Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 986: Benim Adım

Bölüm nasıldı


  • Kullanılan toplam oy
    247
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben orayı bilerek boşaltığını düşünüyorum Kata'da açıyordu boşluk.Saka gibi çok iyi bir meyve kullanıcısı yapabilir bence.Dediğin de olabilir tabii.
Kata ve Kuzan daha farklı açtılar yalnız. Akainu'daki tam kesik şeklindeydi. Bir de Akainu canı ufaktan yanmış gibi bir tepki vermişti diye hatırlıyorum.
 
Mesajları okurken "Kaidonun sopası" ibaresiyle çok karşılaştım.
Dostlar o silahın ismi gürz ya da topuz.
Gürz Farsça, topuz Türkçe.
Bir de bunun zincirli versiyonu var (LOTR'daki Cadı Kralın kullandığı) ona da salık diyorlar.
 
Bu yeni tip akışkan hakiyle logialar savunma yapabiliyor gibi geliyor bana. Marco Akainu'nun gerçek bedenine vurmak için haki kullandı. Koka ya da akışkan farketmez. Aka da magmanın akışkan formunda koka kullanamadığından, yeni akışkan hakiyle savunma yaptı.

Böylece logialar için bu ileri seviye haki baya önemli hale gelmiş olur. Daha ilgi çekici olur bence.
Ben, Sakazuki ve Kizaru arasındaki farkı göstermek istediği için öyle çizdiğini düşünüyordum ama senin dediğin çok daha mantıklı.
Paramecia- Özel Paramecia , Zoan-Antik Zoan gibi, meyvelerin kendi türleri arasında ekstra güç sağlayan meyveler var zaten. Logialar için böyle bir şey olmaz diye düşünüyordum ama dediğin gibi Logia-Akışkan Logia şeklinde, logialar arasında da ekstra güç sağlayan meyvelerin olması daha ilgi çekici olur.
 
Yanlış hatırlamıyosam akainu orda şey diyor "demek haki kullanıcılarısınız" ve marcoda haki kullanıp vuramamasına şaşırıyor kimi anımsattı ? Katakuriyi tabi ki amirallerin başının gözlem hakisi olması anormal olmaz
Hayır magmayı direk kesiyorlar yani aslında vuruyorlar. Katakuride ise içinden geçip gidiyor.
 
Nami ve carrot gidici big mom onlardan kücük bi ordu yaprız diyor yeni fark ediyorum ruhlarını alacak ikisinin de haftaya kesin bir şeyler olmalı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık