Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Tower of God ''Spoiler'' Tartışma

Seri bana nedense sürekli iyileşme ve ivme kazaniyormuş gibi geliyor. Bunlar öngösterim vs olsa da her hafta okuduğum baktığım bölümden bir miktar tatmin oluyorum ve isyan etmiyorum. Diğer serilerde aynı hissiyatı alamıyorum çoğu zaman.
 
Bölümün olayı: Cehennem treninin sonuna kadar giden herkesin o anki halinin datası kaydedilip trendeki gizli katta yapay organizmalara aktarılıyor. Ama cehennem trenini tamamlamış olsalar da seviyecileri buraya giremiyor. Rak'ın bulunduğu yer de orası ve orda kapalı kalmış. Gördüğümüz Zahard da geçmişteki hali tabi.
Gustang'in oradan istediği bir şey var ve eğer Baam onu getirirse diken parçasını verecek. Ayrıca Rachel'ı iyileştiriyor da.

Yoruma geçersek Yura Ha'nın başta Rachel'a katılma sebeplerinden biri trende ''geçmişe dönmesini sağlayacak'' bir şey var diye düşündüğü içindi, tabi canciğer kardeş oldular sonradan, neyse kastedilen yer orası olmalı. Roen'in de treni tamamlamış olması lazım. Eğer ki Sachi ve Boro do girerse oraya onu son bir kez görebilirler.

Tabi asıl mevzu 12 aile liderlenin de geçmiş hallerini görecek olmamız. Yani bu onları tanımamız ve bizimkilerin güçlenmesi için güzel bir fırsat olacak.
Bana HxH'nin Greed Island Arc'ını hatırlattı biraz bu tema.
 
Ayrıca o kattan dışarıda bahsetmek yasak ve eğer bahsedersen hafızanı ve ordaki varlığını da kaybediyorsun.
Bu da bana 150 bölüm önceki şu konuşmayı hatırlattı. Hachuling o katta bulunduğunu söylüyor ama orası hakkında konuşmuyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık