Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tanıtım] One Piece Treasure Cruise/ Android-iOS

Silinmiş Üye

Elimde fazladan hesap var. İhtiyacı olan PM.
 
Oyunu pek oynayan yok sanırım bu forumda ama yine de bahsetmeden geçemeyeceğim. Yeni yıla girdiğimizden 2 3 saat sonra oyunda mail kutuma adminlerden mesaj geldi. Öncelerde olmuş bir etkinlik için hediye 30 tane elmas ve yanına bir iki tane item verdiler. Bu tarz oyunlarda elmasların değerini bilirsiniz nadir karakter düşürmek için kullanılır, canlanmak için kullanılır, karakter kutusunu arttırmak için kullanılır vs. Yeni yıl hediyesi olarak sandığım bu mesajı açtıktan sonra mail kutumu yenileyince aynı hediyenin tekrar gönderilmiş olduğunu gördüm. Yani Bandai IT lerinin bir hatası sayesinde oyun sınırsız gem vermeye başladı. O an oyunda olanlar tabi bu açıktan istifade edip akıl almayacak düzeyde harcama yaptılar ve elmas depoladılar. Tek bir elmasın 5 TL ye satıldığını düşünürsek, dün gece Bandai çok büyük bir zarara uğradı. Oyunu bakıma aldılar farkettikleri zaman ama iş işten geçmişti. Bu büyük hatayı nasıl düzeltecekler büyük merak konusu.

İşin bir diğer tarafı bu gelen hediyelerin sadece veteran oyunculara gelmiş olması. Çünkü belli bir sayının üstünde görev bitirenlere geldi bu hediyeler. Yani yeni oyuncular bu hatadan faydalanamadı.

Nasıl bir çözümle gelecekler kimse bilmiyor şu an ama tüm oyuncuları memnun edebilecek bir çözüm cidden imkansız gibi gözüküyor şu durumda.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık