Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Kavgaya Giderken Yanınızda Götüreceğiniz Karakter

One Piece evreninde yaşayan insanlar arasında şöyle bir söz varmış: ‘’EĞER KAVGAYA GİDİYORSAN, YANINDA KAIDO’YU DA GÖTÜR.’’ Bu tabi ki One Piece evreninde yaşayan insanların düşüncesi. Bu çalışmamızda biz de sizlere bu soruyu soruyoruz, BİR KAVGAYA GİTTİĞİNİZDE AŞAĞIDA YER ALAN KARAKTERLERDEN HANGİSİNİ YANINIZDA GÖTÜRMEK İSTERDİNİZ? Bu kapsamda çeşitli serilerden kavgacı/ yoktan kavga çıkaran/ kavga etmekten keyif alan yahut güçlü rakip bulmak amacıyla kavga dövüşe giren bulabildiğim karakterleri konuya dâhil ettim. Ancak şimdilik anket eklemiyorum çünkü sizlerin de eklemek istediği karakterler olabilir, 15 karakter bulduğumuzda anket ekleriz. Şimdilik keyifli forumlar. :)

100 CANAVAR KAIDO

Konumuzun çıkış noktası ile başlayalım. Kaido One Piece evreninde karada yürüyen, denizde yüzen, havada uçan tüm canlıların arasında en güçlü yaratık olarak biliniyor. Mangaka onu hiç kimsenin hiçbir şekilde öldüremediğini ve kendisi dâhil kimsenin de öldüremeyeceğini söylüyor. Bir nev’i ölümsüz denilebilir. Bunların dışında Kaido, intihar etmeyi hobi edinmiş birisi ve sıkıcı bulduğu dünyayı şenlendirmek için dünya savaşı çıkarmaya çalışan bir karakter olarak karşımıza çıkıyor.





NOSFERATU ZODD

Zodd efsanevi bir kılıç ustasıdır. Katıldığı savaşlar ölülerden dağ oluşturmasıyla sonuçlanır. 300 yıldan uzun süredir insanların savaşlarına iştirak etmektedir. Girdiği savaşlara esasında kendisine güçlü rakip bulmak ve kana susamışlığını gidermek amacıyla girer. Yüzlerce yıldır ismi varlığını sürdürdüğü için ölümsüz olarak anılır.








QIONGXIONG JIE

Qıongxıong Jıe dövüşü hayat felsefesi haline getirmiş bir Karanlık Generali. Fışkıran kandan, haykıran düşmandan, yankılanan kemik sesinden gaza geliyor. Sırf Tanrılarla savaşabilmek için iç savaşın bitişini kabullenip ittifakta yer alıyor.





SHI XING [CANAVAR FORMU]

Tıan’ın oğlu Shi Xing’in Canavar Formu 6 Muhteşem Tanrı içerisinde Canavar Tanrısı olarak geçer. Vücuduna işlenmiş olan Ölüm Mantrası nedeniyle kafası kesilse dahi asla öldürülemez. Bu açıdan ölümsüz tanrı olarak da bilinir. Shi Xing 200 yıllık hayatı boyunca daima güçlü rakip bulma arayışında olmuştur. Karşılaştığı güçlü rakiplerle dövüşüp eğlenmek en büyük hobisidir.






THORKELL

Thorkell dövüşmekten zevk alan ve daima güçlü rakip arayan karakterlerden birisi. İngilizlere karşı savaşırken İngilizlerin çok zayıf olduklarını fark ediyor ve salt dövüşten keyif almak için İngilizlere katılıyor. Galibiyetle, şanla, şöhretle kesinlikle ilgilenmiyor, bize katıl Londra’yı sana verelim diyorlar reddediyor.





ZARAKI KENPACHİ

Zaraki Kenpachi dövüşmeyi eğlence, acı ve ölümü ise eğlencenin bedeli olarak gören güçlü rakip arayışında olan karakterlerden birisidir. Dövüşmeyi yaşam felsefesi olarak görür.






ZEBRA

Zebra, kendini beğenmişlikten nefret eden bir karakterdir. Kendini beğenmişlik taslayan canlıları öldüresiye döver. Cehennem Kulakları sayesinde onlarca km ötede yere düşen bir bozuk paranın sesini duyabilir. Bu yeteneği dolayısıyla oldukça huysuz hale gelmiş her an kavga eder vaziyette gezinmektedir.






KÜÇÜK ENİŞTE

Tellioğullarından Küçük Enişte, Seferoğullarına karşı girişilen bütün kavgalarda en önde yer almıştır. Çoğu mevzuda ise Küçük Enişte zar zor zapt edilerek kavga çıkması engellenmektedir. Küçük Enişte asla kimseden dayak yemez, birkaç yumruk yemiş olabilirse de bir de karşıdakinin gözüne bakmak gerekir.


BALKONDAN ATLAYAN ADAM

Adanalı delikanlı, kavgayı görmeyedursun ikinci kattaki balkondan atlayıp olaya müdahil oluyor ve hemşeri kontenjanından konuda yerini alıyor.

 
Luffy'i alırdım yanıma. Ankete koymamışsın.:S

Ankettekiler arasından ise Kaido ile Zaraki'yi alacaksın.:D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık