Lawıda geçemez
İmzamı atıyorum buna
 
Big mom istisna zira 5 yaşında bir dev gibi olan demir den vücuda sahip biri yani normal bir insan gibi yaşlanınca güçten düşmüyo olabilir.
O istisna olsun wb peki ?
Ray 20 küsür yıl kılıç kullanmamış onu göz ardı etmemek lazım.
Etkisi vardır illaki de bu kadar fark eder mi bilemiyorum
Bir de Roger kk sağ kolu da yonkoudan güçlü yada yonkou gücünde olması fazla değil mi ?
 
Genç Ray ile Şenks aşağı yukarı denklerdir.Genç Ray i üstün görüyorum az da olsa.Luffy de Seri sonu Şenksi ve Kaidoyu aşamasa da kesin denk olacaklardır.Luffynin anlik güç patlamalarinı pek dikkate almıyorum.Dikkate alırsam aşar kesin olarak.

Bu adamin tayfasından birisinin bu adamlara denk olması(Şenks) hatta üstün olması(Ray) bana göre imkansiz gibi bir şey.

Potansiyeli var mı var ama ondan daha potansiyelli olanlar var.
 
Seri sonunda, yani Luffy korsan kral olmuş, hükümet düşmüş ve dünya tamamen değişmiş. İşte bu vaziyette Luffy de, Zoro da Roger'ı geçmiş olacaklar ve Luffy'yi yenebilecek tek adam Zoro, Zoro'yu yenebilecek tek adam da Luffy olacak. Manganın son sayfalarında, Luffy ve Zoro karşı karşıya gelecekler ve "yarım kalmış bir dövüşümüz var," diyecekler. Luffy de, Zoro da en güçlü teknikleriyle birbirlerine girecekler ve manga gelecekten birkaç kesit sunduktan sonra bitecek. -Spoiler için kusura bakmayın.- :ehe:
Zoro rogerı geçicekmi ?Bu forum iyice saçmalamya başladı gerçekten
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık