Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 986: Benim Adım

Bölüm nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    247
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naminin canından yıllar gider mi? Ne diyorsun Koca Ana-san?
Ona sıra gelmez. Şu an meydan kalabalık. Luffy ve Yamato sahneye çıktı, onlara destek verecek en yakın kişiler 9 kın. Karşılarında Kaido, Linlin ve 3 yıkımcı. Böylesine küçük bir alanda bu kadar büyük güçler çarpışacakken Nami'ye sıra gelmez.

Büyük ihtimalle Uçan 6'lı(grubun adını unuttum) ile Kid, Killer ve Zoro kapışacak. Alan zaten yeterince dolu, en azından destekçiler birbirini halletsin.
 
Dayak atarak yenilen adam. Dayanıklılık 0 yani :d
G4ten en fazla darbe alan adama da demezsin bunu yav xd.Gerçi Akainu>Kaido diyen adam onu da der :ehe:


Valla ben sudan serinim Ichiryucum :) Şu saatten sonra beni hayal kırıklığına uğratacak bir hadise yaşanacağını zannetmiyorum. He olursa da canın sağolsun ama gözlem hakiyle adam olunsaydı Enel terör estirirdi be. Gözlem hakiyi gözünde o kadar büyütmemen gerektiğini Kaido tayfası gösterecek diye düşünüyorum :rolleyes:
İnsanı hep en güvendikleri yanıltır kral dikkat et xd.Tek gözlem olsa neyse en komple yonko komutanı bu adam.Ki yonkolarda olmayan k.hakiye sahip Kata,Enel örneği komik olmuş.
 
Marco diyorduk King vs. Izo görünüyor şuan. Marco/Izo vs. King'e de dönüşebilir.

Sürpriz saldırıyı kim planladıysa çok iyi olmuş. Kaido'ya çok fayda etmese de zamanlama ve görseli harika.
 
Kaido'yu mızrak saplandı kırıldı, giyotinin bıçağını kırdı diye tanıtmadılar mı Kinemon yara veriyorsa buna taytafan mızrak mı saplamışlar o kadsr zaman? Dayanıklılığına o kadar dikkat çekilen birine kınlar nir şey yapamaz.

Üstelik adam arc bossu. Bı arc bosslarına Luffy dokunana kadar bir şey olmaz. Yardırır giderler. Law bile Dof'a nelerini verdi herif son günüymüş gibi saldırdı son ataklarında kan aldı. Kaido bunlara sinek muamelesi yapar.
 
Bu arada Kaido kılıçlarınız bana işlemez derken çok haklı. Hiçbir kın silahlanma kullanmamış. İşleyeceği varsa bile işlemez yani :(
Kesin kullanmışlardır. Her şeyimizle ölümcül bir vuruş için saldıracağız deyip haki mi kullanmayacaklar? Kullanmadılarsa bunlar Odenden de salak çıktılar.
Bu arada daha bu bölüm Luffy hakinin -üstelik yeni haki tekniği- karartısız halini kullandı. Senin bu her karartı görmediğin yede haki yok ısrarına anlam veremiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık