Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Teori] 3 Büyük Adam - 3 Büyük Kaybediş

Tutar mı ? Tutmaz mı ?


  • Kullanılan toplam oy
    73
Şimdi kapaklar da Monster Trio'ya yönelik 3 ölüm mesajı gördük. Biri gerçekleşti. Diğerleri Sanji ve Zoro'ya yönelik. Sanji için gerçekleşecek ölüme de gelecem birazdan.







Kapakta verilen mesaj gerçekleşti. Luffy Ace'i kaybetti. Peki Sanji ve Zoro ?

Sanji Kimi Kaybedecek ?





Geçenlerde bir teori atmıştım. Sanji ölecek mi diye. Bu haftaki bölümü okuyunca jeton düştü. Özellikle Sanji bu arc'ta bölüm mesajlarında da görüldüğü üzere ezildikçe eziliyor. Ailesi kadar nasıl şeytanlaşabilecegini düşündüm. Luffy'nin Ace'inin Sanji için kim olduğunu düşününce olay oturuyor. Bu arc'tan sonra eski Sanji olmayacak. Ailesinin karşısında aciz kaldığı, gerçek Vinsmoke Sanji'yi görücez :good:

Şu açtığım konu da Sanji için ölüm mesajı daha net :good:

http://www.korsanfan.com/konu/sanji-Ölecek-mi.5166/



Bu bölümle birlikte aslında Zeff'in çoktan harcandığını düşünüyorum. Arc'a duygusal bir hava, Sanji'nin dellenmesine bir epiklik katacaktır :D Oda Sanji'yi öldürmez :good: Geriye Luffy'nin Ace'i gibi harcanacak bir Zeff kalıyor.



Zoro Kimi Kaybedecek ?




Gelelim Zoro'ya 944.bölüme yönelik bir mesaj var. Şimdi ben de ilk başta bu kapakta Zoro'nun öleceğini düşündüm. Ama Ace'in öldüğü kapağa bakınca jeton düştü. Mesajı başka karakterlerin aracılığıyla verip foreshadowing de ona yakın bir karakteri harcıyor mangaka.




Kapakta Zoro'nun kuru kafalı tişörtünü, sarılmış Zombi'yi, yerden çıkan bir eli, mezar taşında 944.bölümü temsil ettiği düşünülen sembolü görüyoruz.



Serinin başından beri haç sembolü ile temsil edilen Mihawk var.







Asıl mesaj Zoro'nun aracılığıyla en sağda verilmiş. Haç artık sandığa kaldırılıyor. Zoro'nun kaybedeceği kişi de Mihawk. Ama adil bir dövüşte yenileceğini sanmıyorum. Bu da Zoro için intikam nedeni olacaktır.



İkinci ama çok düşük bir ihtimal de Tashigi'yi kaybetme ihtimali ki sandıktaki haç bu ihtimali düşürüyor :good:



Sonuç olarak Luffy yerine Ace, Sanji yerine Zeff, Zoro yerine Mihawk ölecek. Monster Trio'nun kişilik dönüşümü tamamlanacaktır.
 
Aslında Tayfadan biri ölse ve bütün tayfa kişilik dönüşümü yaşasa daha iyi olur ama buda olabilir:)
 
Mihawk ölsün yani :s Bu arada Zoro'nun tişörtünün arkasında yazan şey "ultimo" sanırım o da italyancada son demek
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık