Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Smoker

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 213 91.4%
  • Sevmem

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    233

Smoker (Sumōkā), eski üstü Vergo'nun ihanetinin ardından G-5 Denizci Üssü'nün komutanı olmuş bir Denizci subayıdır. İlk olarak Loguetown'da bir albay olarak tanıtılmıştır. Burada Monkey D. Luffy'yi yakalamayı kendine görev edinmiştir. Daha sonra Arabasta'daki olaylar nedeniyle tuğamiral rütbesine, zaman atlaması esnasında da koramiral rütbesine yükselmiştir. Ayrıca ilk gösteriminden beridir Tashigi'nin üstüdür ve aynı zamanda onun akıl hocalığı yapmaktadır.

Luffy'nin sürekli düşmanıdır. Yaptıklarından dolayı Loguetown Arkı'nın ana düşmanı ve Marineford Arkı'nın ikincil düşmanlarından biri olarak kabul edilir. Luffy ile olan rekabetine rağmen, Arabasta Arkı sırasında ona yardım etmiş ve Punk Hazard Arkı sırasında onunla geçici bir ittifak kurmuştur. Her iki olayda da mesele çözüldükten sonra onunla yeniden düşman olmuştur.

Ayrıca One Piece: Stampede filminde ortak bir düşmana karşı Luffy'ye ve onun bazı arkadaşlarına ve müttefiklerine yardım etmiştir.

Görünümü

Smoker; kaslı, beyaz saçlı (animede zaman atlamasından önce saçları açık mavi-yeşil renkteydi) ve kahverengi gözlü bir adamdır ve neredeyse her zaman aynı anda iki puro içerken görülür. Punk Hazard Arkı gözlerinin kırmızı olabildiği de görülmüştür. Kendisine özel yakası, bilek kısmı ve etekleri yeşilimsi kürkle kaplı ve önünü daima açık açık tuttuğu beyaz renkte kalın bir Denizci ceketi giyer. Ceketin arkasında kanji ile "adalet" kelimesi yazılıdır. Ceketin üstündeki ceplerde çok sayıda puro vardır. Ucu deniztaşından yapılmış jitte tipi silahını her zaman sırtında taşır. Jittesi Zirve Savaşı esnasında Boa Hancock tarafından ve Punk Hazard'da Vergo tarafından olmak üzere iki kez kırılmıştır. Ayrıca ellerine kahverengi deri eldivenler ve beline kahverengi bir kemer takar. Altına koyu renkli kot pantolon ve ve ayaklarına kahverengi büyük asker botları giyer. Arabasta'da bulunduğu süre içerisinde gözlük takmıştır. Görünümü ve özel yapım bir motosiklete binmesi, onun ihmalkar bir Denizci gibi görünmesine yol açar.

Mangada, saçları beyaz ve ceketindeki kürklerin rengi maviydi, daha sonra kürkün rengi koyu yeşile dönmüş ve en sonunda daha açık yeşil yapılarak animeye uygun hale getirilmiştir.

Büyük Hat'tın bilinmeyen bir adasında kaldığı süre boyunca ceketsiz olarak dolaştığı görülmüştür. Bu süre zarfında, jittesini bir kemer vasıtasıyla sırtında taşımıştır. Göğsünün sağ tarafında bir yara izi vardır.

Çocukken, zaman atlamasından öncekine benzeyen bir saç stili vardı. Yüzü kirliydi, burnu akıyordu ve alnı bandajlıydı, kısa süre önce biriyle kavga etmiş gibi görünüyordu. Düz beyaz bir gömlek giyiyordu ve boynunda bir çift gözlük vardı. Altına siyah renkte bir pantolon ve ve ayaklarına siyah botlar giymişti. Ayrıca boks eldivenlerine benzeyen eldivenler takıyordu ve ucu çivili bir beysbol sopası taşıyordu. Yanında da bitkin görünümlü bir köpek vardı.

Öğrenci olduğu dönemde, saçları klasik asker tıraşına uygun şekilde kısaydı ve iki değil, bir tane puro içiyordu.

Zaman atlamasından sonra saçlarının daha uzun olduğu, arkaya tarandığı ve yanlarının tıraş edildiği görülmüştür. Güneş gözlüğü takmaya başlamıştır. Yüzünde, alnından başlayıp sağ gözünün üzerinden geçen ve incelerek yüzünün yan tarafına doğru inen bir yara izi var. Giyiminde bir değişiklik olmamıştır, sadece sırtına yüksek rütbeli Denizci subaylarının pelerin gibi kullandığı standart Denizci paltosu geçirmiştir. Giyiminin aynı kalması, onu takım elbise giymeyen birkaç yüksek rütbeli Denizci subayından biri yapmaktadır.

Kişiliği

Smoker, kafasına göre iş yapması, üstlerinden gelen emirleri dinlememesi ve asi tutumuyla Denizciler içerisinde kötü bir üne sahip deneyimli bir Denizci askeridir. Seri boyunca birçok kez, genellikle üstlerinin gerçeğin üzerini örterek veya adaleti sağlayanları görmezden gelerek barış ve adaleti koruma yöntemlerine katılmadığı için onlarla tartışmıştır. Hak etmediği halde ödül veya terfi almak gibi itibarına faydalı olacak bir şeyde bile üstlerine şiddetli bir şekilde karşı çıkar. Ancak yine de, sırf daha özgür şekilde hareket edebilecek yetkileri elde etmek için terfi almaya isteklidir.

One Piece'deki diğer birçok Denizci'nin aksine Smoker, Mutlak Adalet felsefesini takip etmez, bunun yerine kendi kişisel adalet mottosunu uygular ve bu konuda Tashigi'ye de dersler verir. Bu adalet algısı, Smoker'ın şartlara ve olaylar esnasında tanık olduklarına bağlı olarak kimi müttefik, kimi düşman olarak göreceği konusunda ona büyük bir esneklik sağlar. Hasır Şapka Korsanları ile her karşılaşmasında karşılarında daha büyük bir düşman olduğu için onlara karışmamış ve olaylar bittikten sonra yaptıkları nedeniyle onların kaçmalarına izin vermiştir. Hatta bazen masumları kurtarmak uğruna onlarla doğrudan müttefik bile olmuştur. Ancak bir Denizci olduğu için sık sık görevi gereği başka bir zamanda Hasır Şapkalar'ı tutuklayacağı konusunda uyarır.

Smoker son derece ciddi ve huysuz bir adamdır ve çok nadiren gülümser. Kendisini rahatsız eden insanlara karşı genellikle sert ve iğneleyici bir tavır takınır. Huzurunu bozan aptalca hareketlere tahammül edemez. Bununla birlikte, masum insanları ve adamlarını herhangi bir zarardan korumaya özen gösterir. Adamlarına kendisiyle aynı rütbede olanlara davrandığı gibi davranır ve diğer birkaç yüksek rütbeli Denizci'nin aksine pozisyonunu asla bencil amaçlarla kötüye kullanmaz. İç karartıcı tavırlarına rağmen, özellikle çocuklar ve siviller konusunda yardımsever bir kişiliğe sahipmiş gibi görünmektedir.

İnsanlık kendisini fraksiyonlara böldüğü sürece, bu dünyadaki hiçbir organizasyon mükemmel olamaz...! Varsayımlarda bulursanız, düşmanın elinizden kayıp gittiğini görürsünüz! Sakın dış görünüşe aldanmayın! -Smoker

Smoker korsanlara karşı acımasızdır ve genellikle onları yakalamak için basit ama etkili yaklaşımlar benimser. Kendisini suçlulara mücadele etmeye ve küresel çapta adaleti sağlamaya adamıştır, bu bağlamda kanundan kaçanları asla unutmaz. Tüm Denizciler'in göründükleri kadar asil olmadığını ve tüm müttefiklere körü körüne güvenilmemesi gerektiğini bilir. Kendi tarafında hainlerin varlığının muhtemel bir olasılık olduğunu düşünerek, Denizciler'i bile sorgulamasına neden olan bir dünya görüşüne sahiptir. Ayrıca Dünya Hükümeti'nin çalışanları olarak kabul edilmelerine rağmen Denizin Yedi Savaş Lordu'na güvenmez ve onları korsandan başka bir şey olarak görmezdi (ona göre, "bir kez korsan olan, her zaman bir korsan olarak kalır"), bu yüzden sürekli olarak Savaş Lordları'nın işlerine karışırdı. İlginç bir şekilde çeşitli nedenlerle dört farklı Savaş Lordu ile karşı karşıya gelmiş ve genellikle onların entrikaları hakkında çok fazla şey bildiği için kötü durumlara düşmüştür.

Smoker, kendisinden kaçan korsanlardan yoluna çıkan diğer önemli korsanları görmezden gelecek kadar kin besler. Örneğin, Beyazbıyık Korsanları'nın bir üyesi olan Portgas D. Ace'i tanımış ve onunla savaşmaya hazırlanmıştır, ancak Luffy beklenmedik bir şekilde ortaya çıkınca, anında Ace'i boş vermiş ve Loguetown'daki olaydan beridir birincil hedefi olarak gördüğü Luffy'yi
kovalamaya başlamıştır. Smoker'ın Luffy'ye olan ilgisi sadece bununla sınırlı değildir. Zira Gol D. Roger ve Luffy'nin ölüme gülümseyerek meydan okuduklarına şahit olmuştur.

Adından da anlaşılacağı üzere Smoker sürekli olarak puro içer ve her zaman için ağzında en az bir tane puro vardır. Zihni bir kadının vücuduna aktarıldıktan sonra bile puro içmeye ve önü açık şekilde dolaşmaya devam etmiştir. Taş dengeleme hobisine sahipmiş gibi görünmektedir. Bu nedenle, odak noktasını bozduğu için insanların etrafında çok fazla gürültü yapmasından hoşlanmaz.

Yetenek ve Güçleri

Genel Bakış
Smoker çetin bir savaşçıdır. Saf gücüne ek olarak Logia Şeytan Meyvesi yetenekleri sayesinde kendisiyle aynı rütbedeki çoğu Denizci'den daha üstündür. Loguetown'daki ilk karşılaşmaları sırasında Luffy'yi kesin olarak yenmiş ve yakalamış, ancak Luffy'nin babası olan Monkey D. Dragon araya girdiği için onu tutuklayamamıştır. Luffy gelmeden önce, Smoker'ın gelişinden bu yana Loguetown'daki korsan faaliyetinin önemli ölçüde azaldığı söylenmiştir, bu da onun yetkinliğinin bir kanıtıdır.

Enies Lobi olaylarından sonra, Smoker'ın 50.000.000 beri ödüllü bir korsanı yakalamaktan memnun olmadığı ve ta o zamandan Yeni Dünya'ya gitmeyi düşündüğü gösterilmiştir. Zirve Savaşı sırasında Luffy, Smoker'ın son görüşmelerinden bu yana çok daha güçlendiğini söylemiştir. Bununla birlikte, Savaş Lordu Hancock, hakideki bilgisi ve ustalığı sayesinde Smoker'ın Logia savunmasını aşmış ve onun hamle yapmasını engelleyerek ondan üstün olduğunu göstermiştir.

Zirve Savaşı'ndan sonra Smoker' Yeni Dünya'daki G-5 Denizci Üssü'ne transfer edilmeyi talep etmiştir. Bu da onun gücüne güvendiğini göstermektedir. Bu üssün askerleri deli, zalim ve acımasız olmalarıyla, düzenli olarak korsanlara çeşitli yöntemlerle işkence yapmalarıyla ve emirlere uymamalarıyla tanınmasına rağmen, Smoker neredeyse ibadet derecesinde onların sadakatini kazanmış ve kendilerine itaat etmelerini sağlamıştır. Vergo'nun ihaneti ve ölümüyle, Smoker üssün komutanı olmuş ve fiilen şube içindeki en yüksek otorite haline gelmiştir.

Smoker, amiraller Kuzan ve Borsalino ve diğer bir yüksek rütbeli denizci olan Sentomaru ile birlikte Luffy'yi yenebilmiş birkaç Denizci'den biridir. Bunun bir sonucu olarak Luffy, Smoker'ı her gördüğünde ondan kaçmıştır, ancak Luffy o zamanlar henüz Silahlanma Hakisi kullanamıyordu. Smoker'ın düşmanlarını takip etme ve tuzağa düşürme becerileri birinci sınıf olarak kabul edilir. Luffy'nin onun elinden kurtulan ilk kişi olması, onu daha tehlikeli denizlerde korkusuzca mücadele etmeye iten şeydir.

Zaman atlamasından sonra Smoker ve ekibi, Hody Jones'un elinden kurtulan birkaç korsanı yakalamayı başarmıştır. Punk Hazard'da bir Savaş Lordu ve bir En Kötü Nesil korsanı olan Trafalgar D. Water Law'a zor anlar yaşatsa da, yenilmiştir. Ayrıca üstün bir haki kullanma becerisi olan Vergo ile nispeten denk bir şekilde dövüşmüştür. Bu karşılaşmada Smoker doğrudan Vergo'yu yenmeye değil, Law'un kalbini Vergo'dan almaya odaklanmıştır.

Zihni Tashigi'nin vücuduna aktarıldıktan sonra bile gücünü korumuş ve Luffy'ye vurmayı başarmıştır. Luffy, Tashigi'nin iki yılda nasıl bu kadar çok güçlenmiş olabileceğini düşünerek çok şaşırmıştır. Ayrıca kendi vücudunda olmamasına rağmen, Caesar Clown'ın adamlarını kolaylıkla yenmiştir.

Smoker'ın hem mükemmel bir işitme duyusu hem de hafızası vardır. Arabasta Arkı'nda içinde bulundukları kafesın anahtarını yiyen Timuzah'ın hırıltısını ezberleyerek, bir Timuzah sürüsü içerisinde onu tespit edebilmiştir. Pek belli etmese de uzman bir sorgucudur. Bay 11'i aldatarak onun Barok Eserleri ile olan bağını ortaya çıkarmıştır. İyi bir gözlemci olduğu söylenebilir. Adamları arasında Punk Hazard'a yolculukları sırasında yollarını kapatan buzdağlarının doğal olmadıklarını ve adanın etrafından hiç eksik olmayan gaz bulutunun düşmanın işi olduğunu fark eden tek kişidir. Bir lider ve stratejist olarak, kriz anlarında güçlerini açık ve özverili bir şekilde kullanarak tam verim almaya çalışır.

Fiziksel Yetenekleri
İri yapısından da anlaşılacağı üzere Smoker inanılmaz bir fiziksel güce sahiptir. Loguetown'daki karşılaşmaları sırasında, Luffy'yi tutarken hiç zorluk çekmeden bir bina yüksekliğinde zıplayabilmiş ve bu esnada o zamanlarda bile insanlık dışı fiziksel gücü olan Luffy ona hiçbir karşılık verememiştir.

Fiziksel gücüne ek olarak, oldukça dayanıklıdır. Saldırıları, taşı ve bir Barışsever'in zırhını parçalayacak kadar güçlü olan Hancock'dan Haki ile güçlendirilmiş bir tekme yedikten sonra görünür bir hasar almamış ve kolayca ayağa kalkmıştır (yine de Hancock bu tekmeyi öncelikle onu Luffy'den kurtarmak için atmıştı).

İki yıllık zaman atlamasından sonra, Smoker'ın hem fiziksel güç hem de dövüş becerileri açısından önemli ölçüde daha güçlü hale geldiği görülmüştür, ki bu da yeni rütbesini açıklamaktadır. Bir Denizci koramiral olarak Yeni Dünya'nın korkunç tehlikelerine karşı hayatta kalabilmiş, savaştaSavaş Lordu Law'a karşı kendini koruyabilmiş ve Donquixote Korsanları'nın en güçlü üyelerinden biri olan Vergo ile savaşabilmiştir. Hatta haki ve Şeytan Meyvesi güçleri ile desteklediği saldırıları ile Vergo'yu uçurabilmiştir.

Şeytan Meyvesi
Smoker, Logia türü bir Şeytan Meyvesi olan Duman Meyvesi'ni yemiştir. Meyvesinin gücü sayesinde duman üretebilir, dumanı kontrol edebilir ve dumana dönüşebilir. Dumanın yoğunluğunu, katılaştırma noktasına kadar manipüle edebilir ve bu sayede dumanı ile kişileri veya nesneleri tutabilir. Çoğu Logia kullanıcısı gibi, vücudunun alt kısmını dumana çevirerek ve kendini bir roket gibi iterek uçabilir.

Dumanını rakiplerini tuzağa düşürmek ve/veya çevreleyerek yakalamak için kullanabilir. Dumanın bir gaz olması nedeniyle, yüksek manevra kabiliyetine ve düzensiz hareketlere sahiptir. Rakipleri anlamsızca kaçmaya çalışırken savaş alanını kolayca dumanla kaplayabilir. Rakiplerini çevrelemiş dumanın yoğunluğunu artırabilir, onu sağlamlaştırabilir ve bu sayede rakiplerini yakalayabilir.

Dumanını künt bir silah olarak da kullanabilir. Rakiplerine büyük bir kuvvetle vurmak için güçlü duman patlamaları yaratabilir.

Duman güçlerini kullanarak karada ve denizde seyahat etmesine olanak sağlayan Körük Motoru'nu hareket ettirebilir.

Silahları
Nanashaku Jitte

Smoker silah olarak, oldukça uzun ve ucu deniz ile aynı şekilde Şeytan Meyvesi kullanıcılarının güçlerini etkisiz hale getirebilen deniztaşından yapılmış bir jitte kullanır. Jittenin bu özelliği sayesinde Şeytan Meyvesi kullanıcısı olan rakiplerini dizginleyebilir.

Jittenin sadece ucu deniztaşından olduğu için Smoker'ın kendisini etkilemez. Çünkü Smoker jittenin ucun her zaman havada asılı tutar ve kalın kıyafetleri ona daha fazla koruma sağlar. Deniztaşının etkisi nedeniyle Smoker dumana dönüştüğü zaman, jittesi onunla birlikte dumana dönüşmez.

Smoker, rakiplerini şaşırtabildiği, güçlü ve keskin saldırılar yapabildiği için jitteyi kullanma konusunda çok yetkindir. Hancock tekmelediğinde, jitte ortasından kırılmıştır. Zaman atlamasından sonra jittenin onarıldığı görülmüştür. Jittenin kabzası mangada beyaz, animede ise kırmızıdır. Ayrıca boyu manga ve mangaya bağlı eserlerde animedekinden çok daha uzundur, neredeyse Smoker'ın ayaklarına kadar uzanır.

Körük Motoru

Smoker karada yolculuk etmek için genelde Körük Motoru isimli bir motosiklet kullanır. Körük Motoru arkada iki tane büyük, önde de bir tane küçük olmak üzere üç tekerlekli geniş bir motosiklettir ve körükleri sadece Duman Meyvesi'nin güçleri ile çalışır. Körük Motoru, suyun üzerinde de gidebilir.

Haki
Zaman atlamasından önce Smoker, Haki hakkında biraz bilgisi olmasına rağmen bu gücü kullanamıyordu. Bu yüzden haki kullanımında usta olan ve bu sayede onun Logia yeteneklerine karşı koyabilen Savaş Lordu Hancock'a karşı dezavantajlı bir duruma düşmüştür.

Zaman atlaması esnasında koramiralliğe terfi etmiştir ve bu durum, onun da artık bir haki kullanıcısı olduğunu doğrulamıştır.

Silahlanma Hakisi

Smoker, Silahlanma Hakisi kullanabilir. Vergo ile yaptığı dövüş sırasında, elinin ve kolunun bir kısmının tamamen siyah hale getirerek ona bir yumruk atmış ve Silahlanma Hakisi'nin sertleştirme versiyonunu kullanabildiğini göstermiştir. Daha sonra dirseğini sertleştirerek Vergo'nun yüzüne vurmuştur. Ayrıca jittesine de haki ile basarak saldırılarının gücünü artırabilir.

Gözlem Hakisi
Smoker, Gözlem Hakisi kullanabilir. Tashigi'nin sahip olduğu haki gücünün Law'un yeteneğine karşı koymak için yeterince güçlü olmadığını hissedebilmiştir.

Ek Bilgiler

- Yan bir manga olan One Piece: Kobiyama Who Look Like Koby - Two Piece in a Pod'daki karakterlerden biri olan Sumoshige, Smoker'a benzeyen bir adamdır.
- Smoker, orijinal seslendirme sanatçısı Ginzō Matsuo'nun 25 Ağustos 2001'de ölmesi ile 94. bölümden itibaren animenin dış ses anlatıcısı Mahito Ohba tarafından seslendirilerek ses sanatçısı değiştirilen ilk önemli karakter olmuştur.
- Smoker, zaman atlamasından önce Luffy'yi üç kez köşeye sıkıştırmış ve Luffy her seferinde bir akrabası veya müttefiği tarafından kurtarılmıştır; Dragon, Ace ve Hancock. Bu durum Monkey D. Garp'ın, Roger'ı defalarca köşeye sıkıştırmasına, ama onu yakalayamamasına benzer.
- Smoker; 2., 3., 4., 5., 6. ve 7. One Piece Popüler Karakterler anketlerinde Smoker sırasıyla 12., 14., 20., 24., 33. ve 27. sırada yer almıştır.
  • 2. ve 3. anketlerde, en popüler Denizci olmuştur. 4., 5. ve 7. anketlerde Kuzan'ın ardından en popüler ikinci Denizci olmuştur. 6. ankette ise Kuzan ve Donquixote Rosinante'nin ardından üçüncü en popüler Denizci olmuştur.
- Smoker'ın doğum günü olan 14 Mart, Japonya'da Beyaz Gün olarak kutlanır.
- Smoker, Hasır Şapkalar'ın karşılaştığı ilk Logia türü Şeytan Meyvesi kullanıcısıdır ve Şeytan Meyvesi kullanıcısı olduğu gösterilen ilk Denizci'dir.
- Smoker, Tashigi ile birlikte genel hikayede Hasır Şapka Korsanları dışındaki diğer tüm karakterlerden daha fazla yer almıştır. Gök Adası, Korku Barkası ve Dört İmparator Sagaları dışında, tüm sagalarda bir sahnede de olsa mutlaka görülmüştür.
- Smoker ve Garp arasında bazı benzerlikler vardır;
  • İki karakter de Doğu Mavi'de yaşamıştır.
  • İki karakterin de astı bir kılıç ustasıdır (Tashigi ve Bogard).
  • İki karakterin de gözünün yan tarafında bir yara izi vardır.
  • İki karakter de daha büyük tehdit oluşturan düşmanlara karşı korsanlarla iş birliği yapmıştır (Caesar ve Rocks D. Xebec)
  • İki karakter de kendilerine göre olan sebeplerden dolayı terfi almayı reddetmiştir (Gurur ve sorumluluk almak istememe).
- Smoker'ın en sevdiği yiyecek tütsülenmiş tavuktur, bu da onun adıyla uyumludur (tütsülemek, İngilizcede "smoked" olarak yazılır).

Künye

Adı: Smoker
Okunuşu: Sumōkā
İngilizce Adı (Viz, FUNimation): Smoker
İngilizce Adı (4Kids): Chaser
İlk Göründüğü Bölüm: Manga 97, Anime 48
Bağlantıları: Denizciler, G-5, Loguetown Denizci Üssü (eski)
Unvanları: Koramiral, Tuğamiral (eski), Albay (eski)
Doğduğu Yer: Büyük Hat
Lakabı: Beyaz Avcı Smoker (Jap. Hakuryō no Sumōkā, İng. Smoker the White Hunter)
İngilizce Lakabı (Viz): Beyaz Takipçi Smoker (White Chase Smoker)
İngilizce Lakabı (4Kids): Duman Avcı (Smoke Hunter)
Durumu: Canlı
Yaşı: 36
Doğum Günü: 14 Mart
Boyu: 209 cm
Kan Grubu: XF

Şeytan Meyvesi
Adı:
Duman Meyvesi (Jap. Moku Moku no Mi)
İngilizce Adı (4Kids): Smoke Smoke Fruit
İngilizce Adı (Viz, FUNimation): Plume Plume Fruit
İngilizce Adı (Grand Adventure): Steam Steam Fruit
Anlamı: Yükselen dumanın sesi
Türü: Logia

Hak Sahibi

Kaynak: http://onepiece.wikia.com/wiki/Smoker
Çeviren: Smoker
Yayınlayan: korsanfan.com
 
Son düzenleme:
Zauahha :) tam tanıtımını buldun yani

Ellerine sağlık demek Smoker san Sevgiller gününde doğmuş ( Galiba Bu beyaz gün bununla alakalıydı To Love Ru'damı ne geçiyordu :) )
 
Zauahha :) tam tanıtımını buldun yani

Ellerine sağlık demek Smoker san Sevgiller gününde doğmuş ( Galiba Bu beyaz gün bununla alakalıydı To Love Ru'damı ne geçiyordu :) )
Sağol..

bu bilgi kesinlikle bilmiyordum saolasın. ama benim anlamadığım nasıl karaseki den etkilenmiyor. ellerine sağlık bu arada.
Nasıl etkilenmediği yazıyor orada... Temas olmadığı için onu etkilemiyor...
 
Son düzenleme:
ya yeri değil ama bu beyaz bayramı To Love Ru'da galiba erkeklerin kızlara hediye aldığı gün diye geçiyordu birde tersi vardı kımı günmü ne ondada Kızlar erkeklere çıkolata alıyordu o yüzden sevgililer günü diye yazdım ya :D boşverin sizde onamı taktınız :fool:

Smoker Animedeki en baba adam ( Marinelerde )
 
tamam o konuda bişey demiyorum sadece benim fikrim dumanı dağıtmanın en iyi yolu rüzgardır diye düşünüyorum..

bu arada emeğine sağlık smoker çevirip bizi bilgilendiriyorsun harika olmuş..
Normal dumanı rüzgar dağıtır ama işte dumanı sıradan birşey değil... Lafı olmaz.. Yarın Kizaru'yu koyacağım büyük ihtimal...

tamam. yani etkilenmek için illaki temas lazım.
aynen öyle kardesim...

sana kolay gelsin çevirilerde
Sağol...
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık