Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Rob Lucci

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 121 43.8%
  • Sevmem

    Kullanılan: 155 56.2%

  • Kullanılan toplam oy
    276

Rob Lucci (Robu Rutchi) bir CP0 üyesidir.

Lucci ilk olarak suikatçılardan oluşan bir birim olan CP9'un tarihindeki en güçlü üyesi olarak tanıtılmıştır. Iceburg'dan Pluton'un planlarını alabilmek için gizli göreve katılmış ve Su 7'deki Galley-La Şirketi'nin Birinci Rıhtımı'nda testere, ağaç çivisi ve cıvata ustası olarak çalışmıştır.

Enies Lobi'de Monkey D. Luffy'ye yenildikten sonra, Spandam tarafından CP9'dan atılmış ve sonrasında Hasır Şapkalar'ın Enies Lobi'deki tahribatının onun ve diğer suikastçıların suçu olduğunu ilan etmiştir. Fakat Lucci iki yıllık zaman atlaması esnasında Cipher Pol'e geri alınmış ve CP0'nun bir parçası olmuştur.

Yaptıklarından dolayı Su 7 Arkı'nın ana düşmanı ve Spandam ile birlikte Enies Lobi Arkı'nın iki ana düşmanından biri olarak kabul edilir. Ayrıca diğer CP9 üyeleriyle birlikte CP9 Bağımsızlık Raporu isimli kapak hikayesinin ana karakterlerinden biridir.

Görünümü

Lucci uzun boylu boylu, ince yapılı, kavisli kaşları ve tuhaf görünümlü bir keçi sakalı olan kaslı bir adamdır. Bazen at kuyruğu şeklinde bağladığı omuzlarına kadar gelen dalgalı siyah saçları vardır. Dövüşmediği zamanlarda genellikle evcil güvercini Hattori sağ omzunun üzerinde durur. Her bir kolunun omuz kısımlarında içinde çarpı işareti olan kare biçimli dövmeler vardır. Sırtında da Dünya Hükümeti'nin sembolüne benzeyen beş top güllesi tarafından oluşturulmuş bir yara izi yer alır.

Luffy ile yaptığı dövüşte kaybedene kadar üzerinde sepya renginde bir çember olan, yuvarlak ve siyah bir şapka takardı. Gemi marangozluğu yaptığı dönemde kahverengi askılıklara sahip kahverengi bir pantolon, beyaz bir atlet ve sivri burunlu siyah ayakkabılar giyerdi. Suikastçı olan halinde ise ise genelde kollarını katladığı iki parçalı siyah bir takım elbise giyerdi ve ayaklarında siyah deri ayakkabılar vardı. Kravatı ve göğüs cebindeki mendili ise beyazdı.

Iceburg'ün malikanesine yapılan saldırıda bir boğa maskesi takmış ve açık pembe renkte panço tarzı bir kıyafet giymiştir. Ayrıca koynuna kravat benzeri bir şey bağlamıştır.

Su 7 ve Gatherine'deki bazı kadınlar tarafından yakışıklı biri olduğu düşünülürdü.

Lucci çocukken üzerinde kanji ile "barış" (heiwa) kelimesinin yazılı olduğu siyah bir tişört giyerdi. Bu tişört muhtemelen Lucci'nin elinde tuttuğu zeytin dalına ve yanındaki beyaz güvercine (Hattori) yapılan bir atıftır.

CP9 Bağımsızlık Raporu isimli hikayede, omuzlarının üzerine siyah bir palto geçirmiş ve üzeri benekli bir gömlek giymişti. Alnında ve göğsünde Luffy ile yaptığı dövüşten kalma bandajlar sarılıydı ve saçları açıktı.

Zaman atlamasından sonra mavi-beyaz renkte bir takım elbise giymeye başlamıştır. Omuzlarında da pelerin gibi duran beyaz renkte bir palto vardır. Sakalı eski haline oranla daha uzundur ve ucunda küçük bir top şeklindedir. One Piece Film: Gold'da göğsüne küçük bir madalya varken, Dünya Konseyi Arkı sırasında madalyanın yerine mor bir çiçek taktığı görülmüştür.

Kişiliği

Lucci, Su 7'de gemi marangozu olarak bulunduğu süre boyunca hiç doğrudan konuşmamıştır. Bunun yerine karnından konuşmuş ve evcil güvercini Hattori kendisi konuşuyormuş gibi davranmıştır. Bir CP9 ajanı olduğunu ortaya çıktıktan sonra, Hattori'nin insan hareketlerini taklit eden sıradan bir güvercin olduğu anlaşılmış ve Lucci bundan sonra normal şekilde konuşmaya başlamıştır. Hattori dövüşmediği zamanlarda daime Lucci'nin omzunda durur, dövüştüğü zaman ise tepesinde uçarak dövüşün bitmesini bekler. Lucci ve Paulie arasında bir rekabet vardı ve Paulie sık sık onu para sorunları olduğu için azarlardı. Aralarındaki rekabet nedeniyle ikili sık sık kavga ederdi, ancak dövüşleri herhangi bir galip olmadan sona ererdi. Bunun dışında Lucci, Iceburg dahil diğer herkese karşı aşırı derecede mesafeliydi.

Lucci, soğuk ve kendini beğenmiş bir adamdır. Neredeyse hiçbir zaman herhangi bir duygu belirtisi göstermez (ancak onca zamandır Pluton planlarına sahip olan kişinin Franky olduğunu öğrenince şok olmuştur). CP9 ajanı olduğu ortaya çıktıktans onra beş yıllık arkadaşı Paulie'ye acımasızca saldırarak onu öldürmeye çalışması soğuk doğasının bir kanıtıdır. Bir Dünya Hükümeti yetkilisine Hasır Şapkalar'ın Nico Robin'i asla geri alamayacaklarını söylediğinde, Kaku ve Kalifa'yı Şeytan Meyvesi yemeye ikna ettiğinde ve Spandam ile birlikte giderken Luffy'nin onları takip ettiğini fark ettiğinde (muhtemelen savaşmaya olan iştahından dolayı) sırıtırken görülmüştür. Ayrıca beş yıl boyunca yaşadığı halde Su 7 ile arasında herhangi bir bağ oluşmadığını söylemiştir.

Lucci: Dünya Hükümeti bizim adımıza adalete karar verir. Sizi CP9'un lideri olarak kabul ettikleri için, emirlerinizi en yüksek verimlilik ile yerine getirmek bizim görevimizdir... ancak ideallerinizi desteklemek zorunda değiliz.
Spandam: Doğru... ama o zaman ne istiyorsunuz?!
Lucci: Kan. Burada olduğumuz sürece... istediğimiz gibi cinayet işleyebiliriz.

Lucci duygusuz mizacına rağmen kendisine hakaret edilmesinden hoşlanmaz. Luffy ile olan dövüşü sırasında Usopp ona hakaret edene kadar onu umursamamıştır. Buna ek olarak biri ona gaki (Japonca'da "çocuk" veya "velet" için kullanılan argo bir kelimedir) diye hitap ederse, oldukça şiddetli bir şekilde tepki verir. Iceburg ve Franky ona böyle hitap ettikten sonra onlara acımasızca saldırmıştır. Ayrıca bir Yıkım Çağrısı gemisinde kendisinden korkan Denizci askerlerine susmalarını söylemesinden ve ekibe yeni katılmış bir ajanı zayıf olduğu gerekçesiyle öldürmeye çalışmasından zayıflığa ve korkaklığa tahammülü yokmuş gibi görünmektedir. Gençliğinde bir krallığın beş yüz askerini zayıf oldukları için öldürmesi bunun bir kanıtıdır. Lucci için zayıflık gösteren birinin bir suçludan farkı yoktur. İdealleri olan biri değildir. Kendisine verilen emirleri ve görevleri düzgün şekilde yerine getirmesi gerektiğine, ancak emir aldığı kişilerin görüşlerini desteklemek zorunda olmadığına inanır.

Lucci, Dünya Hükümeti'nin çıkarlarına aykırı olan herhangi bir kişi veya şeyin yok edilmesi gerektiğini düşünür ve kişisel felsefesi ve adalet anlayışı tamamen buna dayanır, ancak bu düşüncesi nedeniyle kötü biri olduğu net olarak anlaşılmaktadır. Kendisi bizzat "Karanlık Adalet" (Yami no Seigi)'e hizmet ettiğini ve mottosunun "Gerekli Kötülük" (Hitsuyō Aku) olduğunu söylemiştir.

Lucci dövüşürken çok sadist ve şiddet yanlısı birine dönüşür. Aynı zamanda başkalarına fiziksel ve duygusal olarak acı çektirmekten zevk alır, bu da onu tipik bir sadist olduğunu göstermektedir. Gerçekten mutlu olduğu anlar, savaşmayı beklediği anlardır. Yasal olarak insan öldürebileceği için Dünya Hükümeti için çalıştığını söylemiştir. Savaşmaya olan düşkünlüğü Robin'i Adalet Kapıları'na götürürken bilerek Luffy'nin kendilerini takip etmesine izin vermesinden ve Luffy kapıdan girdikten sonra gülümsemesinden anlaşılmaktadır. Lucci'nin şiddet yanlısı ve acımasız doğası, tam hayvan formuna girdiğinde kendisini daha net gösterir. Bu formunda Luffy'ye yaptığı saldırılar aşırı derecede şiddetli hale gelmiştir. Sadizmine verilecek bir başka örnek de, Hasır Şapka üyelerini öldürmek için sualtı geçidini yok ederek onları boğmaya çalışmasıdır. Bunu Luffy'nin sinirlenmiş halde her şeyini ortaya koyarak ona saldırmasını istediği için yapmıştır Rakiplerini demoralize etme ve onlarla dalga geçme alışkanlığına sahiptir. Tam hayvan formundayken kana susamış bir hayvan gibi davranır. Jabra gibi, Lucci de dudaklarını yalamaya meyillidir ve bu durum onun dönüşümünü daha hayvani gösterir.

Tüm bu ahlaksız özelliklerine rağmen, masum olarak nitelendirdiği kişilere çok az da olsa bir miktar sempati gösterir. Şeker Korsanları küçük bir köye saldırdığında, köy halkının zarar görmemesi için korsanların kaptanını hızlıca aradan çıkarmıştır, ancak Mutlak Adalet düşüncesi nedeniyle arkadaşlarıyla birlikte bulunduğu yeri terk etmiştir. Bu durum Lucci'nin içten içe tamamen kalpsiz olmadığını ve saygı duyduğu insanlara karşı daha onurlu olduğunu göstermektedir. Aynı şekilde evcil güvercini Hattori için endişelenir ve tehlikeli durumlarda onu uzağa gönderir. Enies Lobi'de Luffy ile yaptığı dövüşün ardından hayatını kurtaran doktora teşekkür etmiştir.

Zaman atlamasından sonra Lucci'nin kişiliğinde önemli bir değişme olmadığı görülmüştür. Aziz Charlos'un, Dünya Konseyi sırasında Shirahoshi'yi köle olarak alma girişimlerini göz ardı etmiştir. Kutsal Ejderler'in tanrı olduklarına ve istedikleri her şeyi elde edebileceklerine inanır. Ayrıca Neptune'ün kızının kaçırılmasını engellemeye çalışması nedeniyle onu öldürmesi için kendisine emir verilince, sırıttığı görülmüştür. Bu da kan dökme arzusunun değişmediğini göstermektedir.

Yetenek ve Güçleri

"Savaşta hiçbir şey kesin değildir. (…) Rob Lucci'nin yenileceğini kim tahmin edebilirdi?"-Bartholomew Kuma

Genel Bakış
CP9'un gelmiş geçmiş bilinen en güçlü üyesi olarak bilinen Lucci'nin gücü, onun yenilgisini kimsenin beklemediğini söyleyen Denizin Yedi Savaş Lordu'ndan biri olan Bartholomew Kuma tarafından bile kabul edilmiştir. Daha 13 yaşındayken tek başına bir krallığın 500 askerini ve bir korsan tayfasını öldürdüğü için çok yetenekli bir katil olduğu biliniyordu. Yetişkinliğinde ise CP9 tarihinin açık ara en güçlü ajanı olmuştur. 4000'lik Güç Seviyesi (oluşumun en güçlü üyesi olan Kaku'nun Güç Seviyesi 2200'dü) onun fiziksel gücünün bir kanıtıdır. Franky, Lucci'nin gücünün CP9'un geri kalanından çok daha fazla olduğunu ve eğer Luffy onu tutmasaydı Lucci'nin herkesi öldüreceğini söylemiştir. Lucci bilinen ilk ve tek yenilgisini Luffy'den almıştır. Zaman atlaması sırasında gücünün artıp artmadığı bilinmemektedir, ancak şu anda resmi olarak en güçlü ve en ayrıcalıklı Cipher Pol birimi olarak kabul edilen CP0'ın bir parçası olduğundan eski halinden daha güçlü olduğu düşünülebilir.

Lucci şöhretinden dolayı, Dünya Hükümeti için neredeyse efsane sayılabilecek kadar değerli olan bir adamdır. Yıkım Çağırı'nı yöneten koramiraller onun bir Yıkım Çağrısı saldırısından bile kurtulabileceğine inanıyordu.

İnsanüstü yeteneklerinin yanı sıra, son derece zeki ve kurnaz bir adamdır. CP9'nın Antik Silah Plütonu'nun planlarına sahip olduğunu düşündüğü Iceburg'ü gözetleme görevindeyken 5 yıl içerisinde usta bir gemi marangozu olabilmiştir. Planların onda olmadığı anlaşıldığında da bir sonraki en olası adayın çocukluktan beri Iceburg'ün arkadaşı olan Franky olabileceğini anlamıştır. Diğer CP9 ajanları ile birlikte Su 7 halkını kandırabilmesi, onların manipülatif becerilerinin açık bir işaretidir.

Sağlam bir taktikçi olan Lucci, çevre yapısını iyi şekilde analiz ederek ona göre hamlelerde bulunur. Bir Fırtına Tekmesi atarak zemin katı sular altında bırakmış ve tek bir hareketi ile az daha tüm Hasır Şapka Korsanları'nı (o sırada savaştığı Luffy hariç) ortadan kaldıracaktı (Kokoro'nun bir denizkızı olması sayesinde kurtulabilmişlerdir). Ayrıca Luffy'nin İkinci Vites formunu birkaç dakikada çabucak analiz edebilmiş ve Luffy'ye böyle bir vücut basıncının onun ömrünü yıllarca kısaltacağını söylemiştir. Amacı sadece casusluk yapmak olmasına rağmen yalnızca beş yıl içinde tüm hayatlarını becerilerini geliştirmekle geçiren Galley La Şirketi'nin gemi marangozlarıyla aynı seviyeye gelebilmesi, Lucci'nin bu konuda büyük bir yetenek olduğunu göstermektedir.

Lucci aynı zamanda yetenekli bir vantriloktur. Sesini başka bir yerden geliyormuş gibi çıkarabilir. Yıllarca aslında konuşan kendisi olmasına rağmen, herkes onun evcil güvercini Hattori'nin konuştuğunu düşünmüştür.

Fiziksel Yetenekleri
Çocukluğudan itibaren son derece zorlu Altı Stil eğitimleri alan Lucci, diğer tüm CP9 üyelerinin çok ötesinde, son derece insanüstü düzeyde fiziksel yeteneklere sahip olmuştur. Şeytan Meyvesi'ni kullanmadan ölçülen Güç Seviyesine göre sıradan, silahlı bir askerden 400 kat daha güçlüdür, bu insanüstü olarak kabul edilmek için gereken minimumdan değerden sekiz kat daha fazladır.

Güçlü olduğu kadar dayanıklıdır. 13 yaşındayken, sayıda top güllesi tarafından sırtından vurulduktan sonra hiçbir acı belirtisi göstermemiştir. Güçlü bir sayborg olan Franky'yi tek bir tekmeyle uçurabilmiştir. Demir Beden kullanmadan Sanji'nin tekmesini koluyla durdurabilmiştir. Ayrıca Luffy'nin birden fazla sayıdaki yumruklarının arasında ellerini yakalayabilmiş ve sonrasında onu gelişigüzel bir şekilde duvara fırlatmıştır.

Luffy ile olan ikinci mücadelesinde görüldüğü üzere (Luffy, İkinci Vites formuna geçmeden önce), Lucci teknik açısından oldukça yeteneklidir. Şeytan Meyvesi güçlerini kullanmadan Luffy ile eşit bir şekilde dövüşebilmiş ve ona aldığından daha çok hasar verebilmiştir. Ayrıca Luffy Vites tekniklerini kullanmaya başlayana kadar, Parmak Tabancası ve Fırtına Tekmesi gibi daha saldırgan teknikleri nadiren kullanmıştır.

Shirahoshi'yi Charlos'tan kurtarmaya çalışanlarla girdiği kısa mücadelede çok hızlı ve küçük bir cüce olan Leo'yu yakalayabilmiş ve Happo Donanması'nın lideri olan Sai'yi hiç çaba harcamadan tekmelemiştir.

Gemi Marangozluğu
Lucci, Su 7'deki görevi sırasında bir gemi marangozu olarak çalıştığından, gemi marangozluğu ve gemiler hakkında oldukça bilgilidir. Tersanede testere, ağaç çivisi ve cıvata ustası olarak görev almıştır. Bu becerileri sayesinde Kaku ile birlikte, Franky'nin Enies Lobi'de onlara gösterdiği Pluton planlarının gerçek olduğunu anlayabilmiştir.

Altı Stil
Lucci, Fırtına Tekmesi: Leopar Kuyruğu ve Uçan Parmak Tabancası: Mızrap gibi farklı ve normalden çok daha güçlü teknikler geliştirebilmiş muazzam bir Altı Stil ustasıdır. Altı Stil'i kullanma konusunda bir dahidir. 13 yaşındayken hem Sıyrıl hem de Parmak Tabancası tekniklerini ustalıkla kullanarak 500'den fazla askeri katletmiş ve askerlerin üzerindeki zırhları ve vücutlarını delip geçmiştir. Demir Beden'i kullanarak kendisine saplanan bıçakların zarar vermesini engelleyebilir ve onları kırabilir ve hatta doğrudan sırtına aldığı top güllelerinin yarattığı patlamadan kurtulabilir. Yetişkinliğinde ise Altı Stil'deki olağanüstü yeteneği sayesinde, altı formun gelişmiş varyasyonlarını kullanabilmiştir. Luffy ile olan dövüşü sırasında Altı Stil'in gizli tekniği olan Altı Kral Tabancası'nı kullanmıştır. Bu teknik o kadar güçlüdür ki, Luffy'nin vücudunda ciddi bir iç yaralanmaya neden olmuştur. Lucci, Altı Stil'deki ustalığı ve Şeytan Meyvesi yeteneği ile birlikte dayanıklı ve zorlu bir düşmandır. Luffy'nin İkinci Vites formuyla eşit şekilde savaşmış ve onu kendisine karşı her türlü gücünü kullanmaya zorlamıştır.

Şeytan Meyvesi
Lucci, Zoan türü bir Şeytan Meyvesi olan Kedi Meyvesi'nin bir alt nodeli olan Leopar Meyvesi'ni yemiştir. Meyvesinin gücü sayesinde istediği zaman kendisini tam bir leopara, iri yarı bir insan-leopar melezine ve Yeniden Doğuş tekniği sayesinde daha zayıf bir insan-leopar melezine dönüştürebilir. Zoan türü Şeytan Meyveleri en çok fiziksel yetenekleri geliştirdiğinden, daha çok Lucci gibi dövüş sanatçıları tarafından tercih edilir. Ayrıca leoparın etçil bir hayvan olması Lucci'yi normal bir Zoan türü Şeytan Meyvesi kullanıcısından daha kana susamış ve yırtıcı yapar. Bu özelliği Luffy'yi bir leopar olarak hırpaladığı zaman açıkça gösterilmiştir.

Yeniden Doğuş
Lucci, tıpkı Kumadori gibi Yeniden Doğuş tekniğini kullanarak vücudunu belirli Altı Stil tekniklerini daha güçlü kullanabileceği şekilde değiştirebilir. Ancak şimdiye kadar sadece sadece insan-leopar formunu daha küçük, daha ince ve ortalama bir insan kadar küçülten Yeniden Doğuş formu kullanmıştır.

Haki
Silahlanma Hakisi

Lucci, Silahlanma Hakisi kullanabilir. Her ne kadar ana seride haki kullanırken görülmemiş olsa da, One Piece Film: Gold'da Sabo ile dövüşürken kolunu haki sertleştirebildiği gösterilmiştir.

Gözlem Hakisi
Lucci, Gözlem Hakisi kullanabilir.

Ek Bilgiler

- Lucci'nin ilk tasarımında keçi sakalı ve belirgin dudakları yoktu.
- Bir okur rob kelimesinin "çalmak" anlamına geldiğini, lucci kelimesinin de İtalyancada "ışık" anlamına gelen luce kelimesine benzediğin ve bu nedenle Rob Lucci isminin "ışığı çalma" anlamına gelerek karakterin Karanlık Adalet anlayışını yansıttığını söylemiş ve Oda'ya Lucci'ye bu ismi bu amaçla mı koyduğunu sormuştur. Oda ise aklında böyle bir düşünce olmadığını belirtmiştir.
- Lucci, 3., 4., 5., 6. ve 7. One Piece Popüler Karakterler anketlerinde sırasıyla 12., 19., 41., 43. ve 43. sırada yer almıştır. Bu sıralar onu 3. ve 4. ankette Kaku'dan sonra en popüler ikinci CP9 üyesi, 5., 6. ve 7. anketlerde ise en popüler CP9 üyesi yapmıştır.
- Lucci'nin en sevdiği içecek brendidir.

Künye

Adı: Rob Lucci
Okunuşu: Robu Rutchi
İngilizce Adı: Rob Lucci
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 323, Anime 230
Bağlantıları: CP0, CP9 (eski), Galley-La Şirketi (eski)
Unvanları: Cipher Pol Ajanı, Gemi Marangozu (gizli)
Doğduğu Yer: Büyük Hat
Yaşadığı Yer: Guanhao (eski)
Lakabı: Katliam Silahı (Jap. Satsuriku Heiki, İng. Massacre Weapon)
Durumu: Canlı
Yaşı: 30
Doğum Günü: 2 Haziran
Boyu: 212 cm
Kan Grubu: XF
Güç Seviyesi: 4000

Şeytan Meyvesi
Adı:
Leopar Meyvesi (Jap. Neko Neko no Mi, Model: Leopard)
İngilizce Adı (Viz): Cat Cat Fruit, Leopard Model
İngilizce Adı (FUNimation): Cat-Cat Fruit: Model Leopard
Anlamı: Kedi, Leopar
Türü: Zoan

Hak Sahibi

Kaynak: http://onepiece.wikia.com/wiki/Rob_Lucci
Çeviren: Smoker
Yayınlayan: korsanfan.com
 
Son düzenleme:
Luffy bunu yenerken son saldırısında haki kullandı diye düşünüyorum. Çünkü Luffy'nin gözleri tam haki kullanır gibiydi ve Lucci aşırı korku içindeydi. Haki'yi hissedip korktuğunu düşünüyorum. Ki Luffy'nin o saldırısı kendini aşıcak kadar güçlüydü. Tam bir kararlılık örneğiydi.
Normal hakisinin olmasından şüpheleniyorum. Rokuogan saldırısı haki ile yapılmış gibiydi. Yani Lucci aslında tahminimizden çok daha güçlü olabilir. Luffy ile bir daha karşılaşsalar Luffy yenilir gibi geliyor.
 
ya bu adam allahtan logia yememiş.. yonkouya kadar yolu var yoksa :D hakisi yok ama başka teknikleri var.
Zoan daha iyi olmus bence..

Luffy bunu yenerken son saldırısında haki kullandı diye düşünüyorum. Çünkü Luffy'nin gözleri tam haki kullanır gibiydi ve Lucci aşırı korku içindeydi. Haki'yi hissedip korktuğunu düşünüyorum. Ki Luffy'nin o saldırısı kendini aşıcak kadar güçlüydü. Tam bir kararlılık örneğiydi.
Normal hakisinin olmasından şüpheleniyorum. Rokuogan saldırısı haki ile yapılmış gibiydi. Yani Lucci aslında tahminimizden çok daha güçlü olabilir. Luffy ile bir daha karşılaşsalar Luffy yenilir gibi geliyor.
Ayrıca daha sert saldırılara dayanmıştı...
 
Son düzenleme:
Teşekkürler çeviri için

Sağlam karakterdi gerçekten ama ben luffynin gatlingi hakiyle yaptığını sanmıyorum tüm gücüyle yaptı gibi geliyor lucci saldırının gücünü görüncede tırstı sanki
Eğer dediğiniz doğruysa crocodile da aynı şekilde yenildi kayalar parçalandi filan

Şimdi kesin karar vermek mümkün değil ama ustalaşınca hakide öğreneceğiz o zaman j.gatlingin son seviyesini
 
Teşekkürler çeviri için

Sağlam karakterdi gerçekten ama ben luffynin gatlingi hakiyle yaptığını sanmıyorum tüm gücüyle yaptı gibi geliyor lucci saldırının gücünü görüncede tırstı sanki
Eğer dediğiniz doğruysa crocodile da aynı şekilde yenildi kayalar parçalandi filan

Şimdi kesin karar vermek mümkün değil ama ustalaşınca hakide öğreneceğiz o zaman j.gatlingin son seviyesini
Rica ederim.... Doğruluk payı var... Ama sinirlenince ortaya çıktığında unutma...

Nerden Nereye Shichibukai seviyesinden soytarılığa düşmüş adamlar para kazanmak için
Sağlam Karakterdi. Luffy ile karşılaşıp yenilen herkez doğru yolu buluyor nedense :)
Doğrudur...

Harbiden ha :D Usopp'un köyündeki o kedi adam falan denizcilere katılmış onun kalp gözlüğü şeklinde adamı denizcilere katılmış ne kadar Luffy ile kapışmış adam varsa hepsi doğru yola geliyor :D
ders aldıkları içindir....
 
Son düzenleme:
Ellerine Sağlık Smoker..Ben Luffy'nin Lucci İle Dövüşünde Haki Kullandıgını Zannetmıyom..Sadece Bi Söz verdi Robine Sözünü Tutmak İcin Tüm Enerjisini Kullandıgına İnanıyom..Tabi Ussopu Unutmuyalım Öle Bi Gazladıki.. :D
 
Eline sağlık smoker yalnız bu adam ne kadar güçlü olursa olsun tipine uyuzum ya :D hiç sevmiyorum tipini ama saygım da var değişik bir tip
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık