Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Trafalgar D. Water Law

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 260 79.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 67 20.5%

  • Kullanılan toplam oy
    327
Biraz acımasızca düşüneceğim. Bunu bende isterim. Hatta Zou'da gerçekleşmiş olsaydı çok daha iyi olurdu. Law yalnız kalsa da tayfaya girse keşke. En büyük arzum bu. Bir çoğu hala güvenmiyor, ihanet edebilir diyor da Law ın tayfa içinde uğradığı değişiklikleri gördük... Soğuk davranıyor olması kötü bir geçmişe sahip olup kendi içinde insanlara karşı duvar oluşturduğu için. Bu duvarı Hasır Şapkalar yıkacak. Ve inanıyorum ki Law ında kahkaha attığı sahneler göreceğiz. Ayrıca ihanet edecek olsa Sanji yi Nami yi Chopper ı Brook u Momo yu Doffy den kurtarmazdı. Bir çok yerde hasır şapkaları önemsediğini bize gösterdi. 13 yıllık intikamını almış birisine asla ihanet etmez, mantıklı düşünmek lazım. Bu detayları kaçırmış olamazsınız diye düşünüyorum. Law ın çok zeki oluşu soru işaretleri oluşturabilir ancak Law adam gibi adam... Bu kadar zeki olması da hasır şapkaların işini görecektir. Göze kötü gelen şeyleri bile yarar sağlayacağı için yapıyor. Üstelik hiç birşeyi Law kendisi üstlenmiyor.... Luffy ile yaptığı ne varsa tebrik etmek için Law ile konuşan kim olursa olsun Luffy nin sayesinde ona teşekkür edin diyor. Mütavizi Lawım :D Law 2 yıl öncede şimdi de Hasır Şapkalara hayran birisi.. Oda umarım ters köşe yapıp tayfaya katar.
Bir insan soğuksa soğuktur, kişilik 20'lerden sonra değişmez. Ancak bu tayfaya katılmak için bir engel değil ki farklılık katar, tayfadaki yapılan garipliklere tepkisi hoşuma gidiyor benim. Ama tayfaya gelmesi çok zor, kendisinin bir tayfası var.

Oda isterse o tayfaya bulur bir çare... Tayfası filoya Law hasır şapkalara durumu olabilir .Tayfası dağılıp kendi yoluna bakabilir. En kötü sahne tayfası ölür. Zaten tayfa konusunda bir şeyler olmak zorunda, güçlü bir tayfa değil, minklere kafa tutamayan tayfadan ne beklersin :/ Elbetteki çok değişmez ancak Zoroyuda biliyoruz ne kadar sertti şimdilerde biraz daha yumuşak. Law dada olsa olsa öyle bir şey olur. Dediğin gibi o verdiği tepkilere bende bayılıyorum :D Bunlar sıklıkla yaşanırsa azıcık ucundan yumuşak bir adam görebiliriz :D
Elbette ilerledikçe farklı yönlerini göreceğiz çünkü daha tam ısınamadı tayfadakilere ancak tayfasını kendi isteğiyle bırakarak gelmesi kötü olur, beraber yola çıktığın adamları arkada bırakmak olur bu. Müttefik olarak filoya katılmaları bile garanti değil, adam korsan olmuş, tayfa kurmuş, hayalleri var başkasının peşinden koşmak istemeyebilir.
 
Bu adam her an ihanet edebilirmiş gibi geliyor bana ya.
Hatta seri sonunda Luffyi pıçaklayıp KK bile olabilir o potansiyeli görüyorum bu oğlanda :D
 
Kid ile aralarında şu diyaloğu yaşanacaktır:
Kid: Hasır şapkaya neden yardım ediyorsun. Kaido hepinizi öldürecek.

Law: Hasır şapkaya borcumu ödeyeceğim. O benim hayallerimi gerçekleştirdi, ben de onunkini gerçekleştireceğim. Hasır şapka korsanlar kralı olacak.
 
Dressrosa öncesi Luffy'lere karşı haddini bilmiyordu ama Dressrosa sonrası karakteri daha iyi oldu.Rosi'den dolayı da ayrı bir sempatim var.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık