Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Biz Luffy'den dert yanıyorduk Bege biriyle iş yapmaz diye Luffy kişiliği değişti diye ama meğerse Bege'nin kişiliği değişti ya da Luffy bir şekilde bir şeyleri farkediyor.:D
O kısma pekoms olayı için öyle diyorduk ama Bege iyi biri çıkabilir, en azından geçen bölüm yaptığı takdire değer. Luffy'nin durumu tamamen ciddiyetsizlikten kaynaklanıyor yoksa eski Luffy.
 

Kuzuri

Bu arc daki dövüslerde daha çok sanjinin dövüslerinde k.haki şovu goreceğiz gibi çünkü e.oda nın hakileri yeteri kadar tanıtmadıgını dusuniyorum. zaten sanji şovun başlangıcını katakuriye karsı yapmış bulunmakta. wanu da ise zoro dan güzel bir zırh hakisi göreceğimizi düşüniyorum. E.oda monster trioyu farklı hakilerde boşuna ustalastırmamıştır.
 
Adamin Kk olmak istemesi ne güçten ne de şan,şöhrette dolayi.Sadece özgürce gezmek istiyor adam.Eğer yonkoular en özgür olsa yonkou olmak isterdi bu adam emin ol :D
Aynen öyle ama yine de Luffy herkesten güçlü olmak istiyor aynı zamanda. Aksi halde arkadaşlarını koruyamayacağından endişeleniyor. En azından Enies Lobby'de böyle söylemişti.

Diğer yazdıklarına gelirsek... Normal durumlarda Kaido seviyesi, anormal durumlarda nitro açarak daha üst seviyeye ulaşması falan olası bir durum aslında. Benim beklentim daha farklı olsa da buna benzer bir şeyler de olabilir elbette.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık