Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

One Piece Testi

Öncelikle sorular tamamen saçmalıktır. Cevap vermek için düşünmeyin. Hoş birşeyler yapmaya çalışacağım.

1- Arabasta'dan yola çıkan bir üç direkli gemi, Sabaody'e vardığında tek direkli olmuştur. Aynı anda Dawn Adası'nın Goa beldesine bağlı Fuusa nahiyesinden yola çıkan bir tekne ters akıntıya kapılarak hız sınırını geçmiş ve Elbaf'a ulaşmıştır. Her iki geminin saatte 90 kiloamper hızla yol aldığı varsayılırsa, iki geminin Skypeia'da karşılaşmaları ne zaman gerçekleşir?
A. 2001 Sonbaharı
B. 2001 Ikindi vakti
C. 2013 Milenyumu
D. 2008 Bir pazar sabahı

2- Red Line üzerinde bulunan bir göle dört bir yandan maya çalınmaktadır. O gölün sulak bir arazide yer aldığı düşünülürse ve çalınan mayaların toplam ağırlığının 340 hektogram olduğu da hesaba katılırsa gölün derinliği ne kadardır?
A. Üç Amiral boyu
B. Üç Amiral + bir Koramiral boyu
C. 40 dekametre
D. Göl maya tutmaz

3- Chopper ile Nedim’in yaş toplamı 303′tür. Chopper henüz ilkokula giden küçük bir çocuk, tosun bir yavrucak olduğuna göre Nedim’in kaplumbağa olma olasılığı kaçtır?
A. 100 hektar
B. Bir miktar
C. Bilinmez
D. Yoktur

4- Franky, bir işi 9 günde bitiriyor. Luffy ise ayni işi 43 günde bitiriyor, o da yarım yamalak, tam bitmiş de sayılmaz yani. Luffy kadar sorumsuz, lakayt adam olamaz. Haa, eğlence olsun, Luffy hemen devreye girer. Ama iş deyince kaçar. Bu durumda Franky ile Luffy beraber çalışırlarsa, o işin akıbeti ne olur?
A. Franky, Luffy'i daha ilk gün kalasla döver!
B. Franky işi bırakır, yük gemisine kalfa olarak binip Batı Mavi’ye gider!
C. Luffy, hepimizi şaşırtıp işi 5 saatte bitirir!
D. Luffy, Franky'i de kendine benzetir, o iş yıllar yılı bitmez!

5- “Nami’in yüzüne mahsun bir ifade gelmişti, belli ki sakal istiyordu” cümlesinde hangi değişiklik yapılırsa anlamı değişmez?
A. “Sakal” yerine “avanta” gelirse!
B. “Sakal” yerine “top sakal” gelirse!
C. “Mahsun” yerine “vurdumduymaz” gelirse!
D. “Nami” yerine “Nami Can” gelirse!

6. One Piece Tarihi'nde ilk şans oyunu, hangi isim altinda, hangi kavimde oynanmistir?
A. Sayısal Poneglyph – Antik Krallık
B. Kavimi Piyango – Skypeia
C. Yağmur Sorununu Çöz Kazan – Arabasta
D. Deniz Atı Yarışları - Balıkadamlar

7. Beyazsakal'ın attığı normal bir deprem yumruğunda, yaklaşık 8.4 şiddetinde deprem olmaktadır. Bu depremin hemen ardından ise 14-15 tane 6 ila 7 şiddetinde değişen artçı sarsıntılar meydana gelmektedir. Luffy'nin lastik meyvesi yediği de hesaba katılırsa, aşağıdaki adaların hangisinde tundra iklimi görülür? (Pi: 3.14 alınız.)
A. Baratie
B. Thriller Bark
C. Water 7
D. Balıkadam Adası

8. Bir torbada 17 tane mavi, 1 tane de kırmızı renkte top vardır. Bu torbadan çekilmiş beş adet topun rengine göre, Aokiji'nin yaz aylarında soğuk hava deposunda iş bulma olasılığı kaçtır?
A. %1
B. %5
C. %0000.1
D. Hepsi

9. Brook'un ilk solo albümünün adı nedir ?
A. Bir Garip Kemik
B. Brook feat. Rumbar Pirates
C. Red Line'ın Eteğinde
D. Denizler Altında 20.000 Brook

10. Aşağıdaki nidalardan hangisi Monkey D. Luffy'e aittir?
A. Voşş
B. Enee
C. Gari
D. Bea

11. Shanks ve Luffy'nin yaşları toplamı 120'dir. Shanks, Mart ayında doğmuş ve bir kolunu çırçır makinesine kaptırmıştır. Luffy ise bu olaya ağlamış ve sonunda kör olmuştur. Buna göre Nami hangi renk lens kullanmaktadır?

A) Mavi
B) Yavruağzı
C) Bordo-Lacivert
D) Siyah-Kırmızı

12. Aynı adadan yola çıkan iki gemiden birinin 3 yelkeni vardır ve kayın ağacından yapılmıştır. Diğer gemi ise yelkensiz ve sanayide üretilen suntadan yapılmıştır. Bu iki gemiden biri adanın güneyinden, diğeri de kuzeyinden yola çıkmaktadır. Tüm bu verileri göz önüne alırsak bu gemilerin Denizciler tarafından çevrilmesi kaç saat sürer?

A) 1
B) 304
C) Sürmez
D) Sürse ne olur?

13. İki ayrı noktada yer alan Hancock ve Foxy birbirlerine aynı anda ışın atmaktadır. Belli bir noktada karşılaşan ışınlar, oturup iki kadeh tokuşturmaktadır. Ancak içkiyi fazla kaçıran Hancock'un ışını, Foxy'nin ışınına posta koyar. Foxy'nin ışını kahveden adam toplamak ister. Bunun üzerine cebinden bıçağını çıkaran Hancock'un ışını olaya kaza süsü vermek için Foxy'nin ışınını 3 yerinden bıçaklar. Bu yerler nerelerdir?

A) Kalça kemiği civarları
B) Göğüs altı
C) Sırt bölgesi
D) Göbek altı bölümü

14. Chopper ile Nedim'in yaşları toplamı Bahri'nin yaşına eşittir. Hüsnü'nün yaşı ise gizlidir. Hepsinin yaşları toplamı 754 olduğuna göre Nedim'in kaplumbağa olduğu açıktır. Kaplumbağalarda sindirim sisteminin zaman zaman sağa çekmesinin nedeni nedir?

A) Mutasyon
B) Şeytan Meyvesi
C) Deli Dana hastalığı
D) Hektometre

15. Punk Hazard'dan hareket eden bir tanker ile Lvneel'den hareket eden bir mavnanın hız oranları aynıdır. Punk Hazard'dan hareket eden tankerin hızı belli bir müddet sonra azalmakta, buna sinirlenen kaptan tankerden inip gemistop yapmak yapmaktadır. Lvneel'den gelen mavna ise olay yerine 2 saat sonra varmakta ve Punk Hazard'dan hareket eden tankerin kaptanını halen gemistop yaparken görmektedir. Zoro'nun Haki kullanabildiği göz önünde bulundurulursa Punk Hazard'dan hareket eden tanker kaptanının okama olma ihtimali % kaç?

A) %20
B) %56.9
D) Hiçbiri
E) Hepsi

16. Robin'in yaşı Nami'nin yaşının 2 katıdır. Bu yüzden Robin, Nami'yi çekememektedir. Günün üçte ikisinde Nami'yi çekiştiren Robin hiç durmadan Nami'nin kuyusunu kazmakta ve kendisine 180 kilometre hızla nazar değdirmeye çalışmaktadır. Bir gün Nami'nin 36 parçalık yemek takımını 30 parçası aniden kırılmıştır. Bunun sorumlusu kimdir?

A) Nico
B) Robin
C) Oda
D) Oars

17. Beyazsakal'ın kızına günde ortalama 27 kişi evlenme teklif etmektedir. Bunların bir kısmının zaten evli olduğu düşünülürse, amaçlarının gönül eğlendirmek olduğu açıktır. Normal şartlarda bir gönlün eğlenmesi 48 saat sürdüğüne göre, kızın babasının günde ortalama 10 adam dövmesiyle bir yıl sonunda kaç bekar adam dayak yememiş olur?

A) Mariejois nüfusu kadar
B) Punk Hazard nüfusu kadar
C) Hepsi şamarı yer
D) Bilmiyorum

18. Monkey D. Luffy'nin babası kimdir?

A) Bu kadar kolay soru olmaz. Kesin bir üçkağıt var soruda.
B) Dragon olabilir.
C) İçimden 10 geçiyor
D) Bölmeyi mi önce yapacaktık?
 
Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık