Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Gecko Moria

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 58 41.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 82 58.6%

  • Kullanılan toplam oy
    140

Gecko Moria (Gekkō Moria), Korku Barkası Korsanları'nın kaptanı ve dünyanın en büyük gemisi olan Korku Barkası'nda ikamet eden eski bir Savaş Lordu'dur.

Moria, gençliğinde Gecko Korsanları'nın kaptanlığını yapmış, ancak adamlarının büyük çoğunluğu Dört İmparator'dan biri olan Kaido'ya karşı giriştiği bir savaşta öldürülmüştür. Bu travmatik olay nedeniyle Moria, Hogback ile anlaşmış ve onun oluşturduğu zombi ordusu aracılığıyla güçlenmeye çalışmıştır.

Şeytan Meyvesi'nin gücüyle Brook'un ve diğer birçok kişinin gölgelerini çaldığı için Korku Barkası Sagası'nın ana düşmanı ve diğer Savaş Lordları'nın çoğu ile birlikte Zirve Savaşı'nda Denizciler'in tarafında yer aldığı için Marineford Arkı'ndaki ana düşmanlardan biri olarak kabul edilir.

Zirve Savaşı'nın ardından sonra unvanı elinden alınmış ve Donquixote Doflamingo kendisine suikast girişiinde bulunmuş, ancak kaçmayı başarmıştır.

Görünümü

Moria, şeytana benzer özelliklere sahip, anormal derecede büyük, insansı bir yaratıktır. 692 santimlik boyu ile Denizin Yedi Savaş Lordu içerisinde en uzun olan kişiydi.

Alnının iki yanından çıkan iki boynuzu, alnından dikey olarak inen ve vücuduna göre oldukça uzun ve kalın olan boynunun aşağısına doğru uzanan dikişler vardır. Hem kulakları hem de dişleri sivridir, vücudunun alt kısmı ise nispeten şişman ve küttür.

Saçları kızıldır ve cildi soluk mavi renktedir. Dudakları, omuzlukları ve eldiven kenarları aynı renktir. Elbisesi ve eldivenleri siyahtır, buna karşın parlak turuncu renkte, üzerinde sarı dikdörtgen desenleri olan bir pantolon giyer. İçinde file fanila vardır. Kravat olarak taktığı aksesuar ise fırfırlıdır. Kravatının üzerine mavi bir haç takar. Haçın üç ayrı noktası da pençeye benzer. Denizci Karargahı'nda yapılan bir toplantıda, bu kıyafetlerine ek olarak üzerine kürk giymiştir.

Çocukken Moria'nın boynuzları ve saçları daha kısaydı ve yüzünün ortasından aşağı doğru inen dikişler yoktu. Askılı, uzun kollu, bol beyaz renkte bir gömlek ve diz boyu koyu renk pantolon giymişti. Ayaklarında mahmuzlu kovboy çizmeleri, ellerinde uzun siyah eldivenler ve kemerinde mücevher işlemeli bir hançer vardı. Ayrıca çok daha zayıftı. Bir çeneye ve daha uzun bacaklara sahipti.

Yirmi iki yıl önce Gol D. Roger'ın idamı sırasında, Moria çok daha zayıf görünüyordu, sivri bir çenesi
ve biraz daha uzun saçları vardı. Ayrıca alnında olsa da, henüz boynunda dikişler yoktu. Bir yıl sonra Wano'da Kaido'ya meydan okuduğunda da benzer bir görünüme sahipti.

Zaman atlamasından sonra Moria'nın görünümünde önemli bir değişiklik olmadığı görülmüştür. Kravatını ve haçını, üzerinde bahsi haç baskısı olan bir kravat için değiştirmiştir. Paltosu pürüzlü bir görünüme sahiptir. File fanila yerine, üzerinde zincir benzeri süslemeler olan normal bir gömlek giyer. Öncekinden çok daha kısa olsa da, halen sırtında kürk bağcıklı bir pelerin vardır.

Kişiliği

Moria aşırı derecede rahat ve tembel bir adamdır. Hiçbir suretle yenileceğine ihtimal vermez. Ayrıca gerçek bir korsanın hiçbir şeyden, ölümden bile korkmaması gerektiğine inanır.

Bir başka Savaş Lordu olan Doflamingo'ya benzer şekilde Moria da sürekli manyak gibi sırıtır ve sadece başına kötü bir şey geldiğinde veya gücünün alay konusu olduğuna inandığında yüz ifadesi değişir. Diğer birçok One Piece karakterinde olduğu gibi Moria'nın da kendine has bir gülme tarzı vardır: "Kishishishi!"

Genel olarak savaşmaktan kaçınan, (ya da düşmanı ile doğrudan savaşmaktan kaçınan), kendisi yerine gölgesini savaştırmayı veya adamlarından birine bunu yaptırmayı tercih eder. Yapması gerekenleri adamlarına yaptırması başlı başına bir zayıflıktır, yine de gururu veya kişisel gücü sorgulandığında kendini göstermek için istisnai şekilde savaşabilir. Jinbe, Moria'nın eğitim eksikliğinden kaynaklı olarak zayıfladığını söylemiştir.

Moria, yeni Korsan Kral olmak istemektedir ve güçlü adamlarla bunun başarılabileceğine inanır. Bir zamanlar hedeflerine ulaşmak için kendi güçlerine güveneceğini iddia etmesine rağmen, inanılmaz derecede tembeldir. Hayat görüşü "kendi amacı için başkalarına güven" (tarikihongan) ve en sevdiği söz "Sen yap!!" (Omae ga yare)'tır. Geriye yaslanıp Şeytan Meyvesi'nin güçlerini kullanarak gölgesini savaştırdığından, bu durum onun dövüş tarzına da yansımıştır.

Ayrıca Yeni Dünya ve oranın ne kadar korkunç olduğu hakkında hatırı sayılır bir bilgiye sahiptir. Korku Barkası'nda Monkey D. Luffy'ye şu anki gücüyle oraya giderse, tüm tayfasını kaybedeceğini söylemiş, nitekim Hasır Şapkalar daha Yeni Dünya'ya bile gidemeden Sabaody Takımadaları'ndayken kesin olarak yenilip, dağılmıştır.

Moria, geçmişte bir İmparator da dahil olmak üzere birçok kişiyle savaşmış olduğundan çok fazla deneyime sahiptir. Nico Robin'i bile alt edebilen iyi bir savaş taktisyenidir. Ancak kendine olan aşırı güveni ve tembelliği, rakiplerini küçümsemesine yol açar. Bu yüzden Hasır Şapka Korsanları'na yenilmiştir.

"Huzur içinde yolculuğuna devam etmene izin versem bile... Bu seviyenle ölümden başka bir şey bulamazsın... "Yeni Dünya"ya hazır olmanın yakınında bile değilsin...!!! Her ne kadar kendine iyi bir ekip toplamış olsan da... Hepsini kaybedeceksin!!! [...] Sözlerim... tecrübelerimden geliyor. Adamlarım... Hepsi çok ünlü ve güçlüydü... Neden onları kaybetmek zorunda kaldım...?!!! Canlı oldukları için arkadaşlarımı kaybettim!!! Eğer onlar en başından beridir ölü zombiler olsalardı, hiçbir şey kaybetmemiş olurdum!!! Zombiler zarar görmezler!! Onlar sonsuz savaşçılardır; arındırılsalar bile, yerlerine yenisi bulunabilir!!!" - Moria

Moria geçmişte değerli yoldaşları olarak gördüğü Gecko Korsanları'nın başındaydı ve söylediğine göre tayfası aşırı özgüvenli ve dik başlıydı. Tayfasına çok değer veriyordu, bu yüzden bir İmparator olan Kaido ile son karşılaşmasında kendisi hariç tüm tayfasının öldürülmesi onun için büyük bir trajedi olmuştur. Bu korkunç olay karşısında şoka uğrayan ve travma geçiren Moria, Yeni Dünya'dan hemen ayrılmış ve bir daha böyle bir acıyla yüzleşmek zorunda kalmamak için tayfasını acı çekmeyen ve sadece onun arzularına hizmet eden akılsız zombilerden oluşturmaya karar vermiştir. Tayfasının Kaido'ya tarafından öldürülmesi, Moria'nın hayata bakışını önemli ölçüde değiştirmiş ve adamlarının zombi olarak daha iyi durumda olduklarına inanmasını sağlamıştır. Çünkü zombiler ölümsüzdür, fiziksel olarak zarar görmezler, sadece deniz veya denizsel elementler tarafından "arındırılabilirler". Üstelik arındırılmış olsalar bile, onları yeniden canlandırmak için içlerine yeni bir gölge koymak yeterlidir. Kaido'yu yenecek kadar güçlü bir zombi yaratmak, Moria'nın en büyük motivasyonlarından biri olmuştur.

Hayata karşı olan acımasız ve çarpık bakış açısına rağmen, yakın adamlarını aşırı derecede umursar. Absalom'un Karasakal tarafından kaçırıldığını öğrenince, Karasakal Korsanları'nın güçlü Şeytan Meyvesi kullanıcılarını avladığını bildiğinden onu kurtarabilmek için bir İmparator'un ana üssüne saldırmaktan çekinmemiştir Ayrıca Perona büyürken ona karşı sevgi dolu davranmıştır. Perona da Moria'yı bir baba figürü olarak görmüş ve onun başkalarına da şefkat gösterebileceğini öne sürmüştür.

Yetenek ve Güçleri

Moria akıllı ve stratejik düşünen bir adamdır ve birçok durumda keskin bir planlama yeteneği sergiler. Sık sık zombileriyle iligli önceden planlar yapar. Belirli bedenlere belirli gölgeler yerleştirir ve şartlara göre gölgeleri ve bedenleri değiştirir. Görünüşe göre çoğu insanın farkında bile olmadığı Bartholomew Kuma'nın insanları anında başka bir yere göndeme yeteneğinin arkasındaki mekanikleri bilmektedir.

Moria eski bir Savaş Lordu'dur ve tüm Büyük Hat'taki en deneyimli korsanlardan biridir. En iyi döneminde, Dört İmparator'dan biri olan Kaido'nun "rakibi" olarak görülmüştür (yine de son savaşlarında bütün tayfası Kaido tarafından öldürülmüştür). Zirve Savaşı'nda Beyazbıyık Korsanları'nın tümen komutanlarından biri olan Curiel ile savaşacak kadar güçlüdür ve Jinbe'den (o da eski bir Savaş Lordu'dur) aldığı bir saldırı dışında başka herhangi bir darbe almamıştır. Ayrıca o sırada ağır yaralı olan Little Oars Jr.'ı tek hamlede düşürmeyi başarmıştır.

Ne yazık ki, savaş alanında kendisi yerine savaşmaları için adamlarına (veya kendi gölgesine) güvenme eğilimi, teke tek dövüşte onu zayıflatmıştır. Çoğu zaman eğer savaşmayı "anlamsız" olarak görürse, düşmanından kaçar veya onu görmezden gelir. Luffy'nin gölgesini çoktan çalmış olduğu için, onun kendisine yaptığı meydan okumayı reddetmiştir. Jinbe, Moria'nın diğer insanların gölgelerini çalmaya olan bağımlılığının onu zayıflattığını söylemiştir.

Zirve Savaşı sona erdikten sonra Doflamingo, Dünya Hükümeti'nin Moria'yı Savaş Lordu unvanını taşımak için çok zayıf bulduğunu ve bu yüzden onun ortadan kaldırılması gerektiğine karar verdiğini söylemiştir. Dracule Mihawk, Moria'nın savaşın sonunda tamamen iyi durumda olduğunu, Doflamingo ve bir grup Barışsever'in onu köşeye sıkıştırdığını ve buna rağmen Moria'nın kaçmayı başardığını (Absalom sayesinde kaçabilmiştir) söylemiştir.

Zayıfları tayfasına kabul etmemesi ile tanınan Karasakal, Moria'dan adamı olmasını istemiştir, bu da onu potansiyeli olduğunu göstermektedir.

Güçlü bir iradeye sahiptir. Zirve Savaşı sırasında Luffy'nin patlattığı Fatihin Haki'si dalgasına karşı bilincini kaybetmemiştir.

Fiziksel Yetenekleri
Moria, Oars'ı deviren Kabus Luffy'nin saldırılarından hemen sonra ayağa kalkabildiği ve Jinbe'den güçlü bir saldırı aldıktan hemen sonra Beyazbıyık Korsanları'nın bir tümen komutanıyla savaşabildiği için hatırı sayılır bir dayanıklılığa sahiptir. Nami, Yıldırım Tempo saldırısı ile Oars'ı vurduğunda bundan etkilenmemiştir. Ayrıca Korku Barkası'nın ana kulesinin altında ezilmiş olmasına rağmen sadece kafasında küçük bir yaralanma oluşmuştur.

Oldukça büyük bir kütlesi olan Moria, normal büyüklükteki insanlara göre fiziksel olarak daha güçlüdür ve yetişkin bir adamı görünür bir çaba harcamadan tek eli ile havaya kaldırabilir. Aynı şekilde bir kılıcı çıplak elleri ile gelişigüzel bir şekilde kırabilir. Eline aldığı kişiyi kan tükürmesine yetecek kadar sıkabilir. Bununla birlikte boyutuna göre Moria inanılmaz derecede hızlıdır. Hem kendisinden çok daha küçük, hem de fiziksel becerileri kendisinden iyi olan Luffy'den hatırı sayılır bir süre boyunca kaçabilmiştir.

Önemli (çoğu zaman gözden kaçan) fiziksel özelliklerine ek olarak, Moria'nın etkileyici bir iradesi vardır. Toplanmış Gölgelerin Bölgesi isimli tekniğini kullanarak vücuduna 1000 gölge alabilmiştir, ancak bu onu çok zorlamıştır.

Şeytan Meyvesi
Moria, Paramecia türü bir Şeytan Meyvesi olan Gölge Meyvesi'ni yemiştir. Meyvesinin gücü sayesinde gölgelere dokunabilir ve onları kontrol edebilir. Kendi gölgesini vücudundan ayırabilir ettirebilir ve onun kendisinin yerine savaşmasını sağlayabilir. Aynı şekilde gölgesini düşmanın farklı yönlerden saldırabileceği yarasa benzeri yaratıklara dönüştürebilir. Gölgesiyle anında yer değiştirebilir. Gölgesi yok edilemez ve yok edildiği zaman hemen yeniden birleşebilir.

Doğa kanunlarında beden ve gölge her zaman aynı şekilde kalmak zorundadır. Normalde gölge, vücudun kölesidir, ancak Moria bunun tersini uygulayabilir. Gölgenin şeklini değiştirerek, vücudun da şeklini değiştirebilir.

Moria, diğer insanların gölgelerini onlardan çalabilir. Gölgesi çalınan bir insan yaklaşık iki gün komada kalır. Ayrıca birinin gölgesi çalındığında güneş ışığı onun için ölümcül hale gelir ve güneş ışığına maruz kaldığında neredeyse anında küle dönüşür. Gölge hırsızlığının kurbanı olan kişi aynadaki yansımasını da kaybeder. Kişi ölürse, gölgesi de onunla birlikte ölür. Çünkü ayrı olsalar bile, beden ve gölge tek bir varlık sayılır. Çalınan gölgeler serbest bırakıldığında, otomatik olarak orijinal sahiplerine geri döner.

Moria çaldığı gölgeleri kendi vücuduna alarak daha büyük ve daha güçlü hale gelebilir. İçine ne kadar çok gölge alırsa, o kadar büyük olur, ancak bu durum aynı zamanda onun hareket kabiliyetini kısıtlar. Çaldığı bir gölgeyi bir cesedin yerleştirilebilir ve cesedi kendisine sadık bir zombi olarak yeniden canlandırılabilir. Bir zombinin fiziksel gücü cesedin kendisinden gelirken, kişilik ve dövüş teknikleri gölgeden gelir ve gölgenin asıl sahibininki ile aynıdır.

Çalınmış bir gölge yaşayan insanın bedenine de yerleştirilebilir. Bu durum gölgeyi alan kişinin fiziksel güçlerini arttırır ve ona gölgenin asıl sahibinin dövüş tekniklerini kullanma yeteneği verir. Ancak canlı bir beden içinde bir ruh barındığı için, ona konan gölge sadece 10 dakika kalabilir. Bu süre dolduğunda gölge bedenden ayrılır ve asıl sahibine geri döner.

Silahları
Moria silah olarak dev bir makas kullanır. Gölge Meyvesi'nin gücü ile insanların gölgelerini yakalar ve makası ile keserek gölgeleri onlardan ayırır. Makasını her zaman yanında taşır, bu sayede Robin'in gölgesini aldığında gösterildiği gibi savaş sırasında bile rakiplerinin gölgelerini çalabilir.

Moria, makasın bıçaklarını eklem yerinden ayrılarak iki tane kılıç haline getirebilir. Eğer kendi içine yetenekli bir kılıç ustasının gölgesini koyarsa, çift kılıç kullanabilen bir kılıç ustasına dönüşebilir.

Canavar Korsanları ile savaşırken bir kılıç kullandığı görülmüştür.

Ek Bilgiler

- One Piece Green: Secret Pieces'te gösterilene göre, Moria'nın tasarım aşamasında iki farklı konsepti vardır. Konseptlerden birinde tuhaf bir maske ve kapüşon takar ve bu halinin şu anki görünümü ile hiçbir alakası yoktur. Diğer konsept şimdiki haline daha çok benzese de, karakter olarak bölünmüş bir kişiliğe sahip ve düşmanlarına tuzaklar kuran entrikacı bir papaz olması düşünülmüştür.
- Moria, Korku Barkası'nda Luffy'ye şu anki gücüyle tayfasını kaybedeceğini söylemiştir. Bundan kısa bir süre sonra Hasır Şapkalar gerçekten de Sabaody Takımadaları'nda ezici bir yenilgiye uğramış ve dağılmıştır. Sonrasında da kendilerini Yeni Dünya'ya hazırlamak için iki yıllık bir eğitim dönemine girmişlerdir.
- Moria, 5. One Piece Popüler Karakterler anketinde 72. sıradadır.
- Moria eski/yeni tüm Savaş Lordları içerisinde bilinen herhangi bir lakabı olmayan tek kişidir. Aynı zamanda içlerinde en yaşlı ve en uzun olandır.
- Moria'nın hayvan teması gekodur.
  • Moria'nın soyadı olan Gecko, Japoncada "ay ışığı" anlamına gelir (bu onun korku temasına bir atıftır) ve aynı zamanda bir kertenkele türünün adıdır. Adı olan Moria ise, "imori" olarak da okunabilir, bu da bir başka kertenkele türü olan "semender"in adıdır. Gecko Moria adındaki kalın kısım, yani "komori" Japoncada "yarasa" demektir.
  • Moria'nın adının bir HG Wells'in "The Island of Dr Moreau" isimli romanındaki bir adada mahsur kalan, hayvan ve insan vücutlarını birleştirerek canavarlar yaratma deneyleri yapan Doctor Moreau adlı bilim adamından geliyor olması da mümkündür. Romanın konusu ile Korku Barkası Arkı'nın unsurları arasındaki benzerlikler ve adanın sahipleri olan kişilerin isimleri arasındaki benzerlikten yola çıkılarak, Moria'nın adının kısmen de olsa Moreau'ya bir gönderme olduğu söylenebilir.
- Moria, orijinal gülüş tarzı FUNimation dublajında değiştirilmemiş az sayıda karakterden biridir.
- Moria sahip olduğu Gölge Meyvesi ile Lastik Meyvesi'nin kullanımını taklit edebilen ilk karakterdir. Sonradan aynı şeyi sırasıyla Ayna Meyvesi ile Charlotte Brûlée ve Moçi Meyvesi Charlotte Katakuri yapmıştır.
  • Brûlée ve Katakuri teknikleri kendileri kullanırken, Moria saldırıları gerçekleştirmek için Gölge Devrimi isimli tekniğini kullanarak Oars'ın gölgesini manipüle etmiştir.
  • Bentham, Lastik Okama Tabancası, Okama Mitralyöz ve Okama Dev Orak tekniklerini kullanarak Magellan'ı kandırmaya çalışmıştır, ancak Lastik Meyvesi'nin saldırılarını değil, sadece isimlerini kullanmıştır.
- 47. Cil'tin karakter tanıtımları ve özet sayfasında Moria'nın tanıtım kutucuğunda "eski Savaş Lordu" (Moto Shichibukai) yazar, ancak bu ana manga bölümlerinde hiç görülmemiştir.
- Moria'nın en sevdiği yiyecek marine edilmiş havyardır.
- Moria, iki ayrı korsan tayfasının kaptanı olduğu bilinen tek karakterdir. Eskiden Gecko Korsanları'na kaptanlık yapmışken, şu an Korku Barkası Korsanları'nın kaptanıdır.
  • Dişli Kurbağa Korsanları'nın kaptanı olan Kibagaeru, sadece animede gösterilen bir bölümde Foxy Korsanları'nın kaptanı olmuştur.
Künye

Adı: Gecko Moria
Okunuşu: Gekkō Moria
İngilizce Adı: Gecko Moria
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 449, Anime 343
Bağlantıları: Korku Barkası, Gizemli Dörtlü (eski), Denizin Yedi Savaş Lordu (eski), Gecko Korsanları (eski)
Unvanları: Korsan Kaptanı, Savaş Lordu (eski)
Doğduğu Yer: Batı Mavi
Durumu: Canlı
Yaşı: 50
Doğum Günü: 6 Eylül
Boyu: 692 cm
Kan Grubu: X
Ödülü: 320.000.000 Beri

Şeytan Meyvesi
Adı:
Gölge Meyvesi (Jap. Kage Kage no Mi, İng. Shadow-Shadow Fruit)
Anlamı: Gölge
Türü: Paramecia

Hak Sahibi

Kaynak: http://onepiece.wikia.com/wiki/Gekko_Moriah
Çeviren: Smoker
Yayınlayan: korsanfan.com
 
Son düzenleme:
bana göre bu adam meyvesini en kötü kullanan meyve kullanıcılarından biri, adamın tek saldırısı brick bat (yarasa saldırısı) öyle bi meyeyi hiç kullanmsı bilmiyo

:) asıl sen bu arc'ı izledinmi ben ona şaşıyorum güneşli bir alanda birisinin gölgesini çalsa tmm adama dokunmadan yok ede bilir yani bu adamı gölgede yenmek nerdeyse imkansız Sen bu Arc'ı bir daha izle bence

Tanıtım için teşekkürler yine süper bir tanıtım olmuş Hebihime-Samayı sabırsızlıkla bekliyorum :D
 
:) asıl sen bu arc'ı izledinmi ben ona şaşıyorum güneşli bir alanda birisinin gölgesini çalsa tmm adama dokunmadan yok ede bilir yani bu adamı gölgede yenmek nerdeyse imkansız Sen bu Arc'ı bir daha izle bence

Tanıtım için teşekkürler yine süper bir tanıtım olmuş Hebihime-Samayı sabırsızlıkla bekliyorum :D
Mihawk'ı koydum, şimdi Hancock'u koyacağım.
 
Güzel olmuş eline sağlık çeviriler mükemmel:)

Moria acaba bir logianın gölgesini çalsa smoker vs,logia güneş ışığına çıktığında neler olur. Sanırım vücudunu tekrar biraraya getirebilir,belkide çalamaz ateş,duman durumundayken gölgesi olmadığı için

En ilginç dövüşü kizaruyla olurdu gibime geliyor morianın:D ilerde shichibukailerle amirallerin kapışması olsa keşke güç farklarını net olarak görürüz.

Ben Smoker,Ace bunların gölgesini çalarsa güneş ışığında durabilir mi Smoker,ace demek istedim.Kullanamadığını biliyorum yoksa oz perişan ederdi hepsini
 
gecko moria gerçekten one piece in en popüler ve komik karakterlerinde ve bir okadarda güçlü yani kesinlikle yabana atılmamalı güneşli bir yerde gölgesinide savaştırması onu logia türü gibi bişi yapıyo yada kendini gölgeye dönştüre bilde logia gibi bişi olur çünkü gölgeye vunca işlenmez doğal olarak çok güçlü olduğu anlaşılıyor
Moria'nın meyvesi en güçlü Paramecia'lardan biri bence.

Bir zamanlar Kaidou'ya eşitti, şuanda ikisinin aynı seviyede olduğunu söyleyemeyiz.
Tabii, biri almış başını gitmiş. Diğeri yan gelip yatmış.

o değilde "nerdeyse yonkou" nedir :D.
Ona yakın bir şey demek oluyor.

kaidou zaten yonkou değil mi. yani saçma değil mi "nerdeyse" kelimesi.
Yanlış anlamışsın. Ben Kaidou'ya neredeyse Yonkou demiyorum. Moria neredeyse onun gücünde demek istiyorum.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık