Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Kong

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 111 66.1%
  • Sevmem

    Kullanılan: 57 33.9%

  • Kullanılan toplam oy
    168

Kong (Kongu), Dünya Hükümeti'nin Başkomutanı'dır. 27 yıl önce Edd War Savaşı'nnın gerçekleştiği sıralarda Denizciler'in Filo Amirali'ydi. 24 yıl önce Gol D. Roger'ın idamının ardından, koltuğunu Sengoku'ya bırakarak Başkomutan olmuştur.

Görünümü

Kong, son derece kaslı, geniş göğüslü, esmer tenli, iri omuzlu, beyazlamış ve diken şekilli saçlı ve yüzünün her iki tarafında bir kertenkelenin omurgasına benzeyen sakalları olan yaşlı bir adamdır. Ayrıca sol gözünün altında bir yara izi vardır.

Üzerinde madalyalar olan ve iri kaslarını ortaya çıkarak kısa kollu bir gömlek giyer. Önkollarına koyu yeşil renkte kol bantları takar ve boynuna açık sarı renkte bir eşarp bağlar. Sırtında yüksek rütbeli Denizciler'in kullandığı standart Denizci paltosu vardır. Paltonun apoletleri amiraller ve filo amirali tarafından giyilen paltolardakine benzer, standart renk olarak kullanılan sarı ile kaplıdırlar.

Kişiliği

Kong'un kişiliği hakkında pek bir şey bilinmemektedir. Yüksek rütbeli eski bir Denizci ve Dünya Hükümeti'nin en üstteki ikinci yetkilisi olduğundan güçlü bir adalet duygusuna sahiptir (mottosunun ahlak adaleti mi, yoksa mutlak adalet mi olduğu belirsizdir).

Bulunduğu pozisyondan ve genel olarak Denizciler'den gurur duyar. Denizciler'in itibarına zarar gelmemesi için Monkey D. Garp ve Sengoku'nun kayıtlarına dokunmamıştır. Onların istifa etmelerinden dolayı büyük hayal kırıklığına uğramıştır.

Yetenek ve Güçleri

Kong, Denizciler'in filo amirali iken tüm organizasyon üzerinde mutlak bir kontrole sahipti. Şu anda Başkomutan pozisyonunda olduğu için Dünya Hükümeti için çalışmaktadır ve artık sadece Denizciler üzerinde değil, aynı zamanda Dünya Hükümeti'nin casusları ve ajanları, Denizin Yedi Savaş Lordu, Enies Lobi ve Cipher Pol birimleri üzerinde de yetkiye sahiptir. Dünya Hükümeti hiyerarşisinde yetki bakımından Im ve Beş Kadim'in hemen arkasındadır. Siyasi güçleri sayesinde istediği Savaş Lordu'nun unvanını elinden alabilirdi. Ayrıca tehdit olarak gördüğü herhangi bir adaya Yıkım Çağrısı gönderebilir.

Siyasi güçlerinin yanı sıra; aşırı derecede kaslı biri olması, Denizciler içerisindeki eski rütbesi ve yara izleri nedeniyle oldukça güçlü biri olduğu sayılabilir, ancak sahip olduğu güçler henüz gösterilmemişitir.

Haki
Koramiral ve üzeri rütbede olan tüm Denizciler'in haki kullanabildiği onaylandığından, Kong da bu yeteneği kullanabilir.

Künye

Adı: Kong
Okunuşu: Kongu
İngilizce Adı: Kong
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 0, Anime 0
Bağlantıları: Dünya Hükümeti, Denizciler (eski)
Unvanları: Başkomutan, Filo Amirali (eski)
Durumu: Canlı
Doğum Günü: 9 Mayıs

Hak Sahibi

Kaynak: https://onepiece.fandom.com/wiki/Kong
Çeviren: Smoker
Çevirmenin Sitesi: korsanfan.com
 
Son düzenleme:
Bu adamın ben çok büyük rolde oynayacağını düşünmüyorum. Yani rakip olarak karşımıza çıkacağını sanmıyorum. Ama ihtimaller her zaman var.
 
Eline sağlık. Aynen ben de ilerde çok mühim bir rolü olmasa da geçmişte neler yaptığını görmek isterdim bu herifin.
 
Tasarımını beğeniyorum ama kişilik ve gücü hakkında pek bilgi olmadığından yorum yapacak pek bir şey yok :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık