Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Shanks'ın Amacı Ne Olabilir?

Sizce hangisi ?


  • Kullanılan toplam oy
    166
O değil konu dışı olacak biraz. Forumcak sevme konusunda ortak olduğumuz tek isim sanırım Shanks. Adam One Piece aleminin Barış Mançosu resmen :D Yürüyedür kızıl saçlı reyiz.
 
Dünyanın şafağını bekliyor olabilir. Ya da Rogerın beklediği kişiyi bekliyor. Bu ikisinin arasında bağlantı olabilir. İki ihtimalde tek bir ihtimalde birleşiyor olabilir.
 
Shanks Makino'dan olan oğlunu yeni dünyaya hazırlıyor.İleride onu korsanlar kralı yapmak istiyor.Roger ilk korsanlar kralı olduğunudan onun şapkasını geri istiyor Luffy'den.O şapakayı oğluna verip.Onu yeni Kırmızı saç korsanlarının kaptanı olması için uğraşıyor.Luffy'de seri sonunda bunun müttefiği olacak.Serinin ana karakteri değişip Shanks'in oğlu olacak.Shanks'in oğlu Ben Beckmann'den özel eğitim alacak ve çok zeki birisi olacak.Dragon'da Shanks'in eniştesi çıkacak.(Halasının kocası)Bundan dolayı Luffy'den daha çok önemsiyecek Shanks'in oğluşunu.Shanks'te yarı D. olacak.Seri sonunda da Shanks yaşlanıp elinde içkisiyle Makino'nun yanında gizli bir şekilde yaşıyacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık