Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 984 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Luffy'nin söyleyiş şekline bakmak lazım bölüm çıkınca anlarız ama 5 saniye lafına neden taktı millet anlamadım. Luffy zaten G3 kullanarak birini devreden çıkarmış G4'e girdiği anda Ulti de devreden çıkmış olacaktı zaten. Dinozarlar sağlam eyvallah ama Luffy G4 kullanarak kısa sürede yoluna devam edebilecek kadar devre dışı bırakırdı ikisini de.
Yeni tekniğini kullanmış olsa g2 bile yeterli olurdu muhtemelen. Oda, Luffy'nin gücünü şu anda size göstermiyorum ama gayet güçlü ayakları yapmış. Kaido'yu devirmeye gidiyorsa olması gereken de bu zaten.
 
Eğer cidden Yamato kadınsa maske takmasını açıklıyor bu.

Kaido oğlu olmasını istiyor, oğlum diyor herkese ve onun için de anlaşılmasın diye maske taktırıyor.

Belki bu spoiler yanlıştır bilemeyiz. Belki de okamadır onu da bilemeyiz :)

Yazdığım bütün ihtimaller geçerli :)
 
E. Odayı zerre ciddiye almıyorum. Yazacağı seride bu kadar boktan bir hale getirilir. Gizem kasnak değil bu saçmalamak. Arc prensesi olmadan kurgu yapamıyor çok mu Mario oynadın ulan.
Spoilerin gerçek olduğunu kabul ederek yazdım. E. Oda konusunda ise fikrim sabit :d
 

Üye silindi 1004

Ace reyize bak Yamato'yu götürmüş. Bonney hikayesi de ayrı. Adam yürüyen cinsellik, karizmanın öz evladı :sapkali:
Son ilişki cinselliğin zirvesiydi. Akainu reyiz ;)

Oden'in Japon fetişlemesinin ötesinde bir olayı var mı?
Japon fetişlemesi demeye bin şahit ister ama, katılıyorum Japon fetişlenmesi gibi bir şey tam da değil gerçi. Ryuma ve Zoro'yla bu fetişi yapıyordu zaten. Geyşa Oden, geyşa fetişlenmesi.
 
Yamato kadin cikti diye bir anda gucsuz olmaz umarim. Arada soyle hayvan gibi guclu hatunlar da gorelim artik.
 
Oda gene rezil ya.

-Gene 1 sayfa süren dövüşler. Adam gibi dövüş çiz arkadaş.
-Yardıma ihtiyaç duyan düşman tarafından kişi olan Yamato
-Yamato'yu zorla kadın çıkarmak ve üstüne Ace ile ilişkisi olması. Bu Ace niye WB'ye Wano'nun durumunu anlatmamış? :D
-Klişe şekilde Yamato'nun Oden fanı çıkması. Yapma lan şunu işte. Lan gene Kaido ile derdi olsun da Oden fanı olmasın işte.

Seri çok uzun zamandır hiç iyi gitmiyor.
 

Üye silindi 1004

- Yamato nasıl Oden fanı oluyor? Aralarında bir iletişim var mı? Sırf çorba olarak ölen homoseksüel çıplak bir kılıç ustası olmasından mı etkilenmiş? Yani hani mesela Luffy, Shanks'dan nasıl etkileniyor? Beraber vakit geçiriyorlar sonucunda adam kolunu kaybediyor. Luffy onun gibi olmak istiyor. Aynısı Sanji ve Zeff, Chopper ve Hiluluk içinde geçerli. Yani sırf Geyşa kılıklı bir kılıç ustası olması birinin birini etkilemesine yetmez. Pudding'le Sanji bile birbirinden etkilenmesi için bir altyapı oluşturmuştu bu adam. Buradaysa komedi film gibi. "Oden'in idamını gördüm ve onun gibi olmaya karar verdim çünkü etkileyiciydi"... Hadiiiiiii oradan hadiiiiii!!! Oden'le beraber zindana kapatılmış falan olsa, Oden buna iki aforizma kasıp hayat dersi falan verse anlayacağım. Fakat hayatında sadece idamını gördüğün birinden etkilenemezsin. Korsanlar Kralı falan değilse ya da ne bileyim Beyazsakal falan.

- Ace nasıl bir karaktersiz çıktı görüyorsunuz. Kaido'nun Oden taklitçisi kızıyla beraber ama, Wano'nun durumunu kimseye anlatmayacak kadar da ikiyüzlü. Marcoların haberi bile yoktu olanlardan....
 
- Yamato nasıl Oden fanı oluyor? Aralarında bir iletişim var mı? Sırf çorba olarak ölen homoseksüel çıplak bir kılıç ustası olmasından mı etkilenmiş? Yani hani mesela Luffy, Shanks'dan nasıl etkileniyor? Beraber vakit geçiriyorlar sonucunda adam kolunu kaybediyor. Luffy onun gibi olmak istiyor. Aynısı Sanji ve Zeff, Chopper ve Hiluluk içinde geçerli. Yani sırf Geyşa kılıklı bir kılıç ustası olması birbirinin birini etkilemesine yetmez. Pudding'le Sanji bile birbirinden etkilenmesi için bir altyapı oluşturmuştu bu adam. Buradaysa komedi film gibi. "Oden'in idamını gördüm ve onun gibi olmaya karar verdim çünkü etkileyiciydi"... Hadiiiiiii oradan hadiiiiii!!! Oden'le beraber zindana kapatılmış falan olsa, Oden buna iki aforizma kasıp hayat dersi falan verse anlayacağım. Fakat hayatında sadece idamını gördüğün birinden etkilenemezsin. Korsanlar Kralı falan değilse ya da ne bileyim Beyazsakal falan.

- Ace nasıl bir karaktersiz çıktı görüyorsunuz. Kaido'nun Oden taklitçisi kızıyla beraber ama, Wano'nun durumunu kimseye anlatmayacak kadar da ikiyüzlü. Marcoların haberi bile yoktu olanlardan....
Belki Yamato dansöz olmak istiyordu?

Aslında etkilenmesinde sıkıntı yok. Fakat babasına karşı olmasında bu Oden gibi olmak tek etken ise yeterli gelir mi bilemedim. :/
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık