Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boku no Hero Academia

Deku'nun çeşit çeşit güce sahip olması soğuttu açıkçası. Benim için seriden soğuma anı Midoriya'nın siyah kamçıyı kullanması.

Luffy de gear filan çıkardı ama bu meyvesinin sınırları dahilinde oldu. Şimdi All Might adam değil mi niye ona vermediler bunları?


Bizim animenin her yere efektler koyması gibi bir şey daha fazla olunca daha iyi olur mantığı var sanırım.
mangada açıklanmadı mı zaten bu? adamın benliği yoktu, sadece afo kullanıyordu. diğer kullanıcılar da kendi benlikleri ve afo kullanıyorlardı. fakat afo sadece tüm fiziksel güçlerin birikmesi değil benlik de biriktirebildiği ve bunların olgunlaşması zaman aldığı için dekuda ortaya çıktılar. all might adam diye ona afo verdiler zaten, fakat all might seçilen çocuk olmadığı için kullanamadı. fakat all might dediğimiz adam diğer kullanıcıların aksine zaten ofayı yenmiş birisi hani biraz ağzımızı toplarsak iyi olur.

keza gayet mantıklı bi yol bu deku gibi bi ergeni büyük kötülerle savaştırmak için. all might ve diğer kullanıcılar bilmem kaç yaşına gelmiş fiziksel ve zihinsel olarak kendilerine hakimdiler. fakat bu bi şonen olduğu için karakterimiz çocuk kalmak zorunda ve bildiğimiz gibi çocuk kahramanların hep bi mentorları olacak. ayrıca afonun tam gücünü kullanmak için yıllarca fiziksel olarak gelişmesi gerekliydi, ama ne güzel kamçı falan çıkarıyor bedeninin dışına aktarıyor gücü, bence on numara bi çözüm ana karakterin fiziksel olgunlaşmama sorununa. keza yine seneler içinde gelişecek tehlikeyi sezme gücünü de doğrudan verdi falan. yani zaten benliğin kendi gücü buydu, aynı luffyde olduğu gibi.

ayrıca sana daha kötü bi haber vereyim mi? all for one büyük ihtimalle en sonunda one for all gücünü de elde edecek, çünkü bildiğimiz gibi afo çekirdeğinde diğer benlikleri biriktiriyor ve ilk kullanıcılarından biri de ofa idi. hani hazırlıklı ol tekrar nefret etmeye. zaten yanlış okuyorsun seriyi seni bi türlü anlayamadım. seri kendi içinde nasıl güç verdiğini mantıklı şekilde açıklıyor sen bu mantığı eleştiriyorsun. fakat eleştirmek istediğin sadece ana karakterin beleş güç alması. halbuki o da beleş değil zaten barındırdığı güç diyor mangada öf neyse
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık