Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Manga Önerileri

[İKAZ]
BU KONU GENEL TAVSİYE KONUSUDUR

Okuduğunuz mangaları tavsiye edebilir veya benim gibi öneri talebinde bulunabilirsiniz.[/İKAZ]
Benim talebim

Arkadaşlar ben yeni manga okumaya başladım. Fakat bayağı sarıyormuş. (Neden bu zamana kadar okumamışım.) :p
Ben şu ana kadar sadece Banya, Claymore ve (en sevdiğim :utan:) The God of High School'u okudum. 3'ü de aksiyon içerikli, doğa üstü yeteneklerin ve yaratıkların olduğu mangalar.

Bana bu mangalar tarzında;
Banya: Tamamen aksiyon içerikli.
Claymore: Aksiyon ve organizasyon içerikli. (Organizasyondan kastım, organize hareket etmek.)
God of High School: Dövüş, komedi ve arkadaşlık konularını içeriyor. (Ancak dövüş ağırlıklı.)

Birkaç manga önermenizi rica ediyorum. Ve benim üstte yaptığım gibi, göz önüne çıkan özelliklerini vurgularsanız memnun olurum.

# "Sun Ken Rock" gibi kadın-erkek ilişkisinin öne çıktığı mangalardan hoşlanmıyorum. Önerirken bunu da göz önünde bulundurursanız memnun olurum.

# İlgilenenler için, okuduğum mangaların başlıklarına adreslerini ekledim. O adreslerden inceleyebilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler. :)
 
Lock On gibi tamamlanmış güzide bir seriyi sana tavsiye ediyorum. Shoujo tarzı mangaları ben de severim :) Böyle devam et ;)
 
Lock On! serisi Emre'nin tarzi degil, onda ecchi var az birazda olsa. Ve aksiyonu da cok yavan.

Toriko'yu oku bana kalirsa. Macera, aksiyon, dogaüstü yaratiklar/yetenekler istediklerinin hepsi mevcut. Ve ayrica organize olarak basarilabilinen cok olay var. Uzunca bir seri oldugu icin bi süre yeter sana ^^
 
Lock On gibi tamamlanmış güzide bir seriyi sana tavsiye ediyorum. Shoujo tarzı mangaları ben de severim :) Böyle devam et ;)
Yakın zamanda "Kuroshitsuji" ve "Chuunibyou demo Koi ga Shitai!"'yi izledim. İkisinde de ana karakterin sağ gözü kapalı. Bu japonlarda sağ gözün bir anlamı mı var acaba? :D

# Birde bu manga umarım "Chuunibyou demo Koi ga Shitai!" gibi değildir. :eek:

******

Lock On! serisi Emre'nin tarzi degil, onda ecchi var az birazda olsa. Ve aksiyonu da cok yavan.

Toriko'yu oku bana kalirsa. Macera, aksiyon, dogaüstü yaratiklar/yetenekler istediklerinin hepsi mevcut. Ve ayrica organize olarak basarilabilinen cok olay var. Uzunca bir seri oldugu icin bi süre yeter sana ^^
Beni nasılda biliyor ama :) Toriko'yu okuyabilirim de çok uzun, ben daha kısa ve farklı mangaları denemek istiyorum.
 
veritas kesinlikle
baş karakter klişelerinden uzak, her karakterin kendine has bir hikayesinin olduğu bir seridir. Sonu anladığım kadarıyla "tutmama" gibi bir sorundan dolayı aceleyle bitirildiği için oldukça kötü ama kesinlikle değer. Bu seriyi okuduktan sonra "goku gezegen yok ediyor en güçlü o" lafına bakışım değişti seriden bir söz "bütün bir binayı yok edecek güce sahip olmak o saldırılar sana ulaşmadığı sürece bir şey ifade etmez." -kelimesi kelimesine hatırlamıyorum ama demek istediğim anlaşılmıştır :D-
 
Vagabond kesinlikle okumalısın. Bunun dışında ne tarz istediğini yazarsan daha iyi olur. Shounen mi Seinen mi
 
The Breaker(biraz kadın-erkek ilişkileri var ama SKR kadar abartılı değil),Gamaran,Vagabond,Veritas ve Berserk'in mangasına yeni başladım onuda tavsiye ederim.

Edit:Toriko'yu da unutma :D
 
Toriko uzun deme çok çabuk bitiriyorsun :) Bende sonradan sardım mangaya beelzebub animesini hiç izlemeden mangasına başlamıştım bakmadıysan tavsiye ederim. Bende derste açıp okuyorum anime ses olmayınca sarmıyo burdaki tavsiyeleri dikkate alıcam bende.
 
Toriko(sürekli vs var seride bide değişik hayvanlar falan ilgini çeker oku),The Breaker ve Veritas(açıklama yapmaya gerek yok direk başla dövüş konulu serilerdir), Liar Game(death note gibi akıl oyunlarının yer aldığı muhteşem bi mangadır DN'den daha gerçekçidir ve uzundur seri gerçi ben 60 larda bi yerde kaldım sonra uzun süre ara verince nerde kaldığımı unuttum ve bi daha başlayamadım ama cidden tavsiye ederim aksiyon yok ama akıl oyunları falan süper okurken gözlerin yorulacaktır ama buna değer emin ol) Beelzebub(çok komiktir, klasik liseli gokuların hikayesini anlatan dövüş ve komedi konulu bi seridir okumanı tavsiye ederim özellikle furuichi karakterini çok seviceksin, arkadaşlıkta güzel bi şekilde işlenmiş seride)

Edit: Noblesse bu seride çok güzel fantastik dövüş komedi hepsi bi arada ve çizgiroman gibi bütün bölümler renkli çıkar güzeldir. Birde liar game'i geçiştirme kimse söylememiş diye ciddiyim oku onu:D
 
Manwha olarak The Breaker - The Breaker New Waves
Manga olarak Toriko, eğer kadın erkek ilişkilerini dert etmesen Gantz'ı da önerirdim.(Ana konu o değil, savaş üzerine ama bayağı işleniyor.)
Liar Game(death note gibi akıl oyunlarının yer aldığı muhteşem bi mangadır DN'den daha gerçekçidir ve uzundur seri gerçi ben 60 larda bi yerde kaldım sonra uzun süre ara verince nerde kaldığımı unuttum ve bi daha başlayamadım ama cidden tavsiye ederim aksiyon yok ama akıl oyunları falan süper okurken gözlerin yorulacaktır ama buna değer emin ol)
Merak ettirdin ama şimdi:(
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık