Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Dellinger

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 26 29.5%
  • Sevmem

    Kullanılan: 62 70.5%

  • Kullanılan toplam oy
    88

Dellinger (Derinjā) eski Donquixote Ailesi'nde Diamente Birliği'ne bağlı bir yönetici ve dövüşçüydü. Dellinger insan ve Kavga Balığı Balıkadamı kırmasıdır. Cavendish tarafından mağlup edilmiş ve Doflamingo'nun da yenilmesinin ardından diğer tayfa üyeleriyle birlikte tutuklanmıştır.

Görünümü

Dellinger'ın açık renk saçları vardır (animede sarıdır). Saçlarının uzunluğu ve taranma biçimi efemine bir görünüme sahip olmasını sağlamaktadır.

Sade bir giyimi vardır. İki kulağında da açık renk küpeler bulunur (animede pembedir). Kafasına boynuzlu bir şapka takar. Şapkanın ön tarafında siyah renkli (animede mavidir) bir Kavga Balığı deseni vardır. Uzun kollu ve zürafa derisine benzeyen bir tişörtü vardır. Kısa bir şort ve topuklu ayakkabı giyer. Dellinger her ne kadar masum bir görünüme sahip olsa da, kana susamış manyağın tekidir. Kavgaya tutuştuğunda göz bebekleri kırmızıya döner. Sinirlendiğinde ise gözleri Arlong'un gözlerine benzer.

Dellinger bir yarı Balıkadam olduğundan, dış görünüşün bazı kısımları Kavga Balıkları'na benzemektedir. Kafasındaki boynuzları ve sırtındaki yüzgeci buna örnektir. Ayrıca Balıkadam moduna geçtiğinde insan dişleri dökülerek, yerine sivri dişler çıkar.

Dellinger daha bebekken, şimdiki şapkasının küçük bir versiyonunu takıyordu. Bu şapkanın üzerinde normal bir balık deseni vardı. Ayrıca boynuzları da çıkmaya başlamıştı. 6 yaşındayken sadece etek kısmında zürafa deseni olan beyaz bir tişört giyiyordu. Şapkasında ise yine bir balık deseni vardı.

Kişiliği

Dellinger'ın değişik giyimine uygun, değişik bir kişiliği vardır. Yeteneklerine fazla güvendiğinden, küstah bir çocuktur. Bellamy'ye açık açık onu öldüreceğini söylemiştir. Biraz umursamaz biridir. Doflamingo'nun Bellamy'nin ortadan kaldırılması için verdiği emri sağır sultana bile duyurmuştur. Ayrıca bir Balıkadam olmasından dolayı kendisi ile gurur duyar.

Dellinger dövüş esnasında sadist birine dönüşür. Bunu ilk olarak Suleiman'a karşı dövüşürken göstermiştir. Ayrıca güçlü kişilerin onur muhabbeti yapmasını saçma bulur. Bu yüzden Ideo'nun idealleri ile dalga geçmiştir. Onun bu değişik kişiliği, ciddi durumları boşlamasına neden olmaktadır. Gladius kendisini Cavendish'e karşı uyarmış, ancak o bu uyarıyı takmadığından tek yemiştir.

Animede sesleri iki katmanlıdır. Normal konuşurken sesi kadınsı çıkarken, dövüşürken daha maskülen ve derin bir ses tonuna sahip olmaktadır.

Başkalarının işine karışmasını sevmez. Bartolomeo, Bellamy'yi koruduğunda bundan oldukça rahatsız olmuştur. Ayrıca ailesine çok değer vermektedir.

Yetenek ve Güçleri

Dellinger, eski Donquixote Korsanları'ndaki en güçlü yöneticilerden biridir. Balıkadam genlerinin de sayesinde, yüksek kapasite bir dövüş gücüne sahiptir. Corrida Kolezyumu'ndaki dövüşlere katılmış güçlü yarışmacıları fazla zorlanmadan yenmiştir. Ayrıca Corrida Kolezyumu'ndaki dövüşlere katılan 4 yöneticiden biriydi. Bu dövüşlerde de kazanma şansları daima %100 olmuştur.

Dellinger'ın güçlü bir kan hattına sahip olması, daha bebekken Donquixote Korsanları'na katılması ve bu yaşına kadar sapa sağlam gelmesinden anlaşılmaktadır. Diamante'nin söylediğine göre tayfaya girmeye çalışan 100 kişi, en fazla iki gün dayanabilmiştir. Dellinger, Dressrosa'nın işgali sırasında 6 yaşındaydı ve tayfanın en genç üyesiydi.

Dellinger yeteneklerine çok güvenir ve onları hakkını vererek kullanır. Kendinden yaşça büyük olan ve 195.000.000'luk ödüle sahip Bellamy'yi fazla uğraşmadan yerle bir etmiştir. Bu görevin ona verilmiş olması, Bellamy'den daha güçlü olduğunun düşünüldüğüne kanıttır. Tüm bu gücüne rağmen Bartolomeo'nun bariyerini aşamamıştır. Daha sonraki mücadelelerde Suleiman, Blue Gilly, Dagama ve Ideo'yu çizik bile almadan yenmiştir.

Fiziksel Yetenekleri
Dellinger bir melez olduğu için, doğduğunda bile normal bir insandan daha güçlüydü. İki yaşındayken top güllelerini zorlanmadan kaldırabiliyordu. Gerçek bir Balıkadam, normal insanlardan 10 kat daha güçlüdür. Melezlerin ise 10 kattan az ya da çok olduğu bilinmemektedir. Dellinger kafasındaki boynuzları çok iyi kullanır. Yerden sekerek boynuzlarını rakibine mızrak gibi saplar. Fakat boynuzları saplı kaldığında, hareket kabiliyeti düşer. Ayrıca tıpkı Arlong gibi istediği zaman dişlerini yenileyebilmektedir.

Dellinger oldukça hızlı bir çocuktur. O kadar hızlıdır ki, hareket ettiğinde bir silueti geride kalır. Bu yeteneği ile rakiplerinin kafasını karıştırabilir. Ayrıca Ideo'nun saldırılarını zorlanmadan savuşturmuştur.

Dellinger'ın inanılmaz bir bacak gücü vardır. Tekmeleri ile dövüşen Blue Gilly gibi üst düzey bir dövüş ustasını, tek bir tekme ile yere sermiştir. Tekmesi o kadar güçlüdür ki, meyve gücü sayesinde o an 10.000 ton ağırlıkta olan Machvise'ı bile uzağa uçurmuştur. Fakat bunun sonucunda acıdan çığlık atmıştır.

Ek Bilgiler

- Dellinger hayatı boyunca korsan olduğu bilinen ilk ve tek karakterdir.
- Dellinger'ın efemine görüntüsünden dolayı, çoğu okuyucu onu kız sanmıştır. Ancak Dellinger bir erkektir. Böyle olmasının sebebi, Jora'nın onu kız gibi yetiştirmesinden kaynaklıdır.
- Dellinger'ın gülüş tarzı, Miss Valentine'ın aynısıdır "Kyahahaha".
- Dellinger, eski Donquixote Korsanları'nda herhangi bir Şeytan Meyvesi gücü kullanmayan üç karakterden biridir (Diğerleri Vergo ve Lao G).
- Dellinger seride görülen ikinci İnsan-Balıkadam melezidir (İlki Sapi).

Künye

Adı: Dellinger
Okunuşu: Derinjā
İngilizce Adı: Dellinger
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 702, Anime 632
Bağlantısı: Donquixote Korsanları (Eski)
Unvanı: Korsan
Yaşadığı Yerler: Spider Miles (Eski), Dressrosa (Eski)
Yaşı: 16
Durumu: Canlı
 
Eline sağlık Smoker.

Bu çocuk yaşına göre sağlam. Bizim tayfada olsa daha da güçlü olurdu belki. Filodan 2-3 kişiyi yenmişti.
Cavendish fazla geldi kendisine.
 
Eline sağlık.

Tayfadaki konumuna göre çok daha güçlüydü.Potansiyeli vardı.
Zoro ve Cavendish gibiler dışından tek yiyeceğini düşünmüyorum açıkçası.Daha altı tek atamaz kolay kolay.Sanji mesela yense de bir süre dövüşmek zorunda kalır.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık