Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Çok İzlemek İstediğiniz Mücadele

En çok izlemek istediğiniz mücadele hangisidir?

  • Kaido vs Gecko Moria

    Kullanılan: 1 0.4%
  • Kaido vs Kid , Apoo , Hawkins

    Kullanılan: 3 1.2%
  • Magellan vs BB pirates

    Kullanılan: 4 1.6%
  • Jack vs Fujitora , Sengoku , Tsuru

    Kullanılan: 5 2.0%
  • WB pirates (Marco) vs BB pirates

    Kullanılan: 21 8.4%
  • Kaido vs Shanks

    Kullanılan: 65 26.0%
  • Shiki vs Garp , Sengoku

    Kullanılan: 5 2.0%
  • Kuzan vs Sakazuki

    Kullanılan: 47 18.8%
  • Shanks vs Mihawk

    Kullanılan: 61 24.4%
  • Roger vs Garp

    Kullanılan: 85 34.0%
  • Crocodile vs WB

    Kullanılan: 7 2.8%
  • Edward Weevil vs WB pirates

    Kullanılan: 1 0.4%
  • Roger vs WB

    Kullanılan: 68 27.2%

  • Kullanılan toplam oy
    250
Evet güzel insanlar 1 haftalık manga boşluğuna biraz daha renk katmak istedim. One Piece'de şu dövüşü izlesem gözüm açık gitmem dediğiniz mücadele hangisi?

1- Kaido vs Gecko Moria

Zamanında Moria'nın Kaido ile kafa kafaya savaşabilen bir korsan olduğunu söyleniyor. Edindiğimiz izlenimler Kaido'nun galibiyeti ile sonuçlandığı şeklinde. Fakat Moria'nın Kaido ile kafa kafaya girebilmesi en azından benim için merak uyandırıyor.

2- Kaido vs Kid - Apoo - Hawkins

Çiçeği burnunda Kid ittifağının üstüne şer güllesi gibi düşen Kaido'nun kazandığı bir savaştır. Apoo'nun ittifağı sattığı da düşünceler arasında.

3- Magellan vs BB pirates

Adaletin gururlu , idealist ve zehir saçan , cehennem patronunun kaybettiği bir savaştır. BB tayfası için davet ettiği yeni üyelerle birlikte Magellan'ı ağır yaralayarak kazanmıştır.

4- Jack vs Fujitora - Sengoku - Tsuru

Gözü kara antik filimizin Doffy'yi kurtarmak için girdiği bir savaştır. Denizcilerin kazandığı düşünülen bir savaştır. Savaştan sonra denizcilerin durumu merak edilenler arasında.

5- WB Pirates vs BB Pirates

Marco komutasındaki komutanların intikam için BB korsanları ile yaptığı destansı savaş. Marco önderliğindeki komutanlar bu savaşı kaybetmiştir.Bu olaydan sonra BB Yonkou olarak anılmaya başlanmıştır.



6- Kaido vs Shanks

Hakkında çok az şey bilinen bir savaştır. Shanks'ın Marineford'a gelişini durdurmak için Kaido'nun açtığı bir savaş olarak düşünülüyor. Kazanan bilinmemektedir yada yoktur. Lakin Shanks'ın Marineford'a varabilmesi Kaido'nun onu engelleyemediği anlamına gelir.

7- Shiki vs Garp - Sengoku

Shiki'nin tek başına Marineford'un yarısını yok ettiği muazzam savaşlardan biri. Lakin altın aslan istediği elde edemeden Garp ve Sengoku'ya yenik düşüyor. Garp ve Sengoku'nun bu galibiyetinin sonrası Shiki'nin Impel Down'dan kaçması, yeni alınıp yere düşürülen dondurma hissiyatı yaratıyor denizcilerde.

8- Kuzan vs Sakazuki

Havayı değiştiren , adayı Log pose'lardan bile silen kudretli mücadele olarak bahsediliyor. Aokiji ve Akainu'nun filo amiralliği konumu için yaptıkları dövüş. Kazanan Akainu olmuştur ve Aokiji denizcilerden ayrılmıştır.

9- Shanks vs Mihawk

Mücadeleleri dünyaca duyulmuş , destansı olarak geçmektedir. Kazananın ve kaybedenin bilinmediği bir dövüştür. Shanks'ın kolunu kaybetmesi ile noktalanmıştır.

10- Roger vs Garp

Geçmişte Roger'ı sayısızca sıkıştırmış Garp ile birbirlerini neredeyse öldürme noktasına geldikleri bu mücadelelerin kazananı bilinmemektedir.

11- Crocodile vs Edward Newgate(WB)

Gençlik döneminde timsahın WB'ye meydan okuyup yenilmesi ile sonuçlanmıştır. Croco'nun yaralarını bu dövüşten sonra aldığı tahminler arasındadır.

12- Edward Weevil vs eski WB müttefikleri

Shicibukai'lerden biri olan ve güç olarak BeyazSakal'ın gençliğini anımsattığı söylenen Edward Weevil. Ayrıca BeyazSakal'ın oğlu olduğu iddia edilir. Eski WB müttefiklerini yok ettiği biliniyor. Açıkçası WB gibi bisento kullanması bende onun dövüş tarzına karşı merak uyandırdı.

13- Roger vs WB

Roger'a denk dövüştüğü söylenen tek adam. Sonrasında dünyanın en güçlü ünvanını eline almış fakat Roger'ın tahtına oturmamıştır. Aralarındaki savaş hayal gücünü zorlar diye tahmin ediyorum. Savaşın sonucu bilinmemektedir.


edit:1-anket konusu önceden var mıydı bilemiyorum , inceledim fakat bulamadım.
2-Shanks'ın gözündeki yara BB ile savaşırken olup olmadığı kesin bilinmediğinden ankete koymadım. Bunun dışında unuttuklarım varsa yazabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Bana Shanks gerek valla. Merak ediyorum adamı. Mihawk ile olan olabilirdi ama Kaido ile aralarında ne geçti onu da merak ediyorum. O yüzden onu seçeyim.
 
Wb vs Roger ankette olmalıydı çogu şıktan iyi bir seçenek.
Mihawk'ı merak ettiğim için Mihawk vs Shanks dedim.
 
Yok işte ben yetenek göstermeden yenilmiştir diye şeetmiştim.
Ama Kış reyizi severiz. Gösterilse en azından Apo cibiliyetsizinin sama çekişini görürüz. Belki de bizi şaşırtıp Kaidoyu zorlamışlardır( en azından biraz ):hoo:

Kaido Kid e tek atıcak düzeyde ise bizimkiler boşu boşuna yonkouya yürüyorlar.Kid e yatırım yap derim.Reyiz boş çıkmayacak.

@danieleffect görmüştür diye tahmin ediyorum.Hatta Fb si bile vardı Mf arcta.Wb ile kapışıyorlardı tayfa olarak.Şenks felan da vardı miço olarak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık