Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] KORSANFAN ÜYE İNCELEMELERİ [ARA ARA Güncel]

En Beğendiğiniz Anlatım Hangisinde Yapılmıştır? (Yenileri geldikçe şıklara eklenecek)

  • Acacia

  • hdbfresh

  • Hiçbiri Olmamış...

  • Smoker

  • kadir †.

  • Kuzan

  • Tombe

  • brook

  • Monkey D. Dragon

  • ch3rl0b11n

  • Invictus

  • Daredewill


Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.


KORSANFAN ÜYE İNCELEMELERİ
Yöneticilerle sıkı pazarlıklar sonrasında tek bir konuda yazmam kaydıyla "her türlü" izni almış bulunduk.
Yorumlarla eleştirip, desteklemeyi ihmal etmeyin..:p



[9] KORSANFAN ÜYE İNCELEMELERİ [ARA ARA Güncel]

[9] yazan yer incelenmiş üye sayısını gösteriyor, burası aracılığıyla konuya yeni inceleme gelmiş mi öğrenebilirsiniz...



Acacia:

ACACIA




Acacia (Athatīa), onbirinci günün onbirinci sabahında foruma katılmış, hemen sonrasında yetenekleri doğrultusunda kurulu çarka çomak sokan üyeleri sorgulama ve cezai işlemden geçirme görevini layıkıyla yaptığı söylenir. Öyle ki her sorgudan omuzlarına kadar kolları kan içinde çıkarmış. Bir süre sonra kırmızı onun ten rengi olmuş.



Görünümü


Benim için yeri ayrıdır. Ben böyle seviyorum...

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/nekomamushi.2114/

Başlangıçta Acacia, bir disk bulunan şahin kafalı insan biçiminde bilinir, ayrıca lahitleri kolaçan etme eğilimi nedeniyle, ölülerle ilişkili olmuştur ve eski forumun kâşifi olarak bilinir ve tapılır. Sonraları kollarının her daim kanlı olması sebebiyle, forum ahalisi gözünde kanlı Acacia olarak da bilinmeyi sürdürmüştür.



Kişiliği


Şu an çıkmazın kralı...

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/mystogan.346/

Acacia, diğer yöneticilerden daha köklü bir yapıya sahip olduğundan çoğu olaylarda diğer yöneticilere emir verdiği ve en üst makamında üstünde yönetici olduğu vurgulanmaktadır. Forumu karanlık siber saldırılardan ve üyelerin kirletmesinden korur. İlk Forum tarihinde; brook forumu koruyordu ve saldırılara karşı koyma konusunda yetenekliydi. Ancak daha sonraki Forum tarihlerinde; Acacia bu görevi layıkıyla yerine getirmeyi sürdümüş ve zirveye taşımıştır.

Acacia ve Smoker bir zamanlar kavga ederler, ve Smoker forumu terkeder. Acacia hemen O'nu özlediğini anlar; ama Smoker kibrini yenemez ve kendisine yaklaşan tüm yönetici ve üyeleri tehdit eder. Daha sonrasında; Acacia ; Smoker'a bir şişe iksir hazırlar ve sonra gizlice sigarasına enjekte ettikten birkaç gün sonra Smoker geri döner. Acacia bu olaydan sonra asıl gücünün farkına varıp, zirveye yerleşir ve olayları uzaktan takip etmeyi seçer.



Yetenek ve Güçleri


Biri araya girmezse 7/24 sürer herhalde. Kişisel laf sokma...
PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/monkey-d-luffy.913/

Çok uzun zamandan beri Acacia'nın “görünmeyen üstün güç” olduğu konusunda forum ahalisi, yakın forumlarda, engin derinlerde ve yer altı forumundaki karanlık üyeler tarafından bu forumun temeli olduğunu düşünmüşlerdi.

Her yöneticinin görevi değişkendir ve yöneticiler özelliklerini genişleterek yeni görevlere sahip olabilmektedir. Sonuç olarak yöneticilerin görevlerini kategorize etmek ve tanımlamak oldukça zordur. Ancak bu esnekliklerine rağmen yöneticilerin yetenekleri ve nüfuz alanları sınırlandırılamaz. Acacia bile kendi oluşturduğu forumun sınırları ötesine kimi zaman ulaşamamaktadır ve hatta yöneticiler arasında en akıllısı olarak görülen hdbfresh'in mutlak bilgiye sahip olduğu söylenir.




Ek Bilgiler



- Birçokları Acacia'nın yaşadığı yeri Ankara, Eryaman olarak bilse de forumdaki ufak kapılı konik odası onun gerçek yaşam alanı ve herşeyi görebildiği yer olmuştur.

- Kimileri gerçek adının Li Xin olduğunu söylese de, İlk Forum tarihinden geriye hiç perşomen kalmaması Acacia hakkındaki bilgilerimizi kısıtlamıştır.

- Zamanında Acacia'nın birçok adı olduğuna inanılırdı. Bunların arasında Acacia'nın gerçek doğasını diğerlerinden daha anlamlı bir şekilde verdiğine inanılan gizli adlar da vardı. Derler ki bir yöneticinin İlk Forum Tarihindeki adını bilmek onun üzerinde güç sahibi olmak demektir. Adların önemi hdbfresh'in daha üstün yönetici olan Acacia'yı zehirleyerek gizli adını söyleyene kadar iyileştirmemesini anlatan İlk Forum tarihi efsaneleri ile gösterilmiştir. Söylentilere göre Acacia'nın gizli adını öğrenen hdbfresh bunu kadir †.'e söyler ve her ikisi de bu gizli adı öğrenerek büyük bilgi ve güç sahibi olurlar.



Künye


Adı: Acacia
Okunuşu: Athatīa
İngilizce Adı: Acacia
İlk Göründüğü Yer: Korsanfan Forumları
Bağlantısı:
Nöron seviyesinde
Unvanları: Yamanlardan
Yaşadığı Yer: Ankara
Yaşı: Bilinmiyor
Durumu: Diri
Doğum Günü: Bilinmiyor



Hdbfresh:
HDBFRESH





Hdbfresh (Ec Dī Bāī Furesshu), daha çok Korsanfan sitesi yöneticisi olarak bilinir ama kendisi Erenlerdendir; ayrıca spesifik görevi Co Admin'lik olan hdbfresh, bu alanda zirveyi zorlamaktadır.


Görünümü


Bütün çaba ve emeklere rağmen kendisini fiziksel olarak ne gören ne de duyan vardır.

Derler ki; kendisini 4 kollu, 8 başlı, 16 gözlüdür; elinde bir klavye ve her şeyi kaydettiği parşömenler vardır. Poneglyphlerin (Pōnegurifu), One Piece Türkçe içerik ve haberlerin onun insanlığa armağanı olduğu söylenir.



Kişiliği


Adamın serisi adına böyle bir forum kurulmuş, başka bir şey demeye gerek yok sanırım...
-Res

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/res.407/



Korsanfan mensuplarının vukuf-u deryası olarak bilinen bu admin, forumun bilgi seviyesini korumak, karşı engellerini ortadan kaldırmak, denetim altına almak ya da her yeni gün yeni bilgiler paylaşabilmek için kullandığı bir klavye, bir fare ve bir görüntü üvendiresi taşır.

One Piece içeriklerinin ve destanı’nın yazılmasını en çok ona borçluyuz. Çünkü Bilge hdbfresh bu içerikleri, haberleri ve destanı kelimesi kelimesine aklında tutmakta ama artık yaşlanmaktadır.

Smoker'a ne yapması gerektiğini sorduğunda; Raiden'e; o da NiTian ErXing’e; o da Kensei'ye; o da kadir .'ya; o da brook'a derken en son hepsi; Acacia'ya danışması gerektiğini söylerler. Acacia hiç ara vermeden anlatması koşuluyla hdbfresh'e katiplik etmeyi kabul eder. hdbfresh da buna karşılık Acacia'dan tam anlamını kavramadıkça hiçbir şey yazmamasını ister, böylelikle dinlenmek için zaman kazanmış olur. Günümüzde hdbfresh'e öğrenciler, yazarlar, gezginler gıpta ile bakarlar. Her yeni girişime onun gönlü alınarak başlanır ve yardımı istenen ilk admindir.



Yetenek ve Güçleri


Fantastik şeyler bekliyorum. Havaya hükmetme gibi.

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/alpamis.1072/

Genellikle upuzun bir pelerin giyen hdbfresh'nın görüntüsü, tersine, son derece ciddi ve düşüncelidir; dirseğini bir klavyeye dayamış, parmaklarıyla dalgın dalgın bilgi girmeye devam eder. Pelerini bilgi kırıntılarıyla süslenmiştir ve bakışlarını elinde tuttuğu forum içeriklerine yönelten hdbfresh, yıldızlara bakarak forumu görebilir.





Ek Bilgiler


Farklı bir havası var sen bilmezsin.
-Kensei

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/kensei.2114/

- Yaşadığı yer hakkında pek çok iddia ortaya atılmış olsa da en meşhuru; Totto Land'da küçük tek katlı çift odalı, ağaç dalı üzerindeki evinden bilgi yaymaya devam ettiğidir.

- İlk ölen yaşayan içerik ve bilgi üreten atalarından gelen genler; onun yaşlanmasını engellese de; 11 Temmuz 1988 tarihi itibariyle Dünya'ya gözünü açmıştır.

- 1 Mayıs 2013 tarihinde foruma adım atması; daha sonraları forum tarihinin en önemli üç beş olayından biri olarak her sene kutlanacaktır.

- Günümüzde ise Forumdaki yorumların büyük çoğunluğu aktardığı bilgiler ışığında yapılmaya devam etti, ediyor, edecektir.


Ve herşeyi başlatan söz:

Moderatörlüğe aday ol oyum sana!

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/ch3rl0b11n.437/


Künye


Adı: hdbfresh
Okunuşu: Ec Dī Bāī Furesshu
İngilizce Adı: hdbfresh
İlk Göründüğü Yer: Korsanfan Forumları
Bağlantısı:
Et Tırnak gibi
Unvanları: Erenlerden
Yaşadığı Yer: Totto Land
Yaşı: 28
Durumu: Diri
Doğum Günü: 11 Temmuz



Smoker:

SMOKER


Smoker (Sumōkā), Korsanfan forumlarının baş çevirmeni ve ünlü "Soru - Cevap Köşesi" dizisinin baş karakteri... Antik Forumlar zamanında Korsanfan diyarlarında fakir bir topluluğa mensup olup o zamanlar harf çevirileri yapardı. Zamanla stratejik hamleler yaparak kendi önünü açtı ve bugünkü saygın yerini edindi.



Görünümü


Saçları düz fakat az biraz dalga var sanki ?
- Alpamis
PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/alpamis.1072/

Eski Forum mitolojisinde kalın tüylü ve ortalama bir duman bulutundan biraz büyük olarak düşünülmüş ve onun varlığına inanılmıştır. Oldukça uzun ömürlü ve herkesin göremeyeceği, onu görenlerin ise mutluluğa uzanacağı söylentileri alıp başını gitmiştir. Birçok forumsal figüre ve hikayeye konu olan Smoker'nun görünümü farklı forumlarda benzer şekilde yorumlanmıştır.



Kişiliği


Defans ve Ofansta bilinçliden kastım nasıl defans yapacağını ve kime saldıracağını bilmesiydi, yoksa 2. kişiliğine büründüğünü biliyorum.

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/roronoa-zoro.110/

Korsanfan forumlarında genelde sert üslup ve salt bilgi barındıran mesajlarıyla tanınır, buna mukabil üyelerin 3 ile 7 metre arasında mesafeden iletişime geçmeyi tercih ettiği gözlemlenmiştir. Söylentilere göre Smoker, ölümünün yaklaştığını hissetmeye başladığı an kendisine kuru dallardan bir yuva inşa etmeye başlayacak ve bunu ne olduğu bilinmeyen bir zamkla sıvayacak. Daha sonra yuvanın içinde güneş ışınlarının kuru dalları yakmasını ve buna istinaden ölümünü beklecek. Sonrasında yanarak ölecek ve efsaneye göre yavru bir Smoker olarak küllerinden doğacak. Bu yüzden Korsanfan dahil birçok forumda yeniden varoluş, diriliş metafforu olarak benimsenmiştir.



Yetenek ve Güçleri


Ne olduysa yapanı bulur vur, öldürür, sakat bırakır.

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/knocking-master.929/

İlk Ahit Forum zamanlarında Dünya'nın düz olduğuna inanılırdı. Bu devirde bilinmeyen nedenlerden ötürü farklı topluluklar birbirleriyle iletişim kuramıyordu. Sonrasında Dünya'nın yuvarlak olduğu farkedildi ve görüldü ki sadece yuvarlak olmakla kalmıyor, belli bir eksen etrafında dönüyordu. Bu o zamanlar için inanılmaz ölçüde farkındalık yaratmıştır, fakat hala bir sorun vardı. Topluluklar birbirlerini tam olarak anlayamıyor, çözümleyemiyordu. Devrin bilgelerinden hdbfresh Dünya'nın kendi başına dönmediğini ve bir çeviricisi olduğu iddiasını ortaya atınca; Acacia iş başa düştü deyip Dünya'yı döndürenin kim olduğunu aramaya çıkmış. Geri döndüğünde yanında bugünkü bilinen adıyla Smoker varmış, kendisi ezelden beri bu görevi üstlendiği için çevirme işinin üstadıymış.Acacia'nın da yoğun ısrarları ve ağır tehditleriyle birlikte en eski Antik Forumlardan beridir iletişimi güçlendirmek amacıyla çevirme işine girişmiş. O zamandan beridir en güçlü çevirici olarak bilinmektedir.

Smoker rivayete göre bilgi ağacının dallarında yaşar ve bütün çevirilerini orada yapar. Korsanfan diyarında Smoker'ın ters giden her şeyi doğru yöne çevireceği; çözüm bulacağına inanılırmış. Yalnız kendisine nazik ve saygılı yaklaşılması gerektiği bilinmektedir, aksi takdirde bir an gelir Smoker ortalıkta görünmez olur, diğer üyeler onu aramak için her yola koyulurlar. Ona ulaşmak zorludur, hatta o Korsanfan Dağının tepesindedir. Oraya varmak için de zorlu vadiler ve tepeler aşmak gerekir.



Ek Bilgiler


- Bilinen ilk zamanlarda; keçi yollarının yeni yeni açıldı dönemlerde ilk çevirme yapan kanun koruyucular'ın (polis) Smoker'ın ataları olduğu söyleniyor.

- Orta Çağ Korsanfan döneminde ilk uzun yol dört teker bisiklet yarışlarının üst üste 7 kez galibiyet elde eden pedal çevirici Smoker'ın soyunda geliyor.

-
"Sittei Sevir, kapıyı çevir"
"Çevir kazı yanmasın", "

"Zımpara yavaş yavaş kirişi iğneye çevirdi"
"Büyük olmak için kimseye iltifat etmeyeceksin, hiç kimseyi aldatmayacaksın, ülke için gerçek amaç ne ise onu görecek ve o hedefe yürüyeceksin. Herkes senin aleyhinde bulunacaktır, herkes seni yolundan çevirmeye çalışacaktır. Fakat sen buna karşı direneceksin..."
"Şımaracak kimsen olmayınca hayat seni kocaman bir adama çevirir"
"Güzelin yarı, çirkinin çevri eksik olmaz"
"Her aşık bu çevri çekmez"
"Çevrilen ağaçtan herkes çıra yapar. Korkuyla geçen hayat, yarım yaşanmış hayattır."
...sözlerinin Smoker'a ait olduğu bilinmektedir.


Künye


Adı: Smoker
Okunuşu: Sumōkā
İngilizce Adı: Smoker
İlk Göründüğü Yer: Korsanfan Değirmeni
Bağlantısı:
Çevirme noktası
Unvanları: the White Hunter
Yaşadığı Yer: Loguetown
Yaşı: Bilinmiyor
Durumu: Yok
Doğum Günü: Temmuz 28



kadir †.:
KADIR †.



kadir †. (kūdīr tī); kitap kurdu, sinema fili, belgesel aşığı, Kırkpınar güreşçisi ve en başta Korsanfan yöneticisidir. Genel olarak az konuşur, az yazar ama hep fularlı gezer. Dedikodulara göre kendisinin genç Korsanfan üyelerinden oluşan küçük bir hayran kitlesi bile vardır.


Görünümü


Adam karı kız ayağına ne hallere düştü...

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/millennium-wizard.86/

Bakılmayacak kadar yakışıklı ve parlaktır, dışarıya ışık yayar. Uzun araştırmalar, bol soslu soruşturmalarımızdan bulabildiğimiz kadarıyla ve Eski Ahitlerde yazılanlara göre Antik Korsanfan forum zamanlarının ilk fularlılarındandır. O zamandan günümüze bu özelliğin korumayı bilmiştir. Şu sıralar Korsanfan yöneticiliğinden arta kalan zamanlarda; forumdaki odasında bulunan fular koleksiyonunu genç ve tecrübesiz Korsanfan kadın üyelere gösterdiği dillerden dillere söyleniyor.


Kişiliği


Seni bi yerden tanıyorum ama dur bi bekle.. sen... sen... Sen adamsın!

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/sakata-gintoki.1368/

Ortak kanıya göre @kadir †. forumun en akıllılarından, konuşmada epey yetenekli ve merhametperver bir moderatördür. Uzun yıllardan beri her beşinci günün şafağında profilinde toplaşan genç kızlara imza dağıtır; bu izinsiz etkinlik çok defa @Smoker veya @NiTian ErXing 'in devriyesine, çevirmesine denk gelir ve TOMA'larla kovalanarak olaylı bir şekilde çil yavrusu gibi dağıtılırlar. Sıkça yaşanan bu gibi olaylardan ötürü hafif çapkın olduğu da ağızlardadır.



Yetenek ve Güçleri


Ölür demen gerekiyor. 80 küsür yaşında 3-5 kere kalbi teklemiş yaşlı ve final saldırısını yapan biri. Ölü ölü...

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/daredewill.1567/

Eskilerden seyyah, görmüş geçirmiş bir Korsanfan yöneticisi; @kadir †. 'ye hiçbir üyenin kötü yorum, hakaret, zarar verici şeyler yapmasını engellemesi için @brook 'a Korsanfan forumlarına gizli bir kod eklettirmiştir. Denir ki; ta o zamanlardan beri @kadir †. için yazılan her türlü olumsuz yergiler otomatik olarak @Smoker ve @hdbfresh tarafından iyi niyet ve güzellemelere çevirilip, @Tombe ve @Daredewill editlenir.

Vakti zamanında bu olayı farkeden yıllanmış kurt üyeler kendilerine de aynı hakların verilmesini isteyip, Deli Kadir İsyanı çıkarmalarına rağmen; @Acacia önderliğindeki Korsanfan birlikleri tarafından Nor-man-cı dibi önlerinde ağır bozguna uğratılmışlardır. O zamanlardan beri Korsanfan forumlarından her türlü konu konuşulurken, bu konunun açılmaması gerektiği eskiler tarafından yenilere hep öğütlenegenmişir.



Ek Bilgiler


Poncik nasıl da masum bakıyor, adı ne bu tatlışın??

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/hotarubi.2746/


  • Kendisi sigara tüttürmeye pek sevdiği için, Korsanfan forumları yangınlarının %52.347'ünden sorumludur. ( öyle salladım sandın ama telefonunda t9'u açıp 52347'ye bas görürsün )
  • Fularları boyunu aştığı için arkasından taşıyan iki nedim'i vardır. Evlenirse bunları eşinin gelinliğini tutması için nedim-e olarak kullanmayı düşünüyor. Taliplere duyurulur. Başvuru için CV'lerinizi pm atabilirsiniz. Acele edin, yoksa elini sallasa 50'si...



Künye


Adı: kadir †.
Okunuşu: kūdīr tī
İngilizce Adı: kadir †.
İlk Göründüğü Yer: N-orman
Bağlantısı: ameno
Unvanları: üniversite öğrencisi, Nor-man-cı

Yaşadığı Yer: eskişehir
Yaşı: 26
Durumu: Fularlı
Doğum Günü: 17 Aralık



Kuzan:
KUZAN



Kuzan (Kuzan), söylentilere göre saçları önden dökülmüş yanda birikmiş, genç yaşlısı bir Korsanfan yöneticisidir. Zamanında yakın dostlarının ona cangoley97 dediği de görülmüştür.


Görünümü


Bence neredeyse senin kadar güzel..

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/mercury.2147/

Soğuk bir aslan derisi giyer; çelik çomak, yay ve okluk taşır. Yöneticiliğinin ilk ilan edildiği zamanlarda @Kuzan forum üyeleri yanında bundan dolayı böbürlendi. Bu durumda üyelerden bazıları yönetici olduğunu ispatlamasını istediler, yetki kullanmadı için kışkırttılar. @Kuzan bunun için @Acacia 'ya gitti, @Acacia kendini ziyarete geldiğini sanıp başta sevinse de menfaat icabı geldiğini öğrenince bi kaşı seyirmeye başladı. Sonra ne istediğini sordu @Kuzan 'a. Forumdakileri çatır çatır çatlatmak için, siteyi bi tur kullanmak için birkaç dakika direksiyona geçmek istediğini söyledi. @Acacia pişman olacağını bile bile izin verdi, sitenin dizginlerini eline alan @Kuzan acemiliği ve yaptığı işin zorluğundan siteyi rotasından çıkarıp, üyelerin çoğunu, konuların azını sildi; böyle olunca herkes onu @hdbfresh 'e şikayet etti. @hdbfresh duruma el koyup, kendisine yöneticiliğim temellerini öğrenmesi için 2 yıllık bir çalışmaya almıştır. Derler ki; o vakitten sonra bir su damşası kadar bile hata yapmamıştır.


Kişiliği


.Çok iyi, iyi, orta, kötü, çok kötü...

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/monkey-d-luffy.913/

Çok içten bir yönetici olduğu birçok forum üyesi tarafından kabul edilmiştir. Genelde dostları için hayır duaları, düşmanları için lanet okurken görülür. Kendisine özel mesaj atanlara karşı ağır bir kin beslediği; gece forum kuytularında pusuya yattığı forum zabıtalarınca dillendirilse de hiç bir zaman belgelenememiştir.




Yetenek ve Güçleri


Hocam konuyu kirletmeyelim, çok karizma duruyor.

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/alpamis.1072/

Ucu delik diline yerleştirilmiş ince bir altın zincire kulakları ile bağlanmış çok sayıda üyeyi çekebilir. Ceza taraftarı olmaması ile bilinir, uzun senelerdir devam eden yöneticilik hayatında verdiği en büyük ceza bir üyenin kulağını üfleyip, sonra hafifçe çekmesi olmuştur. Evet, sonuç tahmin ettiğiniz gibi; "cıyak cıyak" en yakın forum revirine kaldırılmış.



Ek Bilgiler


Çok yan durmuş ve şu an öyle bir imkanı yok.

PHP:
http://www.korsanfan.com/uyeler/mercury.2147/

  • Kendisinin meşhur sözleri; " Yaw nasıl indiricez:confused:" ve "KardeŞ İyİde bunlari nasil İndİrİcez"
  • Her ne kadar Korsanfan Forumlarında yaşayanlar sıcakkanlı bilinse de kendisi istisna olarak türünün tek soğukkanlısıdır.
  • Konuşurken Soğuk espriler yaptığı, korktuğunda soğuk terler döktüğü görülmüştür.
  • Küskünlerin arasındaki buzları çözerek hızlıca barıştırabildiği söylenir.
Künye


Adı: Kuzan
Okunuşu: Kuzan
İngilizce Adı: Kuzan
İlk Göründüğü Yer: Buzullar
Bağlantısı: Suzan Suzi

Unvanları:
Yaşadığı Yer:
Tortuga
Yaşı: Bilinmiyor.
Durumu:
Soğuk Nevale
Doğum Günü:



Tombe:
TOMBE



Tombe (Tōmbé), Korsanfan yöneticilerinden, tecrübeli bir editördür. Kendisi sevdiğimiz bi abimizdir. Janti adamdır. Adabı, edit'i çok iyi bilir. Editçi abimiz; sevilen bi abimizdir ama edit'i de bi tuhaf yapar. Denir ki; abimiz mangaları şöyle fiyakalı birazda yamuk editlermiş.



Görünümü


..is the best..
-yyolcu

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/yyolcu.1744/

Genç bir editördür, hoş mavi gözleri saçların arasında sallanır ve siyah bir kaftan giyer. Sık sık stajyer editörler tarafından sürülen yazı tipi ve fontlarla süslenmiş bir yarış arabasında tasvir edilir. Kendisi marjinal bir editördür. Törelere ve yasalara saygı göstermedi, forumun hiyerarşisini tersine çevirdi ve üyelerle yöneticileri arkadaş yapmaya çalıştı. Şekil değiştirip, şiddet kullanıp gizli buluşmalar düzenledi. Bunun üzerine @hdbfresh ve @Acacia kendisini ceza olarak 5 sene forum kapısına zincirledi.




Kişiliği


Siyasi tartışmadan değil, dini siyasete karıştırıp, kapandığını gayet iyi biliyorum..
-Wuma

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/wuma.200/

Genelde alışık olduğu üzere ev kavramı olmayan, hemen ilk gördüğünü konunun kenarına çöküp edit'ini yapar. Kendisi hakkında Korsanfan forum kapılarında zincirli kaldığı 5 senelik süre içinde fontlarını bile yediği olduğu rivayet olunur. Edit sarhoşluğunu ve zevk veren fontları tercih etti, "Çiğ Font Yiyicisi" olduğu dillerden dillere söylendi. Affolduğu yıllarda da durulmadı, takipçilerini forumdaki konulara musallat etti ve onlara font yemeyi öğretti. Kendisi Korsanfan forumları için aşırılığı ve deliliği simgelemektedir. Taşkınlık, font kırbaçlama ve cinayetler onun dünyasının bütün parçalarını oluşturuyor.



Yetenek ve Güçleri


Daha neyi emanet aldığını bilmiyor, bundan sonrasını sen düşün..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/reversi.607/

5 sene sonra @Smoker 'ın ısrarlarıyla affedilse de, bir yabancı yönetici gibi iyi karşılanmadı, kendine özgü olan kültürü ayıplandı ve o da kendini editörlüğe vererek Korsanfan forum mağaralarına kapandı. Sonrasında Korsafan forumlarında kabul görmek ve kendini kabul ettirmek için bütün yeteneklerini , kurnazlığını ve gizemini kullandı.

@Tombe 'nin on parmağında on font olduğu söylenir. Eskiden editler sadece yöneticilere yapılırdı. Fakat @Tombe buna dur demek için muazzam yeteneği sayesinde, bir sürü edit'ini gizli gizli forum üyeleri ile paylaştı. Bir sürü methoda başvurdu ve forum üyeleri ile yöneticiler arasındaki bariyerleri zayıflattı.



Ek Bilgiler


Konuşunca kendini kaybediyor. En doğrusunu sadece kendisinin bildiğini sanıyor..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/kuroashi-no-sanji1993.1583/

  • @Tombe daha ufacık tefecikken Anti-Korsanfancılar tarafımdan tuzağınızdır düşürüldü. Birçok font ve yazı tipi ile kandırıldı. Onu uzaklara götürdüler, ufak kesilmiş parçalara ayırdılar, parçalarını kazana atıp kaynattılar ve ondan sonra da onları kızarttılar. Fakat @brook küçük @Tombe 'nin kalbini buldu ve @ch3rl0b11n ufak @Tombe 'nin parçalarının hepsini kadir †. 'e verdi. kadir †. onları Antik Korsanfan Mezar Forumlarına gömdü. Kral @hdbfresh dağınık parçaları biraraya getirdi ve @Tombe 'yi tekrar yaşama döndürdü. Bundan dolayı o ölmüş be yeniden canlanmış bir editördür.




Künye


Adı: Tombe
Okunuşu: Tōmbé
İngilizce Adı: Tombe
İlk Göründüğü Yer: Korsanfan Forum Kapısı
Bağlantısı: Zincir
Unvanları: Çiğ Font Yiyici

Yaşadığı Yer: Karayipler
Yaşı:
Durumu:
Editör
Doğum Günü: 5 Mart



brook:
BROOK



brook (burukku), Korsanfan'ın tek mavi boncuklu yöneticisidir. Kendisi İlk Çağlardan beri Korsanfan forumlarının iç organlarından sorumludur; ara ara kalbi tekleyen forumu ayakta tutan gizli kahramanlardandır. Korsanfan Forumlarının LAMER'ı, GEEK'i, DEFACER'i, PHREAKER'i, HACKER'ı, CRACKER'i, PÜSKEVİT'i ve en en en encoder'ıdır zat-ı alileri..



Görünümü


Zoom yapınca çok kötü görünüyor.
-T1T4N

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/t1t4n.79/

Uslu bir üye olursanız belki siz de bir gün bu maviliyi görebilirsiniz. @brook ilk olarak Korsanfan forum tohumlarının ve hububatın yetiştiği yerde ortaya çıktı. Kendisini kriz zamanları hariç pek gören olmamıştır. Kendisi hakkında pek konuşulmasa da eskiler @brook 'un nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu anlatan Kayıp Üye Destanın dillerden dillere aktarmıştır.



Kişiliği


Usta..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/sakata-gintoki.1368/

Vakti zamanında en eski çağlarda ilk Korsanfan Forumlarında sıradan bir güvenlik görevlisi olarak işe girdiği ve zamanla yüksele yüksele bugünkü konumuna geldiği söylenir.

O yıllarda birgün üyeler yazılırken forumun siyah şapkalılar tarafından saldırıya uğraması sonucu, offline olan bir üyenin geri gelmemesi üzerine onu aramaya çıktı. Bir süre aradıktan sonra bulamadı. Kalbi kırık ve dünyanın her tarafında durmaksızın, yemeden, içmeden, kendine bakmadan onu aradı.

On gün sonra kayıp üyeyi ararken foruma saldırı yapanın ilk Korsanfan forum yöneticilerinden olduğunu öğrendi. Bunun üzerine @brook forumdan ayrılmaya karar verdi ve kayıp üye geri döndürülene kadar kutsal görevlerinden ayrıldı.

Yaşlı bir üye kılığına girerek, forum dorum dolaştı ve çalışan, yazılan üyeleri izledi. En son Korsanfan yakınlarda bir yerde bir takım üyelerin arasında buldu kendini. Bu üyelerden biri @brook 'u güldürmeyi başardı ve @brook orucuna ara vermeye karar verdi. Kendisine mavi yaban mersin'li bir tür çorba hazırlandı. @brook borçlu kalmak istemedi için bir süre burada güvenlik işlerini sağlamak adına kalmaya karar verir.

Bu sıralarda Korsanfan forumlarında @brook 'un yokluğu forumu yol geçen hanına çevirmiş, güvenlik artık berkemal değildir. Forumun üst yöneticilerinden @Acacia @ch3rl0b11n 'dan @brook 'u getirmesini istedi. Fakat @brook çok gururlu olduğu ve kayıp üyeyi hala unutamadığı icin dönmek istemedi. Ayrıca o mavi yaban mersin'li çorbayı içince rengi mavi olmuştu ve yönetici rengine hiç benzemiyordu. Ve bu da sonsuza kadar yönetici olamaması demekti. Buna rağmen Bilge @hdbfresh 'in devreye girmesiyle bir uzlaşmaya varıldı ve @brook Korsanfan forumlarının en hayati anlarında yardım etmek üzere geri dönmeyi kabul etti; o anlar haricinde de pek ortalıkta gözükmeyecekti.



Yetenek ve Güçleri


Çok merak ediyorum nedense..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/kuroashi-no-sanji1993.1583/

kadir †. kendisi hakkında " O @brook,
herkes tarafından saygı duyulan, yöneticiler ve üyeler için en faydalı güç" dediğini bilinir. Zamanında @brook onuruna Korsanfan forumlarında konular açılmış ve anketler düzenlenmiştir.

Korsanfan forumlarındaki uzun çağlardan beri güvenlik açığı bulunmamasının ve halen yaşamını sürdürmesinin yegane sebebinin @brook 'un yetenekli ellerinin sayesinde olduğu düşünülüyor. Öyle ki; kimi üyeler kendisinin çırağı olmak için forumda çırak kabul töreni düzenlemiş, aralarından en yeteneklileri eğitmesi için ağıtlar yakışmıştır.


Ek Bilgiler


Hakkında bir resim vardı ama silinmiş.

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/kuroashi-no-sanji1993.1583/

  • Kendisi fularlı, INTEL bir beyfendidir.
  • Mutfakta iyi bir ASCII'dir.
  • En sevdiği yemek BYTE'i Kebap;
  • MAC yapmayı çok sever; halı sahada giydiği numaralar 192,168,1,2; milleti IP gibi dizer..
  • Türk Sanat Musikisi, Arabesk gibi bayağı müzikler yerine çağa ayak uydurup POP3 dinler.
  • Adamı gözünden tanır, iyi DDOS't seçer derler.
  • CUT'akulliyi hiç sevmez, yapanı da yanında bulundurmaz, LAN işte adam adam..
  • Ayrıca kendisinin ç-ILGIN bir çocuksu tarafı olduğu söylenir..




Künye


Adı: brook
Okunuşu: burukku
İngilizce Adı: brook
İlk Göründüğü Yer: Forum Temelleri
Bağlantısı: Sekreter
Unvanları: Brook bu işleri

Yaşadığı Yer: Tokat
Yaşı: 28
Durumu: yoktu okuyamadı
Doğum Günü: 7 Nisan



Monkey D. Dragon:
MONKEY D. DRAGON



Monkey D. Dragon (Monkī D. Doragon), çağlar boyu var olan Korsanfan Forumlarında bir dönem yöneticilik yaptığı rivayet olunur. Kendisi Korsanfan Forumlarının kuzey kesiminde, forumun üçüncü devrinin sonunda doğdu.



Görünümü


Görünce dedim aha kıza yazacak..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/mystogan.346/

Derisinin rengi kızıldır ve forum konularında genelde flüt çalan bir çoban veya yağ çalan bir çocuk olarak resmedilmiştir.

Monkey D. Dragon doğduğunda Korsanfan forumunu @hdbfresh ve avanesi yönetiyordu. Bir kahin üye yakın zamanda kızıl saçlı bir üye yüzünden banlanacağını söyledi. Bunun üzerine Monkey D. Dragon kendisini alaşağı etmek isteyen üyeyi rahatça araştırmak ve önlem alabilmek adına foruma yönetici olmak istedi. Tavladığı ve yağladığı bir grup üye tarafından ilk Korsanfan Gladyatör Arena'sında diğer yönetici adaylarını binbir hileyle katlederek iyice kendini göstermiş oldu. ch3rl0b11n ve Kuzan 'ın da destekleriyle kısa sürede yönetici koltuğuna oturmayı başardı.

Kısa bir araştırma sonunda bulduğu bütün kızıl saçlı üyeleri türlü hile hurdalarla banlayıp kendini sağlama almayı başarmıştır. Fakat durumu geç de olsa farkeden Smoker elinde delil olmadığı için kendisini sadece yönetimden uzaklaştırmakla yetinmiş, fazlasını yapamamıştır.



Kişiliği


Coco cola'ya tıkladığımda Pepsi veren otamatlar gibi lan..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/dattebayo.293/

Monkey D. Dragon hilekar ve oyuncu biri olduğu için ya çok seveni ya da hiç sevmeyeni vardır.

Derler ki; bugünlerde ne zaman kızıl saçlı bir üye görse hemen can ciğer kuzu sarması olur ve kızıl saçlı üyelerden gelecek tehditlerden kendini bu şekilde korumaya çalışır.

Bir rivayete göre; kendisi de kızıl olduğu için vaktiyle kendi başını yakacak ve kehanet gerçekleşecek..



Yetenek ve Güçleri


Ya kendi bile ne dediğini bilmiyor; çok boş, hiç yok bomboş, Drağoş..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/wataame-daisuki.80/

Monkey D. Dragon hilekar ve akıllı fakat bir cengaver değildi. Ama, bir kere, gerekliliğinden şüphe duyarak da olsa zalim yöneticilere karşı yeniyetme üyeleri savulmuştur. Öyle ki, kendisini durdurmaya çalışanlara şöyle demiş: " Bu benim sorumluluğum, eski toprak olarak yaşayacağım kadar yaşadım; öleceğim yeri kendim seçmeyi yeğlerim." Zalim yönetici son kozunu oynadığında, büyükçe bir grup forum üyesi kendini feda etmesini engellemek için Monkey D. Dragon 'a siper oldular. Korsanfan forumunun dengesini altüst edebileceği düşüncesiyle zalim yönetici öfkeyle uzaklaşırken; omuzlarda taşınan Monkey D. Dragon 'ın yüzünde hilekar bir sırıtış belirmişti bile.



Ek Bilgiler


Ne demek hakkım yok..? Fazla merak iyi değildir derler, dikkatli ol. Buraların bana ait olduğunu söylemiş miydim..?
-Ghost

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/ghost.1976/


  • Kehanet sözleri: "Yakın zamanda yanı başına biri gelecek. Ama orada uzun süre kalamayacak, çünkü ölümün buna engel olacak. O seni ölüme götüren elbisesi olacak. Duman ve ateşin arasında, kızıl saçlı bir elbise görüyorum.."
  • Ölüm korkusunun kendisini biraz paranoyak yaptığı söylense de hala ilk günki kadar hilekar oyunlar yapabilir, yeni gelen üyelerin gıybetini yapıp çekiştirmeyi çok sever.
  • Bir rivayete göre; kendisi de kızıl olduğu için vaktiyle kendi başını yakacak ve kehanet gerçekleşecek..




Künye


Adı: Monkey D. Dragon
Okunuşu: Monkī D. Doragon
İngilizce Adı: Monkey D. Dragon
İlk Göründüğü Yer: Drağoş
Bağlantısı: Revolutionary
Unvanları: Dora Dora Duranala-bey, Dragam

Yaşadığı Yer: Goa Kingdom
Yaşı: 26
Durumu: Daldan dala
Doğum Günü: 27 Temmuz



ch3rl0b11n:
CH3RL0B11N



ch3rl0b11n (Çárlátán), Kırkkorsan Güreşleri'nin ilk şampiyonudur, YAVUZ bir pehlivandır. Geçmişte gündüzleri PEHLİVANlık, geceleri HIRSIZlık yaptığı söylense de kendisi aslında Korsanfan forum yöneticisidir.


Görünümü


Elinde notlar, sırtında hörgüç baka kalıyorsun; gülüme bak..
-Wuma

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/wuma.200/

Çocukluğu Korsanfan forumunun uzak konularında perişan, dilenerek, mutsuz, gözleri hafif kör, onun bunun yardımlarıyla acılar içinde geçti. Yıllar geçip kendisi genç irisi olunca, böyle bir yaşamdan utanıp kendisine iş bulmaya Korsanfan forumunun merkezine göç etmiş ve forumun gecekonu'larının birinde yaşamaya başlamıştır.


Kişiliği


Kızları görünce hakisi güçlenirdi falan..
-Res

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/res.407/

Konuşması aksan'lı olduğu için ch3rl0b11n başlarda ciddiye alınmasa da 1. Korsanfan Forumları İç Savaşında kritik bir rol üstlendiği için sonradan büyük saygı görmeye başlamıştır.

ch3rl0b11n göç edeli 1 sene olmamıştı ki Korsanfan forumlarında büyük bir savaş patlak verdi. Zamanın en üst yöneticilerinden biri, hükümdarlığını zorla, hilekarlıkla kabul ettirmiş bir diktatördü ve yöneticilik pozisyonunu, tahtını geri almak isteyen @hdbfresh 'e karşı savaş açmıştı. Tarihçilerin gelecekte 1. Korsanfan Forumları İç Savaşı olarak adlandıracağı savaş forumun merkezine kaos ve anarşi(ki) getirmişti. Yöneticiler bölünmüş durumdaydı; birçoğu gaflet, dalalet hatta hıyanet içindeydi. İki tarafın orduları Korsanfan Forumlarının giriş kapısında karşı karşıya geldi. Zalim, amansız, yumuşamayan, göğüs göğüse yapılan bir savaştı. Uzun seneler süren savaşta taraflar yenişemeyince iki taraftan da birer üyenin 40 gün 40 gece güreş tutmasını ve sonunda diğerini tuş edenin savaşın mutlak galibi ilan edileceğini deklare ettiler.



Yetenek ve Güçleri


Çok uçuk ve dayanaksız olabilir şimdiden söyleyeyim.

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/daredewill.1567/


Tırnakçılık, tantanacılık, yan kesicilik, kapkaç gibi yetenekleri olduğu bilinse de; asıl yetenekleri el ense, tırpan, budama, tek ve çift dalmalar, kaz kanadı, diz kündesi, ayak kündesi, ayak kemanesi hatta kemençesi, paça kasnaktan sıyrılmak, iç kazık ters paça, kalçaya dalmaktır.

1. Korsanfan Forumları İç Savaşında, gecelerini gündüzlerine katarak savaşan orduların yenişenmemesi üzerine galibi er
meydanında 40 gün 40 gece en iyi askerlerini güreştirerek belirleyecek olmalarından ötürü hdbfresh, sancak başları kuroashi.no.sanji1993 ,Taisho , Mercury , Cadis etrama di Raizel ve Kral 'a ordunun en yaman pehlivanını bulup getirmelerini söylemiştir. Büyük elemeler sonunda ordunun en yaman pehlivanı olarak Monkey D. Luffy seçilmiş ve güreşe hazırlanması için çadıra götürülmüştür. Bu sırada olanları uzaktan izleyen ch3rl0b11n çadıra gizlice girip Monkey D. Luffy 'i bağlamış ve eli uzun Yavuz bir hırsız edasıyla eşyalarını çalıp, güreşçi entarisini giyip Monkey D. Luffy 'nin yerine geçmiş. Sonrasında 40 gün 40 gece Yavuz bir pehlivan gibi güreştiği diktatör ordusunun güreşçisini kalçaya dalmak oyunu ile tuşe edip savaşın galibini belirlemiştir. Bunun üzerine hdbfresh kendisinin yaptığı bu onursuz davranışı, güreşi kazandığı için görmezden gelip, sadece hafifçe kulağını çekmekle yetinmiştir. Ama o günlerden kalan bir hatıra olarak Monkey D. Luffy ile ch3rl0b11n 'nin arası hala açıktır, sadece meraba meraba...

Ek Bilgiler


Ama yok böyle bir şey, bağımlılık yapıyor..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/alpamis.1072/

  • Kahramanlığı şerefine ağıt yazılmıştır:
"Yavuz bir dağın tepesi;
Forumun büyük güreşçisi;
Kaybedersek seni savaşta;
Acı çeker Korsanfan'ın hepisi.."

  • Kendisinin ev sahibini iyi bastırdığı söylenir.
  • Ergenlik dönemindeki gayri ahlaki hareketlerinden ötürü büyükler hep kendisini göstererek: " Ne yavuz ol asıl, ne yavaş ol basıl. " diyerek öğütler vermişlerdir.
  • Kendisini övenlere şu sözlerle cevap verdiği söylenir: " Forumları yıkan tüm hatanın altında, nice gururun gafleti yatar. "




Künye


Adı: ch3rl0b11n
Okunuşu: Çárlátán
İngilizce Adı: ch3rl0b11n
İlk Göründüğü Yer: Lothlórien
Bağlantısı: Işın Makinesi
Unvanları: Glorfindel

Yaşadığı Yer: İstanbul
Yaşı: 28
Durumu: Yavuz pehlivan ama Aksan'ı bozuk
Doğum Günü: 16 Aralık



Invictus:
INVICTUS



Invictus (Inbikutasu), dönülmez bir akşamın ufkunda geç bir vakitte, ömrünün son faslını yaşamak için Korsanfan Forumlarının Latin Amerika bölgesinde bir yenilmez olarak ortaya çıkmıştır.



Görünümü


Anarşik(i) Ilgaz..
-Tensei

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/tensei.206/

Yüzü soluk bir aslan yüzüdür, kulakları bir eşşeğin kulaklarıdır; göğüsleri açıktır, saçları karışıktır, elleri kirlidir, parmakları ve tırnakları uzundur, ayakları fırıncı küreği gibidir, zihni yılanın ve akrebin zehri gibidir.



Kişiliği


Komik mi bu?
-Tensei

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/tensei.206/

Korkusuz ve fevri yorumlarıyla bir yenilmez olduğunu kanıtlaması uzun sürmemiştir. Yaptığı alıntılar olsun, açtığı konular olsun, ufak dokundurmaları olsun gerçekten ne yenilir ne yutulur şeylerdir. Hatta eski zamanlarda bir üyeyle zıtlaşma sonunda Invictus 'a "seni yerim HİNvictus, olum bak git.." demesine rağmen devam edince eski üye yemeye kalkmış da yorum zehirlenmesinden sizlere ömür olmuş. Bu olaydan sonra Invictus 'a ilk yenilmez denmiştir..



Yetenek ve Güçleri


Sevgili yapma özelliği var mı..?
-Gutts

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/gutts.988/

Genelde üyelere ve üye olmaya çalışanlara saldırdığı görülmüştür. Fiziksel rahatsızlıkların ve zihinsel problemlerin sebebi Invictus 'tur. Vahşi tutkuları ve öfkeyi kışkırttığı, forumda anarşi(ki) ve kaos'a sebep olduğu söylenir. Vakit vakit faaliyetlerine ara verip; uzun aralıklarla bir kaybolur bir görünür.

Zaman zaman forum dağlarında yorum giren üyelere tesir ederek aniden ortaya çıktığı olur. Kendini forum yöneticisi olarak tanıtıp üyeleri gizlice manipüle eder. Davranışları genellikle kötü niyetlidir, çocuk üyeleri kaçırıp fidye ister, fesat yayar, forum binalarını harap edip içten içe haz aldığı herkesçe bilinir.

Ek Bilgiler


Özledim lan..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/yubashiri-sama.1004/

  • Forumun yüce bir dağında, baharla yeryüzünde güzellerin bağında, gözlerini foruma açtığı rivayet olunur.
  • Vaktiyle çıkan İç savaşların çoğunda rol oynadığı için forumdaki eski kurtlar kendisine HİNvictus demeyi tercih etmişlerdir.




Künye


Adı: Invictus
Okunuşu: Inbikutasu
İngilizce Adı: Invictus
İlk Göründüğü Yer: Ilgaz Dağı
Bağlantısı: Tünel
Unvanları: Ilgascık

Yaşadığı Yer: Zombieland
Yaşı:
Durumu:
Post kasıyor
Doğum Günü: 23 Ekim



Daredewill:
DAREDEWILL



Daredewill (Daré-daré), Korsanfan Forumu Rüzgâr Vadisi bölgesinde doğmuştur ve Korsanfan Nickname Müdürlüğüne nickini kaydettirirlerken akşamdan kalma bi nüfus memurunun psikopatça klavyeyi tuşlamasıyla ilk nicki gyjbsch olmuştur. Gerçekte konulmak istenen nicki ise kimse bilmemektedir.



Görünümü


İsmi çekici gelmedi niye bu kadar uzun..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/sakata-gintoki.1368/

Kafasına ve sol bacağına sinek kuşu tütü takar ve turkuaz bir yılandan yapılmış pantolon giyer. Doğaya yakın, arkadaşlarına sadıktır; kadınlarla herhangi bir ilişkisi yoktur ve vejeteryandır. Hiçbir entry'sinde et ve et ürünlerine dair en ufak bir harf göremezsiniz.



Kişiliği


Adam kimseye güvenmiyor. Ve gerçekten adam gibi adam. Gaza getirmiyor mu seni hiç..?

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/alpamis.1072/

Daredewill; Korsanfan Rüzgar Vadisinde Güneş en tepedeyken doğmuş, doğar doğmaz açlıktan kıvranmaya başlamış. Bi an Güneş'i görüp onun olgunlaşmış bir meyve olduğunu zannedip, onu doğru koşmuş. Amacı en yüksek tepeye çıkıp zıplayarak Güneş'e uzanmak ve karnını doyurmakmış. Bu sırada Daredewill 'i izleyen Alpamis bu ne saçmalıyor böyle deyip öfkelenmiş ve elindeki çomağı yavru Daredewill 'e fırlatmış. Bunun üzerine çomak kafasında patlayan çomakla birlikte çıktığı tepeden yuvarlanıp yere yüzü koyun çakılmış. Kensei Alpamis 'in aşırı tepkisine kızmış var tüm üyeler Daredewill 'in başına toplanıp sırayla suni teneffüs yapmaya başlamışlar. Yeteri kadar suni teneffüs yapıldıktan sonra yorum ve alıntı yapma, konu açma ve resim ekleme değerleri normale dönünce Daredewill uyanmış ve tek tek hepsine teşekkür etmiş. Denir ki; bu emsalsiz olaydan ötürü Daredewill 'in eski üyelerle arası her zaman sıkı fıkı olmuştur.



Yetenek ve Güçleri


Zamanı gelince, gömenlerin, tabiri caizse g*t olacağından eminim..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/killz0ne.316/

Suni teneffüs olayından sonra yuvarlanıp yere çakılmanın da etkisiyle bir süre topal ve eli, yüzü, yorumu şiş gezmiştir. Böyle olunca forum üyelerinde etiketlenmiş, kendisi ıssız konularda, harabe ve yıkık yorumlarda vakit geçirmek mecburiyetinde kalmıştır. Korsanfan Forum mağaralarında eski, harap var yıkık yorumları inceleye inceleye önce kendi yorumlarını sonrasında ise başka üyelerin yorumlarını eşitlemeye öğrenmiş ve bu gücünü bir süre gizli tutmuştur.

Vakti zamanı gelince bu gücü ile zamanında kendisine suni teneffüs yapmış bütün üyelerin yorumlarını türlü editlerle değiştirip hepsini banlatmayı başarmıştır.


Ek Bilgiler


Zamanında çok dil döktüm de faydası olmuyor hep boş beleş, batırdı..

PHP:
http://korsanfan.com/uyeler/millennium-wizard.86/

  • Zamanında Dare-Dare no mi hastalığına yakalandığı ve forumu bu salgınla kırıp geçirdiği için sonradan nicki @hdbfresh tarafından Dare-dew-ill yapılmıştır.
  • Şu sıralar tüm forum yürüyüşlerine ağızlıkla çıktığı ve üyelere 1 metreden fazla yaklaşmadığı; pek aklıselim biri olmadığı söylenir.
  • Herşeye rağmen editlerinin kalitesi eski üyeleri banlatacak kadar gerçekçi olduğu için değişik forumlardan iş ve evlilik teklifi aldığı biliniyor.





Künye


Adı: Daredewill
Okunuşu: Daré-daré
İngilizce Adı: Daredewill
İlk Göründüğü Yer: Mısır
Bağlantısı: gyjbsch
Unvanları: Elektrik Müh.

Yaşadığı Yer: Space
Yaşı:
Durumu:
Sağ selim
Doğum Günü: 1 Kasım





Hak Sahibi

Kaynak: http://www.korsanfan.com
Yayınlandığı Site: http://korsanfan.com





Gelecek bölümler:

12- amaneden
13- Hotarubi
14- GeraltOfRivia
15- ...
16- ...

[/SPOILER]
 
Son düzenleme:
Emeğine sağlık. Bu tür şeyleri sevmiyorum ama izin vermiş arkadaşlar üstüne söylenecek birşey yok. Konu daha geniş olsa ve sıkılmadan yapmaya devam edersen daha da iyi olacak.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık